Sari la conținut

andreea T.

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    yamaha r6
  • Numar Moto
    bv 45 med

andreea T.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. andreea T.

    Road Safety

    pfff acuma am vazut, scuze pentru greseli!!
  2. andreea T.

    Road Safety

    Am revenit! Buna seara! In urma intalnirilor de joi, am stabilit ca data de desfasurare a campaniei sa fie 6 APRILIE, deoarce este DUMINICA si oamenii vor fii mai liberi. Programul arata cam asa: -se incepe cu o PARADA (postez separat si traseul) -in centru-piata teatrului v-a avea loc o simulare a unui accident moto la care vor participa si cei de la descarare care vor explica situatia -vom expune echipamente si motociclete accidentate in piata si vom marca zonele principale de impact -v-a avea loc o prezentare a accidentelor de motocicleta undeva la umf (se v-a pune un filmulet de introducere, v-a prezenta si politia rutiera cate ceva despre accidente - cel mai probabil niste statistici; vor participa si cei de la SMURD pentru a prezenta masurile de prim-ajutor in caz de accident de motocicleta - care cred ca le vor fii utile tuturor) -si seara, evident, BIKERS PARTY!! Daca mai apar modificari va anunt! TRASEU PARADA Plecare: - parcare Real (iesirea din Tg. Mures spre Sighisoara) - bd-ul 1 decembrie 1918 (cartier Tudor) - Mures Mall - centru -> Catedrala Inaltarii Domnului - Colegiul National "Alexandru Papiu Ilarian" - str. Mihai Viteazul - str. Gh. Marinescu (UMF, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta) - str. 22 decembrie 1989 (cartier 7 noiembrie) Sosire: - centru = piata teatrului
  3. andreea T.

    Road Safety

    A fost mutat pe 5 APRILIE, iar din ce se stie acum, vor fi 16 grade in ziua aceea. O sa postez maine seara programul, e foarte fain, trebuie doar definitivat! Si cel mai fain, la final, e party )!!
  4. andreea T.

    Road Safety

    Buna, am nevoie de ajutorul vostru!! Anul acesta in cadrul proiectului desfasurat la nivel national, in Targu Mures organizat de Liga Studentior TGM in parteneriat cu MOTO TGM, a fost ales ca subiect Accidentele de motocicleta. Ma numesc Tatarici Andreea si sunt coordonatorul acestui proiect. Proiectul se numeste ROAD SAFETY si este defapt o campanie anti-accidentelor de motocicleta. Programul nu este inca foarte bine stabilit, cert este ca se va desfasura in data de 30 MARTIE si va contine: - o prezentare a unui accident moto - o prezentare despre accidentele moto compusa din discurs si prezentarea unui filmulet - o parada moto - si astept PROPUNERI DE LA VOI Mi-as dori sa participe cati mai multi oameni la aceasta campanie, atat motociclisti cat si MAI ALES SOFERI, pentru ca aceasta campanie este pentru SIGURANTA noastra si a tuturor participantilor la trafic. Vom colabora si cu politia si serviciul de ambulanta! As vrea sa stiu parerea voastra, daca aveti ceva idei ce s-ar putea face in cadrul acestei campanii in scopul atragerii atentiei a populatiei si daca sunteti dispusi sa participati la parada. Sper sa fiti receptivi si sa am parte de sprijinul vostru. Va multumesc mult!!
×
×
  • Creează nouă...