Sari la conținut

sabyn23

Super Membru
  • Număr conținut

    558
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    sabyn23

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constantza
  • Carnet moto din
    2001
  • Motocicleta
    XR 600 R
  • Club
    club fan SEAWOLVES

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Ij Planeta5, honda transalp, xr600r

Vizitatori Recenți Profil

652 citiri profil

sabyn23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pun cateva poze de la eveniment restul AICI .   O sa si comentez un pic. Organizarea mi s-a parut spre excelenta. Colosal de multe lucruri pe umerii organizatorilor. Tabara perfect organizata, loc pitoresc cu semnal tel, bar, WC-uri etc OK. Eu insa am plecat foarte dezamagit din punctul meu de vedere. Nu am putut afla unul sau doua locuri mai spectaculoase (ma refer la ziua de joi si vineri) in care sa poata avea acces spectatorii cu masina normala de strada (gen Octavia, exemplul meu) desi muntii aceia erau brazdati de drumuri forestiere foarte accesibile. E drept ca cei de la presa (fotografi, cameramani) erau transportati cu masina de teren de catre organizatori (iarasi nota 10 pt ei).   Se vedea interesul dat de organizatori ca lucrurile sa mearga bine, in frunte cu Dl. Florin (Floyota), caruia, adresandu-i-ma, m-a indrumat catre un domn responsabil cu transportul presei. Acesta, mi-a spus sa merg de la start pana la Troita si sa-l astept acolo ca ma ia el mai departe, si apoi vom merge un pic pe jos pana la un "punct fierbinte", o urcare spectaculoasa. N-a mai aparut, sau daca a fost intr-unul din jeep-urile care au trecut, nu s-a mai oprit sa ma ia. Omul a fost foarte amabil si se vedea bine intentionat, dar probabil ca s-a ivit altceva de ordin organizatoric si nu a mai iesit pasenta.   Stiu ca cei care participa o fac din pasiune si nu neaparat pentru faima/fala sau pt a-si etala abilitatile in fata oamenilor de rand, dar un concurs fara spectatori isi pierde un pic din interes. Aplauzele lor, ar fi fost o alta rasplata pentru concurenti, pozele si filmuletele (chiar daca de calitate indoielnica) ar fi constituit o amintire frumoasa atat pt ei cat si pentru sportivi.   Concluzie: la anul poate anuntati din timp niste puncte de vizionare pentru spectatori cu acces la publicul larg. Sau chiar si in dimineata respectiva (tinand cont de adaptarea traseului in fiecare zi) si tot ar fi ceva.(Imposibil sa nu va fie cunoscut acest aspect de la Romaniacs, cu puncte pt spectatori la Curmatura, Cibin, Dealul Gusteritei,etc).   Acesta a fost o scapare minora, fara pic de importanta in desfasurarea concursului si nu vreu sa stirbesc absolut de loc munca titanica a organizatorilor.   Abia astept sa vin si la anul!
  2. Asadar, joi la pranz voi fi acolo si m-as opri direct pe traseu sa fotografiez (ca de-aia vin), dar habar nu am unde sa merg. S-au stabilit puctele acelea pentru spectatori? Multumesc.
  3. Multumesc pentru raspunsurile la obiect. Abia astept. Spor la treaba!
  4. Buna ziua si felicitari organizatorilor inca de pe acum. Am si eu cateva intrebari: 1.Se vorbea de o taxa modica pentru public cu familie, cat ar fi aceasta? 2.As vrea sa vin joi dimineata 22.07.2010(cat mai dimineata) si sa stau la cort impreuna cu sotia, ca simplu spectator si ca fotograf, asa ca as dori sa aflu oarecum din timp punctele de statie pentru public in portiunile de traseu mai spectaculoase si ora aproximativa la care concurentii ating acele puncte din traseu. Mentionez ca joi doresc sa stau si sa fotografiez/filmez pe traseul de masini, iar vineri si sambata pe cel de motociclete. 3.As vrea sa mai vin cu un prieten motociclist la fel de pasionat, dar care vine si cu sotia care este insarcinata si nu poate sta la cort. Pensiuni in zona sunt? 4. Semnal de tel exista? (daca da, ce retea? Vodafone, orange, cosmote?) 5. Se va gasi mancare de vanzare sau se asigura doar pt concurenti? Ca sa stiu daca vin cu mancarea in portbagaj sau nu. 6. Se pot da mai multe detalii despre cum ajung din Buzau pana la tabara? Atasez o poza cu traseul pana la comuna Lopatari marcat cu puncte albastre. De acolo? Scuze daca unele intrebari par puerile, Sper totusi sa mi se raspunda tuturor. Multumesc anticipat. Mesaj completat M-am lamurit cu taxa pt acces in camp (150/pers pt toata perioada si banuiesc ca nu se fac reduceri daca vin tocmai joi dimineata). Pe langa cele de mai sus mai vin cu alta intrebare:Â E mai bine sa aleg varianta Buzau-Nehoiu-Gura Teghii-Varlaam-Plaiul Nucului fata de traseul atasat mai sus? Pe unde ajung mai repede si pe unde e drumul mai bun (pt skoda octavia). Ma intereseaza foarte tare si portiunea de drum dintre Lopatari si Gura Teghii cat de practicabil e cu aceeasi masina pt ca in Gura Teghii si in Varlaam am gasit pensiuni. Va multumesc.
  5. Dar la intrunirea asta in cauza, ai fost? Daca "nu" iti dai cu parerea in necunostinta de cauza. Daca "da", spune-ne propria opinie despre aceasta intrunire. P.S. Cantaretul (nu cantacios, ca baiatul nu e vre-un amator) nu a cantat intre corturi, ci in afara ariei de campare. . Oricum, data viitoare vom amenaja zona de folk la marginea focului ceva mai departe.
  6. Si eu cred ca m-as fi distrat ca-s mai endurist din fire si caut noroiul peste tot, numai ca-n Dobrogea mai greu il gasesti din plin. Aaaa... si felicitari dom'soarei!
  7. Multumim foarte mult celor ce au filmat evenimentul. Ca sa apesi pe butonul magic "rec" inseamna ca iti place. Si IRIS-ilor se pare ca le-a placut pentru ca au pus mult patos in cantare si asta s-a vazut din public. Multumim IRIS. Selectie SEAWOLVES BIKEFEST III, 11-13 iunie 2010: Mesaj completat Multumim Morphinaida. Multumim Lili Sandulescu.
  8. Acum am vazut ca pozele se vad numai daca va inregistrati. Asa ca pun cateva si direct aici. Restul raman tot acolo.
  9. Am mai pus cateva zeci de poze aici: http://seawolves.ro/forum/viewtopic.php?p=8523#8523 Mi-e greu sa le urc pe fiecare forum in parte. Oricum vor mai aparea acolo si alte montaje speciale... P.S. Suntem foarte bucurosi ca am avut vreme buna pentru a fructifica cu succes toata munca depusa si suntem foarte fericiti ca totul a iesit aproape fara cusur, iar rectiile atat de bune atat in timpul fest-ului cat si dupa aceea ne fac sa ne simtim in al noualea cer. Multumim! Va asteptam si in 2011.
×
×
  • Creează nouă...