Sari la conținut

cip_cyp

Membru
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Honda Shadow 400 ACE

cip_cyp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cineva din Bucuresti cu Stryker? Sa vad cum stau pe el, daca dau avans sau nu. merci
  2. salutare, pt ca tot nu-mi este clar. cumpar o mobra de pe frma pe firma, mobra din 1998. exista o taxa de timbru ceva, ca la auto? ca nu vreau sa ma trezesc ca dau cine stie cate milioane. mobra e de 400cc. merci frumos!
  3. a fost cineva? au ghete acolo? si daca da, cum sunt preturile? multumesc!
  4. Offf, nu stiu ca nu ma pricep si motorul este in alta parte. Din ce am mai citit este la fel cu cea de 600, si par la fel tevile in diametru dar nu stiu sigur. Oricim daca protectia e putin mai mare nu e prob, prinderea o modific. Parerea mea. :-) merci
  5. Mersi Hardcore, da stiu, sunt disperat ca nu gasesc. cautam ceva pe original, iar pe ebay nu stiu exact care se potriveste mobra fiind un ACE de 400cc, din 1998. O sa vad, poate poate dau de cineva care are una sa se potriveasca. mersi inca o data!
  6. salut, pt honda shadow, ma poate ajuta cineva sa-mi spuna unde gasesc protectia de caldura de pe toba? piesa nr 7? multumesc!
  7. good to know! si eu am zis ca nu prea are cum sa fie din ghidon. insa sunt sigur ca mecanicul specialist o sa stie ce cum cand o vede. Ca scoala, cei de la Louis sunt ok?. multumesc!
  8. ok, inteleg ca un pret ok este pe la 1500 euro - asta daca motorul este ok -am sa-l sun pe George sa vad daca poate face un drum pana acolo. cat despre scoala de soferi, ce recomandari sunt? multumesc!
  9. multam tuturor pt feedback! insa, care este pretul corect pe acest motor? asta normal, dupa o verificare cu un mecanic. ma intereseaza sa stiu sa-i spun omului, ca motorul merita x bani. 400cmc pentru fete? :-) insa la 600 deja sare din bugetul meu. in rest, micile lovituri de pe rezervor se pot ermedia usor si vopsi, corect? multumesc!
  10. multumesc Rbl! cam care este pretul corect? 1500 euro? si unde pot gasi pe cineva sa vada despre ce e vorba cu turatia? sa stiu daca e ceva grav sau nu. Iar capaele de la semnale se gasesc usor? merci!
  11. Buna seara prieteni, Sunt "nou nascut" in acest domeniu asadar am mare nevoie de ajutorul vostru. :-) Doresc sa incep scoala moto next week si am rugamintea sa ma ajutati cu o varianta foarte buna pentru zona sector 1 sau Otopeni, sau cat mai aproape de Baneasa, Victoriei sau ceva pe langa, sa pot ajunge repede de la serviciu. Ca si moto am decis sa incep pe un chopper, mai precis o Honda Shadow ACE de 400 cmc din '98 sau '99, nu mai stiu exact - o pot cumpara cu 2k euro de la un prieten. Motocicleta sta de ceva timp intr-un garaj, plina de praf, are nevoie de baterie noua, capac semnalizare stanga spate si dreapta fata, plus "restilizare" a rezervorului ce are niste lovituri pe el ce par facute de la ghidon, daca asta este posibil, impresia asta am avut-o ca am vazut urme de lovituri si pe o parte si pe alta a rezervorului (indoitura + vopsea sarita, niste dungi din lovituri si nu ca cele facute cand pici cu motorul) Din ce am inteles de la mecanicul ce s-a ocupat de ea, trebuie vazut de ce pe la 2000-2300 ture da un pic in nas, in rest merge perfect. Omul respectiv nu este dedicat motoarelor si mi-a spus ca nu se baga sa verifice mai mult, doar ca a dat jos si curatat ce se putea curata insa tot la fel face, deci trebuie dusa la cineva care se pricepe bine - sau un service specializat. Asadar am nevoie repede de parerea voastra, a cunoscatorilor, despre acest model, pentru: - cat ma costa reparatia la ce am scris mai sus? sa stiu ce cost extra am peste valoarea ei. - unde gasesc piesele respective si cat de usor se gasesc piese pt acest model. - ce trebuie schimbat la ea acum la cumparare sau verificat? - daca pretul motocicletei e unul bun. - unde pot face toate reparatiile, deci un service bun ca si calitate lucrari dar si preturi (nu f scump :-) ). - ce presupune ca si taxe inmatricularea / schimbare posesorului? Sau daca cineva (coleg de forum) ma poate ajuta cu o verificare a motorului? Moto se afla undeva in Otopeni acum. Multumesc si astept cu incredere sfatul vostru. Seara buna!
×
×
  • Creează nouă...