Sari la conținut

Melesmeles

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Melesmeles

  1. Melesmeles

    AGV - Discutii Generale

    Da...am citit review-ul ala doar ca pe baza celor de la webbikeworld mi-am luat airoh-ul s4 pe care il am acum...si nu prea a semanat cu ce descriau ei (de ex la capitolul zgomot ei ziceau ca e o casca silentioasa iar mie imi vajaie capul de la 90+ ; si mai are si multe minusuri casca asta in opinia mea...pe care ei nu prea le mentionau ). De asta voiam o opinie de la altcineva. Mersi de link oricum ! Pentru cine mai e interesat de povestea asta....ca si test comparativ am mai gasit si http://www.freedomcyclelasvegas.com/2013/03/29/agv-ax-8-evo-vs-arai-xd-4-adventure-helmet-review/ si mai sunt o gramada de topicuri pe advrider.
  2. Melesmeles

    AGV - Discutii Generale

    A avut cineva AX8 Dual ? Vad ca are pret aproape ca Arai-ul X3 si eram curios daca e tot pe acolo ca si calitate si confort, etc. Mi se pare ca are un plus la felul cum arata. Nu stiu daca are plusuri la felul in care se simte.
  3. Salutare ! As vrea sa stiu daca e cineva de pe aici care sa isi fi schimbat evacuarea si daca da cum s-a simtit asta la drum. Ma intereseaza pentru ca ma bate gandul sa ii schimb evacuarea de la al meu Tenere in speranta ca voi castiga ceva cai putere si voi mai scapa de ceva kile. Multumesc !
×
×
  • Creează nouă...