Sari la conținut

danimalu

Membru
  • Număr conținut

    91
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de danimalu

  1. NU era nimeni baut!!! Pur si simplu prostia omeneasca,cazul clasic,depasire coloana si BUM. Urat. Iar comentarile [...] trist ca oamenii astia se inmultesc.

  2. Yamaha original. Aprox. 180 euro kitul piston-bolt-segmenti-sigurante bolt. Cota 1 la 95.5 (in manuale este trecuta ca si cota 2 de reparatie; iar cea de la 96 ca si cota 4).

    Nu mai stiu Wosner, dar Wiseco parca sa zic ca sunt pistoane pentru tuning, mai usoare, fuste mai scurte, etc. Vezi si tu ce si cum inainte de a cheltui. Mai exista varianta low cost - TKRJ, o firma japoneză ce operează mai mult pe Asia si A. de Sud. Undeva la 65 euro cu taxe incluse. Cauta ninotecnoshop (sau ceva de genul acesta) pe Ebay. Este un grec ce vinde pistoanele astea. Daca o mai fi. Era acum vreo 5 ani.

    Trăgând linie:

    - Eu as merge pe originale Yamaha

    - La alezatul cilindrului sa duci cu tine, pe langa paginile cu cotele din manual, si pistonul cu segmentii. De fapt, orice atelier serios ar trebui sa nu iti faca alezarea fara pistonul si segmentii noi.

    Spor!

     

     

    Voi da comanda de kit original de la Yamaha pana la urma,mersi de sfat!

    » Post actualizat in 13 Oct 2015 07:53

    Am o problema ce imi mananca zilele cu 2kf-ul meu, poate are cineva vre-un sfat....din senin motorul a inceput sa dea rateuri grave de tot cand il turez peste 4000rpm... bun, am curatat carburatorul si reglat ca la carte, problema persista, am pus alt carburator de pe un tenere si surpriza e ca merge bine doar ca nu sta corect la relantiu, consuma mult si surubul de reglaj aer nu are efect orice i-as face, l-am curatat si reglat si pe aceasta ca la carte, problema persista, ok, pun carburatorul de pe 2kf pe tenere (cel care da rateuri) si surpriza este ca pe tenere nu da rateuri deloc... merge perfect.... am dat iara ambele carburatoare jos, curatat complet si verificat/comparat pana la cele mai mici detalii... ambele sunt reglate identic dar nu merg la fel... CE SA MAI FAC ?! nu stiu ce mai are...nu e prima oara cand umblu la un carburator...am cunostinte cat sa nu mor prost insa problema asta e prea de tot...

     

     

    Aceasi problema am avut o si eu,era un fir care imi facea figuri la CDI,am dat jos,spray de contacte,curatat,lipit firul cu problema..si ca nou!

×
×
  • Creează nouă...