Sari la conținut

aherog

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    -
  • Motocicleta
    -
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

aherog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am taiat de pe lista rs125-ul .. cred ca a ramas decat r125 si xt-ul .. mai astept sa vad pareri / sugestii si voi ajunge la ' concluzia ' finala ) . WR-ul nu-mi place ..
  2. Ce-i drept , m-am urcat pe un r125 .. si sincer sa fiu , mi se pare foarte incomod .. adica nu mi se pare incomoda pozitia .. nu stiu , parca nu-mi " inspira " siguranta in curbe .. pe cand xt-ul .. este bomboana ! dar ca si cum arata imi place r125-ul foarte tare .. xt-ul , asa si asa .. este frumos , nu zic nu .. dar ideea este ca in bucuresti ma voi plimba gen .. 5-10 minute cat dureaza pana ajung unde trebuie , n-o sa fie plimbari ca si cu bicicleta .. toata ziua . Si in plimbari gen care trec de 100km in sus .. nu stiu ce sa zic , am inteles ca xt-ul nu este " indicat " pentru aceste plimbari .. indicat , adica nu trage bine ..
  3. xt-ul este ultimul in " statistica " . lasa-mi in pm pretul si zi-mi de unde esti , cine stie . Nici nu-mi trebuie mai mult , si 90-100 daca prindea era ok .. nu o iau ca sa-mi arat talentele , o iau ca sa-mi pot face treaba mai usor .
  4. Salut , sunt nou pe forum si de ceva timp mi-a intrat in cap ca vreau sa-mi iau permisul pentru A1 si sa-mi cumpar motor . Am 17 ani si urmeaza sa ma apuc de scoala . Am cateva dubii , nu stiu ce motor sa-mi aleg .. din ce am vazut pe net imi plac trei modele .. r125 , rs 125 si xt125 x/r . Cat timp am stat sa mi se activeze contul aici am tot citit .. si am inteles ca rs-urile dau mai multa bataie de cap decat r125 , ca au un sunet de paraitoare si ca , consuma si mai mult decat r125-urile . Despre r125-uri am inteles ca sunt fiabile , nu consuma mult , nu scot zgomotul pe care-l scoate rs-ul , si nu se " strica " la fel de repede . Despre xt-uri nu am citit prea mult deci , posibil sa nu stiu atat de multe despre el . Voi folosii motocicleta in bucuresti , deci nu la tara si in plimbari . O statistica ar fi urmatoarea ) r125 / rs125 / xt125r .. deci as " opta " pentru r125 . Orice sfat si orice parere este bine venita ! > < ! Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...