Sari la conținut

alex-maxx

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alex-maxx

  1. Sal, Daca tot este topicul asta pt R125 deschis, vreau sa cumpar un r125 care e trecut pe acte de 49, cam cat ar costa sa il trec pe 125 si daca stiti unde/cum pot face asta..eventual si cat costa .Ms Sper sa nu fiu offtopic, am cautat pe goagle nu gasesc nimic, decat cum sa il treci de pe 125 pe 49 invers nu.
  2. Am 182-184 cam asa, am "vazut" cum se aude un cbr 125 e destul de ok adica nu as vrea sa se auda ca o drujba(no offence pt 2T) C vr sa fac cu el..pai: ...drumuri cam de 300km max 500km sa zic (de ex pana la mare..sau pana la munte din ...si o plimbare prin oras, poate si mers la munca cu el da nu il iau pt naveta, il iau pentru relax daca se poate spune asa...chestii obisnuite Stiu ca poate nu e cel mai indicat pt oras in comp cu un naked sau touring (dpdv manevrabilitate)dar imi place f.mult aspectul de ss si paote pe viitor trec la ceva mai mare. ms de rasp, sper sa vad unu live asfalt uscat!
  3. 1.nu stiu unde e , stiu ca e prin zona(spre Pipera) o reprezentanta sau 2 dar nu am vazut yamaha in trecere..era reprez honda parca si ktm. 2.vroiam sa ma urc pe el sa vad cum "imi vine" (nu vr sa ma plimb sau alte chestii dubioase neavand inca permis ) 3.vroiam sa il aud (sunet) si sa vb cu posesorul + uri si -uri pt ce vr eu sa fac cu el...am citit si pe forum pareri si in reprezentanta nu vreau sa imi vanda gogosi vanzatorul. Cu alte cuvinte vr sa vad/aud unul live ...si sunt satul de vanzatorii care dupa ce ii pui sa iti arate /sa-l porneasca sa te urci pe el si la sfarsit le zici Merci sa se uita la tine ca si cum ai fi obligat sa il cumperi.
  4. Cine are un YZF si sta aproape de Aviatiei (Herastrau) vr sa il vad si eu mai de aproape o sa fac scoala si ma bate gandu sa iau unu
×
×
  • Creează nouă...