Sari la conținut

Toderel Dumitru

Membru
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Toderel Dumitru

  1. Eu voi merge . Sunt din Sibiu, daca mai merge cineva din Sibiu ma poate contacta la tel 0745540299
  2. da ptrimul atas este de simson, iar cel de al doilea este intradevad de IJ dar este de IJ jupiter 3. cu multi ani in urma. am avut asemenea motociclete, atat simson cat si Ij, Iar poza este a unui IJ festival, fabricat in 1963. Sunt motocicletele pe care am inceput eu sa calaresc , in anul 1975.
  3. da imi da aceleasi coordonate mereu, indiferent unde ma aflueu. aceeasi strada si acelesi punct pe harta.si coordonatele sunt aceleasi mereu.
  4. Am scos cartela, am verificat creditul dar nimic nu schimba situatia. cred ca va trebui sa ma mut la Oradea.
  5. creditul e valabil pana in 20 si lam resetat ieri dar nu sa intamplat nimic.
  6. a functionat normal pana acum 2 zile, ma localiza perfect pe strada si i locul in care era parcatmotorul.
  7. ma poate ajuta cineva? am un locator pe motocicleta, care are o cartela de tel, la care atunci cand trimit un mesaj, iti trimitea harta cu locul unde este parcata motocicleta. De 2 zile , ma localizeaza ca fiind in Oradea, desi eu locuiesc in Sibiu. Stie cineva ce as putea sa fac pt a remedia aceasta problema? Va multumesc anticipat.
  8. O furca fata dar de yamaha RD 250cc, fabricata in 1973 in buna stare de functionare si ambele roti am eu . daca te intereseaza PM.
  9. am revenit cu poze ale motocicletei Yamaha RD. 250cc, an fabricatie 1973, are ITP pana in martie 2015. este in stare de functionare. pentru pret suna-ma 0745540299.
  10. eu circul ci ia. este in stare de functionare , o sa pun niste poze. si eu sunt in varsrta, am 65 de ani si stau pe motocicleta din 1975. deci iontelegi cum stau lucrurile.
  11. Yamaha RD de 250cc fabricata in 1973 in stare perfecta de functionare tear ineresa? Totul original .
  12. Incearca la info@motorace.ro, Este la bistrita Nasaud, sunt seriosi si pot procura aproape orice piesa noua. Succes.
  13. La multi ani sanatosi si ACTIVI tuturor CONSTANTINILOR SI ELENELOR precum si membrilor de familie .
  14. pornim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! las ora 8 decolam de la Sibiu.
  15. la multi ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi. Cu deosebita stima, Toderel.
  16. buna dimineata. Dle Nicon am incercat sa va contactez pe maill pt detalii dar nu am reusit. poate nu ati intrat sau nu ati stiut despre cine este vorba. Am nevoie de sfatul dvs. cum va pot contacta?
  17. multumesc. multumesc frumos. daca va fi posibil voi venii cu drag.
  18. Sper sa ajung si eu. Eu azi am implinit 65 de ani. sper sa pot sami fac cadou de ziua mea aceasta iesire, Multumesc ca nu m-ati uitat. Cu stima si respect, Toderel.
  19. Calaresc o Yamaha RD de 250 cc fabricata in anul 1977.este perfect functionala si totul pe ea este original. o sa revin cu fotografii cand PC ul meu va dorii sa ma lase sa le postez.
  20. Nu nu singur, dar daca esti adeptul zicalei care spune ca neamurile ti le da Dumnezeu, dar prietenii tii alegi singur, sii ai asa cum tii alegi atunci e frumos sa mergi in grup, si pt ca ai o mana de ajutor, si pt ca nu ai timp sa te plictisesti.
  21. Sunt importante intradevar echipamentul, starea motorului si toate cele enumerate aici, dar cel mai important mi se pare ca este a fi atent, a nu te crede mare zmeu, sau stapanul soselelor. Stau pe motocicleta din 1975. Am avut 2 accidente usoare, nu am avut niciodata un os rupt sau ceva asemanator. Am 65 de ani, fac anual mai mult de 5ooo km.
  22. nimic nu este ireparabil. eu conduc o yamaha RD care are 37 de ani si ijnca nu am gasit ceva ce sa nu pot repara. Si stau pe motocicleta din 1975 , nu merg la mecanic de foarte mult timp, imi repar singur motorul.
  23. da la acea bataie care este cumva dependenta de turatia motorului. zgomotul produs de rulmenti este altfel e un zurnait, pe cand acesta se aude cum loveste la alternarea intre turat si deturat. atunci se aude mai pronuntat, cand deturezi. eu vorbesc despre acel cloncanit , zgomotul produs de rulmenti este altfel.
×
×
  • Creează nouă...