Sari la conținut

Romeo69

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    BMW R1100 RT

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha 600cc,husvarna,honda cbr,

Romeo69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc pt. tel.o sa-mi fac timp, sa-l sun si sa vorbesc cu el. Intre timp am ajuns cu ea la un service ,unde am gasit un tip bine intentionat ,care si-a dat silinta si a adus-o pe linia de plutire ,dar e departe de mersul ei de dinainte sa-si bage mana vecinu (cand am luat-o). Cand voi da de mecanicul care o va face sa mearga ca inainte va dau de veste. i-ti doresc numai bine ,
  2. Are vreo reclama ceva sa-l pot identifica mai usor, sau ceva repere ex.pana-n pod pe dreapta....multumesc!
  3. Multumesc foarte mult,sanatate va doresc si o zi minunata .
  4. daca am gresit i-mi cer scuze,sunt destul de nou pe aici,e a doua oara cand postez.
  5. Vad ca construesti si alte chestii pt .motoare,ma intereseaza un set suporti pt.motor,ca l-am scapat o data jos pe chiuloasa,macar eram aproape oprit dar a doua oara poate nu mai are aselasi noroc. Ma mai intereseaza si pedala de la schimbator ,ca are joc in bucsa.multumesc!
  6. Salut, Va rog sa ma ajutati cu un mecanic bun de BMW . Am un BMW 1100 RT de putin timp,toate bune si frumoase pana ieri,cand am iesit cu el la plimbare si mi sa oprit de cateva ori ,la relanti fiind,precizez ca l-am cumparat cu relantiul foarte mic si sa mai oprit din cand in cand,dar ieri am vrut sa-i dau eu relantiul mai mare ,dar pana sa ma lamuresc ce-i de facut ,vine vecinul ,care e mecanic si se baga el so mestereasca,ca doar e mecanic.Problema e ca a mesterito asa de bine, ca acum merge ca ceasul rau,da si rateuri,intrerupe ca se opreste.In concluzie, am nevoie mare de un specialist s-o puna la punct,ca altfel nu mai vad plimbare vara asta.Multumesc!
  7. nu santeti hotarati deloc,cine ma ajuta si pe mine ,am si eu trebuinta de doua cutii laterale pt.un BMW R1100RT si protectii de inox pt..motor,ca l-am culcat o data si nu'i bine.merci si fiti mai hotarati cu iesirile astea ca abia astept sa vin si eu.
×
×
  • Creează nouă...