Sari la conținut

danimalu

Membru
  • Număr conținut

    91
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de danimalu

  1. Salut! caut o roata fata (tabla) in stare buna! Va rog sa ma contactati telefonic 0742811023 daca are cineva de vanzare. Multumesc!
  2. Salut baieti,pe principiul primul venit,primul servit,am 2 persoane ce sunt interesate..daca mai raman valabile,revin maine! » Post actualizat in 17 Mar 2017 16:32 NU mai sunt! Multumesc pentru intelegere!
  3. Donez 2 geci.Ambele marimea M si le trimit doar prin curier. Mersi!
  4. danimalu

    Mortal Radauti

    NU era nimeni baut!!! Pur si simplu prostia omeneasca,cazul clasic,depasire coloana si BUM. Urat. Iar comentarile [...] trist ca oamenii astia se inmultesc.
  5. E de prin Zona Radautiului,Suceava daca nu ma insel.Daca aflu ceva il anunt.
  6. Voi da comanda de kit original de la Yamaha pana la urma,mersi de sfat! » Post actualizat in 13 Oct 2015 07:53 Aceasi problema am avut o si eu,era un fir care imi facea figuri la CDI,am dat jos,spray de contacte,curatat,lipit firul cu problema..si ca nou!
  7. Am de gand sa imi schimb kitul de piston+segmenti la cusca mea! Vreau sa trec la cota urmatoare,in present sunt pe standard. Imi puteti recomanda un kit ce se merita cumparat?
  8. pai lungimea,distanta dintre gaurile de prindere » Post actualizat in 09 Sep 2015 12:11 grabeste te ca mai am doritori » Post actualizat in 09 Sep 2015 12:14 Defapt scuze,acu m-am uitat mai bine si nu se potrivesc! Eu nu am "Ü" ala la capat,la mine amandoua capetele se prind in surub.
  9. R.I.P. Din cate se vede in poze avea echipament,ce a patit ca s-a terminat asa urat?
  10. Salut! Poate s-a mai discutat,dar am si eu o intrebare. Am cateva zale de la lant putin inclestate, si nu mai am idee cum sa fac sa se degripeze.Idei?
  11. cum rezolv si eu daca propietarul nu sunt eu si am buletinul lui in original? idei?rezolvari?
  12. schimbat anul trecut si am observant ca intinzatorul e la maxim acuma..ce (cuvant urat)?
  13. Salut baieti! Am nevoie de un sfat! La XT- ul meu am acea bataie sacaitoare pe la motor, pe care o au mult altele.Ma gandesc sa ii schimb botul de la piston,oare prin acest aspect rezolv problema?Sau trebuie sa investesc in kit complet? S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema?Mersi!
  14. A pornit perfect azi dimineata! Deci dupa cum am zis,electromotanu era de vina!
  15. gata,bateria este noua,am rezolvat! Erau carbunii de la electromtor in mare pate blocati,dat jos,curata,pus la loc,porneste sfert!
×
×
  • Creează nouă...