Sari la conținut

Roger25

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Roger25

  1. Roger25

    Unde Ne Intalnim Vara?

    Vai, dar ce ne-am enervat.. nu poti sterge un post. Oricum eu zic sa mai treci pe la scoala, ridere! cate clase ai? scrii ca un analfabet. Pe bune In Bartolomeu, acolo vreau sa fie scandal (ca sa-ti raspund la intrebare)
  2. Roger25

    Unde Ne Intalnim Vara?

    Reflexele tale nu sunt asemenea reflexelor altor motociclisti care sunt de-a dreptul inconstienti si nu au habar nu au la ce pericol se expun in ORAS (treceri de pietoni, etc). Faptul ca tu esti mai breaz si tie nu ti se-ntampla datorita reflexelor e alta treaba (desi ma indoiesc) p.s. vad c-au disparut vitejii care se ridicau pe o roata, n-am mai vazut niciunul de mult.. ce s-o fi intamplat, nu mai au sange?
  3. Roger25

    Unde Ne Intalnim Vara?

    nu stiu cat de super-man esti tu, dar la peste 100 km/h pe 2 roti, si si in oras, nu stiu ce reflexe mai poti avea de evitare a unui obstacol care iti apare, sa zicem, la 100m (de exemplu un pieton care trece, el vazand ca esti destul de departe dar de fapt din cauza vitezei nu-l mai poti evita). Reflexele tale de a evita un obstacol functioneaza pana la ce viteza maxima? ... pe care o faci (brusc) tot ca urmare a vitezei
  4. Roger25

    Unde Ne Intalnim Vara?

    Muriti tot din cauza vitezei, oare de ce? Ca daca ati merge mai incet, civilizat ati evita orice posibil impact. Dar sa zicem ca nu muriti; vinovat va fi si martalogul, dar si TU pentru ca circulai cu mult peste viteza legala. Voua chiar nu vrea sa va iasa din cap faptul ca VITEZA excesiva ucide. Saracu motor n-are nicio vina, problema e intre ghidon si scaun. Mai era varianta cu service-ul, aia n-o puteti aplica?
  5. Roger25

    Unde Ne Intalnim Vara?

    offtopic se mai face si in alta parte, oricum aici s-a postat rar in ultimul timp deci nu vad problema, daca am tulburat "linistea" sa ma scuze moderatorii. pana una alta am vrut sa ma fac oarecum "auzit" si aici, voi chiar nu intelegeti ca NE DERANJATI. Aveti sosea de centura, sau iesiti spre Harman si mergeti si cu 300 pana una alta, ti s-a pus o intrebare, raspunde la ea! p.s. daca regulile forumului sunt valabile pentru toti, si regulile rutiere sa fie valabile pentru toti.
  6. Roger25

    Unde Ne Intalnim Vara?

    unde va intalniti.. raspunsul e simplu, in livada postei. tot timpul. iti spun eu c-am rezolvat, pe unul l-a prins seara trecuta un echipaj. cu siguranta isi va schimba "ruta"
  7. Roger25

    Unde Ne Intalnim Vara?

    Cam asta e ora cand "dansii" isi fac de cap, la fiecare 3 minute trece unul turat aproape la maxim. Am si vazut o masina de politie cu semnalele acustice/luminoase in functiune, tot ce-i posibil sa fi urmarit vreun teribilist, care poate avea ghinionul sa prinda rosu la unul din semafoarele de pe calea buc. Anul trecut dupa ce am facut reclamatie la politie, lucrurile s-au mai calmat o perioada, nu stiu ce s-a intamplat ca nu prea i-am mai vazut decat foarte rar.. pe vreo cativa.
  8. Roger25

    Unde Ne Intalnim Vara?

    Ok, mai lasa putin si ultimul mesaj, sa-l citeasca utilizatorii activi, apoi poti face curatenie prin topicul asta, eu incetasem sa mai postez dar altii inca au continuat. Motociclisti sa fiti pana la capat! Numai bine!
  9. Roger25

    Unde Ne Intalnim Vara?

