Sari la conținut

acaret

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

acaret's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. La multi ani! Asfalt uscat!

  2. off topic am si eu o intrebare daca era vorba de un caine in loc de un om mai tipa vreunu dintre voi asa zisii "non vitezomani"! ati fi fost toti cu gura vai frate ce caine nenorocit ca puii mei saracu motociclist! sincer cred ca nu prea ai ce sa faci cand iti sare ceva in fata mai ales cand in fractiunea aia de sec te gandesti cum sa faci sa feresti sau sa opresti si mai important sa o protejezi cat mai bine pe persoana iubita care se afla cu tine pe motor! parerea mea e ca-ti trec atatea prin cap in mom respectiv incat te imobilizeaza panica si pur si simplu nu sti cum sa reactionezi! intrebare pt cei ce spun ca viteza a fost prea mare: "VOI RESPECTATI MEREU REGULILE?" nu raspundeti "DA" ca ma voi prapadii de ras!
  3. "intr-o zona intens luminata" semaca da-mi voie sa-ti explic eu cum sta cu lumina in acea zona ca doar in otopeni stau si eu! atunci cand merg luminile te chinui sa vezi ceva datorita faptului ca imbecilii au montat becuri foarte puternice si te orbesc pur si simplu! tineti cont ca am spus "atunci cand merg" deoarece nu putine au fost cazurile in care acele lumini nu au mers deloc pt ca cineva a uitat sa le aprinda! avand in vedere faptul ca in fiecare seara ma plimb si prin acea zona iti pot spune ca e greu sa vezi o pata neagra care sare peste niste balize! te rog frumos sa ti cont ca nu spun ca nu a fost si vina vitezei dar nu fi asa de sigur ca vizibilitatea era maxima! oricum crede-ma cand iti spun ca LUCI nu putea fi numit un maniac al vitezei toti din otopen cred ca stiu prea bine acest lucru! el e mic copil la acest capitol in comparatie cu ce vad eu zilnic motoare care urla in ultimul hal de zici ca le bubuie motorul de tare ce gonesc asa ca nare rost sa acuzam viteza pt ca sa fim seriosi se putea intampla oricui si mai ales stim prea bine ca poti sa mori la fel de usor si la 80 si la 50km/h depinde de norocul pe care il ai!
  4. calatine ca intotdeauna scurt si la obiect mersi tati ca ai clarificat situatia! sper ca nu am scris ceva gresit mai sus!
  5. in primul rand uni ar trebui sa vb doar dak stiu ceva concret! deci iata cum sta treaba! omu care a fost lovit era destul de baut si mai era si surdomut, a sarit peste balize moment in care o femeie dintr-un bloc alaturat sustine ca a auzit un claxon destul de profund (binenteles decedatul nu avea cum sa-l auda)! motorul s-a tarat destul de multicel, prietena lui luci care se afla cu el pe motor a scapat cu bine slava domnului, iar luci a scapat cu piciorul + mana rupta si clavicula fisurata! Ceasul de la Km s-a oprit intradevar la 120KM/h frana se pare ca avea o lungine de 4-5m de tinut minte frana incepea de pe trecerea de pietoni ceea ce ma face sa fiu 100% sigur ca decedatul nu era pe trecere inca un argument puternic este fatul ca sangele era exact pe baliza din dreptul centrului strazii ce se facea in dreapta. am incercat sa fac o schema a locului sper sa fie cat de cat de folos pt ca sa va faceti si voi o idee! posteze aici doar ceea "Daca e cum zici tu,s-a dus naibii imaginea noastra" imaginea "voastra" se duce in momentul in care mai exista imbecili ce gonesc cu 200KM/h prin locuri unde limita legala e de 50KM/h (eu nu zic ca nus adeptul vitezei dar o mai practici si cu prudenta)!
×
×
  • Creează nouă...