Sari la conținut

f0rest

Membru
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male

f0rest's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. m-am gandit si la un exc 200 ce consum are la o plimbare normala,si la o endureala mai agresiva ?
  2. buna seara,dupa ce m-am dat 2 sezoane (2013,2014) pe un motor derbi de 80cc am decis de la anul vreau sa fac un upgrade si sa achizitionez un enduro de 125cc 2T! am o lista cu cateva modele,o problema pt mine este ca vreau sa am instalatie de far pe motor,si doar la 2 modele am vazut asta,intrebarea mea este se poate adauga far+instalatia la modelele fara asa ceva ? modele din 2004 pana in prezent KTM EXC 125-cu far Yamaha Yz 125-fara Honda CR 125-fara Gas Gas 125-cu far Kawasaki KX 125-fara Husquvarna WR 125-?? astept pareri si despre modele
  3. frumos motorul si eu am ceva asemnator de 85cc e fiabil,ai avut probleme cu el ?
  4. am o problema de ceva vreme la motor si din lipsa de timp nu am reparato pentru ca nu stiu care ar fi ,,rezolvarea'' cand vreau sa opresc motocicleta de la contact rasucesc cheia spre off si nu se opreste nu am electromotor pornesc motorul de la kickstarter mentionez ca nu imi merge nici farul (tot de la contact am comanda si la el) in prima faza am dat cu spray de rugina la contact insa tot nu se oprea apoi am demontat contacul cu totul si motocicleta porneste si fara el motorul il pot opri doar daca il bag in viteza si il omor intentionat... care ar fi problema ? » Post actualizat in 08 Aug 2014 17:10 nu ma poate ajuta nimeni ?
  5. daca nu aveti ce face si vorbiti aiurea va rog frumos sa nu mai postati aici » Post actualizat in 06 Aug 2014 17:50 nu am rezolvat inca problema ma m-ai poate ajuta cineva cu un raspuns ?
  6. motorul este cu acumulator (baterie) daca la asta te referi poate nu m-am expriamt bine motocicleta porneste de la kickstarter (nu am pornire la buton) normal cand porneste trebuie sa pun contacul pe ON si sa dau pe pedal altfel pot sa dau 1000 de pedale cu contacul pe OFF ca nu porneste si acum fara contact care este demontat porneste din pedala si o pot opri doar cand o bag viteza si omor motorul intentionat
  7. am o problema la un motor de enduro derbi am mers aproximativ 20 de km i-ar cand am vrut sa fac o pauza am oprit contactul si am observat motorul functiona in contiunuare am tot invartit cheia de cateva ori insa motorul tot functiona am dat cu spray de rugina contacul,insa fara succes am demontat contacul de pe motocicelta si motorul porneste fara el care ar fi problema ?
  8. am mobra din 2013 nu i-am uns niciodata se mai poate remedia daca ii ung,sau deja sunt terminati...?
  9. nu e problema de la cauciuc tin sa cred ca e de la rulemti de jug din cate am citit
  10. as putea sa ii demontez eu sa ii pot schimba personal ? cat m-ar costa
  11. am urmatoarea problema la mobra am iesit acum cateva zile pe teren,totul a decurs ok si am facut o pauza de 1 ora dupa aceea am pornito si mi-am continuat drumul spre casa, in mers am observat ca ghidonul este intepenit si este foarte greu sa i-au viraje,ca si cum m-as lupta cu cineva ca sa ii schimb directia m-am uitat la telescoape (baza de sus) sunt ok nu curge nimic,nici un cablu incurcat din gresala pe acolo care ar putea fi problema ?
  12. clar am specificat mai in sus am un motor de 50cc si vreau sa il schimb pe cadru un set motor de 100cc se poate ? daca se poate de la ce magazin si de la ce pret ?
  13. am un scuter de 50cc 4t si as vrea sa ii pun motor de 100c 4t ceva de firma NU CHINEZESC unde as putea gasi set motor complet (chiuloasa,piston,segmenti,cilindru) ce mi-ati recomanda si la ce magazin ?
  14. am trecut azi pe la un mecanic si acesta mi-a spus ca de vina era bujia pt ca nu stiu cum facea scateia intr-o parte prima data am crezut ca ma ia la misto insa mi-am dat seama ca exact atunci montasem o bujie noua ngk ce o cumparasem si concidenta este ca de pe atunci a inceput sa scoata ulei si fum albastru pe toba
  15. o sa verific/ajustez la cate ,,rotite,, de surubelnita e normal ?
×
×
  • Creează nouă...