    Pai eu am tot zis ca nu mai postez, dar vad ca ceilalti nu inceteaza. De fapt am si deschis un topic separat (care intre timp a fost inchis, si apreciez), si am mutat primele doua mesaje ale mele acolo. Astea de aici chiar se pot sterge Te inseli. Pe radar apare viteza, dar bineinteles ca agentul X poate sa stea si afara, nu in masina. Si cum aude in departare ceva "huruind" si venind cu viteza, cum il va opri. De la 400-500m, ca sa poata opri in timp util. Crede-ma, se poate, nu mai cauta motive doar ca sa scapati si ca "nu are ce sa le faca". Ba are, ai sa vezi. @asterix83, Da, normal, accidente din vina altora (si daca era din vina ta cred ca nu recunosteai). Na, uite eu n-am avut nici unul, sac! Inteleg ca te oftici si tu acum, am sa-ti raportez mesajul pentru jignire la adresa mea. Nu ma cred mare zmeu, am postat un simplu mesaj in care imi manifest o nemultumire. Si nu vad de ce s-ar enerva lumea. Pana la urma nu zice nimeni ca trebuie sa fiu bagat neaparat in seama, fiecare face ce vrea, vroiam doar sa spun s-o lasati mai moale cu motoarele voastre pentru ca ne deranjati. In plus nu ma mai simt in siguranta atunci cand traversez strada pe verde seara. Asta a fost scopul pentru care am postat, capisi? Si du-te cu 20 la ora cu motorul, sa vezi cat zgomot face, versus cand ai 100 la ora intr-antaia. Cred ca nu realizezi ce debitezi... auzi acolo, la 20 la ora deranjeaza, pai la 20 la ora n-ai nici 4000 de ture. Acum poti merge la culcare. Sanatate!
  10. Roger25

    Unde Ne Intalnim Vara?

    Lipsa vizibilitatii numarului din nou, e contraventie. Ma gandesc ca macar atata stii.. daca nu, e trist Pai nu e autoritate, dar am zis ca na... am ridicat problema direct la "sursa", in randul motociclistilor. E ca la munca, am o problema cu un coleg, incerc sa rezolv intai problema cu el, nu ma duc direct la autoritatea numita manager. Daca nu merge, apelam mai sus, candva si candva tot se va rezolva. Ca n-ati inteles cu frumosul sau ati interpretat-o cum ati vrut voi, sarind in sus (va cam supara adevarul), e problema voastra. Trebuia sa "va rog frumos", nu? N-am probleme gogule, te asigur ca-s in deplinatate mintala. Nici baut nu sunt.
  11. Roger25

    Unde Ne Intalnim Vara?

    ba baiatule, eu am raportat o problema. reala, da? voi ati luat-o ca atare. Ok, merg pe ideea ca ati inteles ce am vrut sa spun, stai tu linistit ca nu am sa arunc cu nimic de pe bloc, nu-s atat de nebun. Si nici pietre n-am sa va pun pe sosea. Nu. Cand veti lua amenzi peste amenzi si nu le platiti, o sa vi se bage la impozit si tot le veti plati. Succes la curse, si multi km "fara" probleme. O seara buna.
  12. Roger25

    Unde Ne Intalnim Vara?

    Ati fost pe amaru'... cum da prima ploicica cum va retrageti... fii serios! Inseamna ca nu faci diferenta intre un sunet de motor si unul de masina (cu toba sport). Eu nici nu trebuie sa ies la fereastra ca stiu daca ce trece e motor sau nu. Tu, probabil ca ai ramaz dezamagit cand ai vazut ca-s 4 roti Momentan unde stau eu procentajul e cam 75% motoare si restul masini pe 4 roti. Nu-i nimic, n-ati fost singurii prinsi de politie, au mai fost si soferi destui. Incerc sa nu mai postez aici ca sa nu fac offtopic aiurea, ar fi de preferat sa reveniti la discutiile/intalnirile voastre de zi cu zi. Nu, nu au de ce sa ma baneze. p.s. apropo, motocicletele PE care, nu care (grea mai e romana asta la voi..)
  13. Roger25

    Unde Ne Intalnim Vara?

    stai putin, ca nu-mi fac de cap.. faza cu pietrele era un gand, o idee. ca se va pune sau nu in practica asta e altceva.. chiar pana acolo nu ajung. Unii m-au facut gay, nefu***, etc ah da, bine ca ai pomenit, am vrut sa va intreb.. pe vreme ploioasa de ce nu aveti cohones si sa iesiti pe 2 roti? ce.. ploaia va taie elanul? casca aveti, echipament aveti, ce va mai lipseste? va e frica sa nu luati vreo tranta, ca nu va puteti ridica pe o roata? sau, de ce nu, iarna. nu stiu care se lauda ca iese cu mobra iarna. iesiti si voi!
  14. Roger25

    Unde Ne Intalnim Vara?

    Ok, acolo sa va intalniti. Succes.
  15. Roger25

    Unde Ne Intalnim Vara?

    Pai atunci.. sa-si selecteze clientela, ce sa zic! sa nu ma selecteze la inregistrare, nu? De parca atunci cand isi face cineva cont, administratorul stie ca ala e intr-adevar motociclist sau nu. Si chiar si unul banat, a doua zi isi face cont din nou. Cam asa e cu forumurile, prietene! Dar sa nu mai poluam inutil si aici, reveniti on-topic
  16. Roger25

    Unde Ne Intalnim Vara?

