Sari la conținut

yusuf

Membru
  • Număr conținut

    397
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de yusuf

  1. 1 oră în urmă, TNG a spus:

    Eu nu am avut niciodata. Dar cum am spus in postul anterior,depinde de foarte multe lucruri care pot genera acest comportament. 

    Foarte multe lucruri nu suna bine la un model destul de recent , ce am inteles eu pana acum ( reglare suspensie dupa greutate pilot , schimbare parbriz , posibil de la hand guards , alte tipuri de anvelope , etc )   oricum daca o sa cumpar Tracer o sa doresc sa intru in legatura cu tine TNG pentru o resoftare ecu .  daca nu mai astept putin si  cumpar s1000xr si am incheiat povestea 

  2. Se numeste bisnitar imputit. Despre profit discuti cand este vorba despre un platitor de taxe si cu tot felul de alte costuri in spate. Oricum nu e cazul, dat fiind ca vinde un produs contrafacut a carei utilizare poate pune viata in pericol. E cam la fel cu masinile samsarite, fara airbag-uri si kilometrajul dat inapoi cu 500.000 km.

     

    Spunea cineva de report...pe olx poti sa dai report pana te plictisesti, ii doare fix in coor de ce vinde lumea sau de cine cui ii trage teapa. In schimb i se poate da un cap in gura.

    din poze se vede ca omul este motociclist sunt curios daca ce are in cap este un fake sau nu !

×
×
  • Creează nouă...