Sari la conținut

fanu_lu_doctoru

EX+
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de fanu_lu_doctoru

  1. da , pacat!...la virsta lui ma uitam la poze de motoare japoneze......pacat....tineri si atat de inconstienti!daca ati vazut stirile pro tv si un politist motociclist a fost implicat intr-un accident. petrecut exact ca cel de pe jiului, chiar daca uram politistii , si cei de la brigada moto tot de aceasta pasiune sunt animati.Asadar cumpatat la mana'n gaz copii, pericolul e pretutindeni!
  2. am eu un parbriz de gsx 600 f...e vopsit negru si e bunutz..daca te ajuta call me at 0722539830...bye si asfalt uscat!
  3. Condoleanta familiei R. I. P pacat o pasiune ucisa TE INTELEG! EU DUPA CE M-AM DAT PE JOS DIN PRICINA UNUI TAXIMETRIST CARE DIN ,,ORGOLIU" NU M-A LASDA T SA-L DEPASESC...................NU AM MAI LUAT VCOPILUL PE MOTOR(13 ANI)..RISC MARE..EU CA EU DAR FATA MEA CARE IUBESTE EFECTIV MOTOCICLETELE?????CE VINA AR AVEA?....NU 1000% DE ACORD CU TINE!
  4. chiar mai facut curios, inseamna ca ai acelasi esapament ca al meu..dar nu suna deloc bine....posteaza o poza cand poti te rog ..ca daca-i asa cu trei gauri m-am scos nu mai dau sute de euro pe tot sistemul sau pe finala..astept tu ce zici?....sa schimb intreg sistemul sau sa iau o finala si sa merg la un nea gheorghe cu un aparat de sudura si sa ma apuc sa o ,,operez"..????
  5. un tel ceva acolo?..cum se poate lua legatura cu tine? ai gata facute sau numai la comanda?...mercic
  6. AM MAI VAZUT UNA CU EVACUARE ,,FACUTA"..SI NU SUNA BINE DELOC..DAR IN SCHIMB ORIGINALA SUNA SUPER BINE..MOALE LA TURE JOASE, SE DEZLANTUIE LA PESTE 4500 TURE..E SUPER SUNETU.
  7. Fratilor am si eu o mare dilema.As vrea sa schimb sistemul de evacuare de la ,,surfilica"..mea .Acum posed un sistem 2x2 in 1 deci am 2 tobe. modelele de gsx f dupa 97 sunt 4 in 1.credeti ca as putea sa-mi iau un sistem 4 in 1 de la una mai noua sa-l montez ,,pur si simplu"......pe a mea?.V-as fi extrem de recunoscator daca mi-as lamuri aceasta mica DILEMA! IN REST............. MULTI KM SI ASFALT USCAT( CAT MAI E VREME FRUMOASA)
  8. Bine ca esti INTREG.Restul se repara. si stai linistit si eu am culcat-o pe ,,surfilica"...la 5 km la ora ,fara daune ce-i drept ..ca mi-am bagat picioru' sub ea sa o ,,protejez"..asa ca nu pune la suflet ce zic altii...ASFALT USCAT SI MULTI KILOMETRI!
×
×
  • Creează nouă...