    Mie? In niciun caz. Eventual sa inchida topicul respectiv daca s-a inteles ideea mea (ceea ce s-a si intamplat), si sa n-o mai ia razna din cauza unora care injura si ma fac gay. Orice forum ar trebui sa fie public, iar cine vrea sa se inregistreze si sa posteze, poate s-o daca. Nu vad de ce tre sa fii neaparat motociclist daca subiectul pe care il deschizi are legatura cu motociclismul; nu ai treaba cu domeniul moto dar vorbesti despre el. Pe de alta parte, daca la inregistrare campurile alea despre tipul de motocicleta, etc nu sunt obligatorii, nu vad de ce le-as completa. Te rog vezi-ti de treaba daca nu ai nimic constructiv de spus. Numai bine.
  17. Roger25

    Unde Ne Intalnim Vara?

    Prietene, nu stiu ce nu intelegi ca nu aveam pe nimeni in spate! daca venea unul pe banda 3 in spatele meu, eu ma dadeam pe 2, sa poata sa treaca. Asa, eu eram pe 3, l-am devansat pe cel de pe 2, dar un timp scurt tot am mers in paralel, ca eu nu devansez o masina cu viteza unui motor (ce sa-i faci daca am 4 roti, asta e). Ok, rog un moderator sa mute din ultimele mesaje, in noul topic, sa nu mai poluam inutil aici
  18. Roger25

    Unde Ne Intalnim Vara?

    Bun, si daca n-am masina in fata dar nici in spate? Ala e pe banda 2, ce ma opreste pe mine sa trec pe langa el pe banda 3 (ca urmeaza sa am viteza mai mare decat el), si vreo 200m se nimereste sa merg in paralel? Ar trebui sa stau in spatele lui, pe banda 2 sau cum
  19. Roger25

    Unde Ne Intalnim Vara?

    @RedFox200: cum ai ajuns tu la concluzia ca, sa zicem cei care sunt zmei, nu au timp de forum? de unde stii tu asta, ii verifici pe fiecare in parte ce fac atunci cand ajung acasa? sunt 100% sigur ca pe forum aici sunt destui care se ridica pe o roata si fac parte din categoria teribilistilor. Cat despre crosetatul printre masini? frate, te strecori daca ai loc (ca na, un motor nu e cat o masina). Eram odata cu masina, mergeam linistit cu 60, in paralel cu mine mai era o masina, si ma trezesc cu un motor din spate ca ma claxoneaza, sa ma dau mai la o parte sa trec. Nici de-al naibii nu m-am dat, mi-am pastrat civilizat banda mea, si ma asteptam si de la el sa mearga in spatele nostru, pana sa poata trece de noi. Nu mi-e ciuda deloc, e doar chestie de bun simt pe care in afara o intalnesti, spre deosebire de Ro. Am si precizat anterior ca NU ii bag pe toti in aceeasi oala, sunt si care merg ok si nu fac atata zgomot... la 70-80 cate rpm poti sa ai? Taxele ti le platesti, dar nivelul fonic maxim admis nu il mai respecti atunci cand motorul e turat pana spre 10000. Din pacate poluarea fonica e destul de ridicata la noi in marile orase, in conditiile in care valorile limita din timpul zilei, acceptate de legislatia in vigoare, pentru zonele rezidentiale, sunt pana in 50 db(A), dar la noi nu prea se face nimic in sensul asta. Voi masura de curiozitate nivelul fonic atunci cand trece un motor. Sunt de acord ca exista si masini tunate care fac galagie. In lege exista un articol care spune ca: 7. conducerea unui autovehicul care, in mers sau stationare, polueaza fonic sau emana noxe peste limita legal admisa; , intra la capitolul contraventii. Bine, as putea sa imi montez si eu claxon de locomotiva in masina, si cum se baga un motociclist in fata mea ilegal, cum pac... o goarna. Zgomotul ca zgomotul, dar siguranta? sunt foarte multi care forteaza trecerea pe rosu am vazut, si merg in zig-zag... chiar nu le pasa de ei si ceilalti participanti la trafic? Nu vreau sa crezi ca te bag in aceeasi oala cu ei, dar vara vad seara de seara cand stau la balcon, pe putin vreo 10 care fac asta. Din nou, traim in Romania si aici se iau masuri numai cand se intampla vreo nenorocire, aici munca de preventie n-ai sa vezi.... Si nu am de ce sa vorbesc cu oamenii de pe drumul Poienii, ce treaba am eu cu zona aia... ce, pe calea bucuresti nu tot "mergeti cum mergeti"? Nu ma intereseaza ce intalniri va dati, unde, cum, dar am vrea sa scapam de cursele noaptea. Solutii ar mai fi... de exemplu montarea unor asa-zisi "politisti morti" pe sosea, langa fiecare trecere de pietoni; e o idee buna, o sa va mai taie din elan. Exista aparatura de supraveghere radar. Ca e discutie fara sens ca nu, mi-am spus o nemultumire pana la urma, si trebuie luata ca atare. Numai bine. @crazydanutz: da, frumos asa ar fi sa imi completez tipul de motor si alte informatii "standard" (daca erau standard, erau campuri obligatorii la inregistrare, dar nu sunt). Bine.. de asta nu mai poti tu acum. In al doilea rand, vad ca faci misto. Ce treaba au geamurile? Am 2 termopane recent montate, si chiar si asa se aude. Cat despre scuteristi, nici pe departe! cred ca glumesti sau faci pe prostul... mie mi-au dat prioritate intotdeauna, ca aia nu zboara pe sosea, pot opri in conditii de siguranta. In livada nu am sa ma duc, parca n-am altceva mai bun de facut. Intru pe forum, cine vrea sa citeasca citeste, cine nu nu. A, zici ca or sa iasa mai multi?! nicio problema, cu atat mai bine. Am sa stau langa Mikado cand se face rosu, sa va iau numerele de inmatriculare, pentru ca anul trecut chiar m-a intrebat un agent cu care vorbeam daca pot sa-i dau exemple in sensul asta, si i-am zis ca nu am apucat sa vad numarul. Dar nu-i nimic, imi pare bine de noile modificari din codul rutier, sunt convins ca vitejii aia care se stiu (si care sigur intra pe forum, dar tac la mesaje din astea ca ale mele) vor plati.
  20. Roger25

