Sari la conținut

cristi.dan79

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    gorj
  • Motocicleta
    aprilia etx 80

Vizitatori Recenți Profil

291 citiri profil

cristi.dan79's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. la relantiu merge bine dar cand accelerez scade turatia, apoi creste si tot asa intr-un ritm regulat , ce ar putea sa fie de vina??(toba nu e infundata , muzicuta cred ca e buna , carburatorul e suflat)????
  2. la relantiu merge bine dar cand accelerez scade turatia, apoi creste si tot asa intr-un ritm regulat , ce ar putea sa fie de vina??(toba nu e infundata , muzicuta cred ca e buna , carburatorul e suflat)????
  3. mersi o sa incerc dar cand scot bujia si dau la pedala mi se pare ca da scanteie corect » Post actualizat in 06 Sep 2014 18:14 de fapt motorul parca merge il valuri cand il turez
  4. am o aprilia rx 80 si i-am schimbat de curand ambielajul , motorul fiind desfacut timp de 2 saptamani , inainte mergea bine dar akum cand il turez itrerupe , scade turatia , apoi creste si iar scade si tot asa intr-un ritm constant , nu stiu ce ar putea fi de vina , aveti vreo ideee??carburatorul l-am suflat , la relanti mergebine dar cum icep sa-l turez merge rau .ce credeti ca are???
  5. sigur e din carburator , asa am patit si eu si i-am pus unul de 19,5 si mere bine
  6. imi patina ambreiajul deoarece se intamplase ceva la volanta si mi se blocase motorul(nu se mai invartea)
  7. o singura data am incercat sa pornesc cu ambreiajul calcat si mi-am dat seama ca nu trebuie asa , iar de ulei stiu ca l-am scos din motor si nu erau decat 200 ml , oricum am rezolvat problema , mersi...
  8. imi patineaza pedala de pornire si nu mai pot porni sa vad daca si amreiajul patineaza cand plec de pe loc , eu cred ca el e de vine deoarece am observat atunci cand mergea ca daca debraiam sa pornesc in viteza cu ambreiajul calcat patina pedala .stie cineva ce sa-i fac? » Post actualizat in 15 Jul 2014 09:27 am uitat sa precizez ca avea foarte putin ulei in cutie , (am luat-o si nu stiu unde sa verific uleiul) , e posibil sa patineze din cauza asta?
  9. o sa verific evacuarea , toba finala e pentru motor de 50 , conteaza?, compresie are iar altceva nu stiu ce ar putea avea uzat in afara de setul motor » Post actualizat in 13 Jul 2014 19:44 cum imi dau seama daca evacuarea e infundata?
  10. are 3 viteze , in 1 merge bine dar trage bine abia dupa ce trece de 5-6000 de rotatii , la relanti nu prea are forta , in 2 se tureaza dar nu foarte mult iar in a 3 nu se tureaza deloc , merge cu aceeasi viteza cand schimb viteza dar nu se mai tureaza motorul .si cand plec de pe loc cu 1 , turez motorul la maxim si scade mult turatia cand plec dar apoi creste si pe la 5-6000 de rot are si o zvagnire si se simte puterea ei . asa e norml sa mearga , n-am mai mers cu un enduro si nu stiu daca la 80 de cc ar trebui sa traga mai bine , de urcat urca dar mi se pare ca nu trage in a 2 si a 3 , e motorul prea mic sau nu merge bine?
×
×
  • Creează nouă...