Sari la conținut

Toderel Dumitru

Membru
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Toderel Dumitru

  1. da ptrimul atas este de simson, iar cel de al doilea este intradevad de IJ dar este de IJ jupiter 3. cu multi ani in urma. am avut asemenea motociclete, atat simson cat si Ij, Iar poza este a unui IJ festival, fabricat in 1963. Sunt motocicletele pe care am inceput eu sa calaresc , in anul 1975.

  2. ma poate ajuta cineva? am un locator pe motocicleta, care are o cartela de tel, la care atunci cand trimit un mesaj, iti trimitea harta cu locul unde este parcata motocicleta. De 2 zile , ma localizeaza ca fiind in Oradea, desi eu locuiesc in Sibiu. Stie cineva ce as putea sa fac pt a remedia aceasta problema?

    Va multumesc anticipat.

     

  3. buna dimineata. Dle Nicon am incercat sa va contactez pe maill pt detalii dar nu am reusit. poate nu ati intrat sau nu ati stiut despre cine este vorba. Am nevoie de sfatul dvs. cum va pot contacta?

  4. Nu nu singur, dar daca esti adeptul zicalei care spune ca neamurile ti le da Dumnezeu, dar prietenii tii alegi singur, sii ai asa cum tii alegi atunci e frumos sa mergi in grup, si pt ca ai o mana de ajutor, si pt ca nu ai timp sa te plictisesti.

  5. Sunt importante intradevar echipamentul, starea motorului si toate cele enumerate aici, dar cel mai important mi se pare ca este a fi atent, a nu te crede mare zmeu, sau stapanul soselelor. Stau pe motocicleta din 1975. Am avut 2 accidente usoare, nu am avut niciodata un os rupt sau ceva asemanator. Am 65 de ani, fac anual mai mult de 5ooo km.

  6. da la acea bataie care este cumva dependenta de turatia motorului. zgomotul produs de rulmenti este altfel e un zurnait, pe cand acesta se aude cum loveste la alternarea intre turat si deturat. atunci se aude mai pronuntat, cand deturezi.



    eu vorbesc despre acel cloncanit , zgomotul produs de rulmenti este altfel.

×
×
  • Creează nouă...