    Unde Ne Intalnim Vara?

    Salutare, Mi-am facut cont doar pentru a expune o problema: de cand vremea s-a mai incalzit, deja ati inceput sa iesiti cu motoarele, la intalniri, etc. Ok, pe de o parte va inteleg pasiunea, dar ma gandesc ca vine vara, iar eu unul, inclusiv vecinii, ne-am saturat ca mereu sa fim deranjati de zgomotul motoarelor voastre turate (stau pe calea bucuresti, chiar la sosea). Sa nu mai spun ca, am vazut destui care se ridica si merg pe o roata, deci prezinta un mare pericol atat pentru ei cat si pentru ceilalti participanti la trafic. Inclusiv pe langa mine, ca pieton au trecut vreo 2 dupa ce se facuse de secunde bune verde (langa Mikado), fortand trecerea si trecand la 2m de mine (putea lovi mortal pe cineva). Chiar si cand sunt sofer, foarte multi se dau in spectacol si fac slalom printre masini cum vor ei, nu le pasa de nicio regula de bun simt sau siguranta! Si asta e doar inceputul... ca vin caldurile, si apoi incep adevaratele curse, trec si cate 3-4 motoare deodata.. Stau de 4 ani aici, sunt convins ca suntem aproape de a gasi o solutie sa scapam de cursele astea ilegale, ne-am saturat de poluarea fonica de care avem parte in fiecare seara (in special dupa ora 22, ca deh, atunci e mai liber). Am vorbit si la sectia 4 politie anul trecut, le voi readuce in discutie problema si anul asta si o sa-i rog insistent sa iasa cu aparatele radar la sosea. N-aveti decat sa mergeti in afara localitatii (cum a mers nebunu asta http://adevarul.ro/locale/brasov/208-kmora-recordul-unui-smecher-motocicleta-traseul-brasov---predeal-1_50ad966d7c42d5a66397c153/index.html) sau pe bulevarde unde nu exista plangeri in acest sens, dar pe calea bucuresti nu vrem sa va mai auzim seara dupa 22, cand poate eu vreau sa ma odihnesc! A, poate nu stiti de modificarile care vor avea loc in codul rutier (http://www.gandul.info/stiri/7500-ron-amenda-modificari-drastice-la-codul-rutier-totul-despre-noile-amenzi-masinile-cu-numere-de-bulgaria-si-examenul-auto-10707501). Daca va tine buzunaru, puteti merge si cu 200 acum. Nu stiu cati dintre voi de pe forum va stiti ca facand parte din categoria de mai sus (am vazut si motoare care merg chiar ok, nu se dau viteji), dar sunt convins ca majoritatea, intrucat nu prea vezi un motociclist singur, va dati intalnire in livada si apoi o luati la plimbare. Sa nu credeti acum ca am ceva cu voi, exista si foarte multi soferi indisciplinati in trafic, dar cat despre voi... nu va suparati dar nu degeaba vi se spune "donatori de organe". Oricat incercati sa o tineti pe a voastra, tot donatori de organe ramaneti.... si asta din cauza teribilismului, nu din cauza pasiunii (sunt 2 termeni diferiti). Doar daca ai un motor tre sa arati celorlalti ca cine esti tu, altfel ce farmec are sa mergi cu 70-80 la ora cand motorul tau poate si 300.
×
×
  • Creează nouă...