Sari la conținut

BMW Motorrad

Super Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de BMW Motorrad

  1. Buna ziua, A trecut aproape o saptamana de la eveniment. Vreau sa va multumim tuturor celor care ati participat la acest eveniment, a insemnat foarte mult pentru noi. Este primul an in care am organizat, si in mod sigur vom face o traditie din asta. Voi raspunde la cateva dintre intrebari sau critici constructive: - motivul pentru care nu am udat drumul a fost acela de a evita/minimiza riscul de accidente, am facut o proba cu o zi inainte si tot praful acela fin se transforma intr-un noroi care ar fi incarcat rotile, si ar fi cauzat mari probleme pentru voi. - locatia a fost aleasa in centrul tarii, si Zarnesti a reprezentat o optiune foarte buna legata de testarea motocicletelor noastre in teren accidentat, cat si acela de a fi mai departe de asfalt, de incurcarea traficului, etc. logistic este o locatie excelenta. - Ioan Tara, nu este de nationalitate maghiara. Si daca ar fi fost, nu vedem care ar fi fost problema. Este campion la Romaniacs, clasa Expert Single, profesionist si roman get-beget, nascut la Sibiu. El este cel care va conduce trainingurile desfasurate in off-road. - Cabral, este motociclist de mult timp, si inca unul foarte bun. Un om de calitate si care a apreciat imediat invitatia de a participa la astfel de eveniment. - Faptul ca am avut asfalt la locatie, si ca proprietarul ne-a pus la dispozitie elicopterul personal pentru a putea desfasura momentul artistic de la inceput, se datoreaza strict bunavointei personale, a faptului ca este motociclist si a incurajarii unor astfel de evenimente. - La partea de drive-test, este adevarat, am avut cateva neclaritati in comunicare si organizare. In sensul in care pentru motocicletele BMW Group Romania(importator pentru masini BMW, MINI si motocicletele BMW), inscrierile le-am facut noi. Pentru Husqvarna, au fost facute de Automobile Bavaria(importator Husqvarna si dealer BMW). Vom reveni cu un chestionar online, in care va cerem parerea, sfaturile si orice altceva considerati voi ca trebuie spus legat de eveniment. A fost primul eveniment, suntem convinsi ca avem de invatat, si sigur cu ajutorul vostru anul urmator vom fi mult mai bine organizati. Un weekend bun, Ionut Batu
  2. Buna seara, Pentru testare sunt urmatoarele: F 700GS, F 800GS, R 1200GS, R 1200GS Adventure + 3 modele Husqvarna. De asemenea, Polaris, unul dintre partenerii nostri va avea 3 ATV la test. Pentru campare exista o zona imprejmuita si pazita, cu iarba pe jos. Sunt suficient de multe pensiuni in zona cu preturi rezonabile 70-80 ron camera/noapte. Parcarea moto/auto va fi separata, si pazita. Inscrierile se fac la locatie, in medie fiecare drive test va dura aproximativ 25-30 minute. Grupele vor fi de cate 8 persoane, si participantii vor fi impartiti in functie de experienta in teren accidentat. Intrarea este libera! Noua ne place traditia, si anul asta facem 90 de ani. Cu aceasta ocazie organizam pentru prima oara in Romania un astfel de eveniment, care dorim sa fie piatra de temelie pentru viitor si sa ne vedem in fiecare primavara de acum inainte la acest eveniment. Vom avea o petrecere pe cinste, la care va asteptam in numar cat mai mare, vom avea si oaspeti din afara tarii, si lume care va incepe sa vorbeasca mai mult despre Romania. Mai presus de toate, imi doresc ca noi motociclistii, sa incepem sa vorbim toti cu aceeasi voce, indiferent de marca, indiferent de orasul unde locuieste, indiferent de clubul din care face parte. Va asteptam! Cu stima, Ionut Batu
  3. Hello ! @ Claman : Inscrierile se fac doar la locatie. @ dexxter : Paza este asigurata ,pentru cele 2 zile de eveniment, de Alistar Security si zona de campare este separata de zona de parcare .
  4. @dexxter : Inscrierile se fac la locatie sambata in intervalul orar: 11:30 - 17:00 si duminica in intervalul : 09:30 - 13:00 @ERU : Asteptam raspuns si noi daca vom putea asigura modelele Husqvarna ! Momentan putem asigura testarea pe noul model R 1200 GS . Am sa mentionez faptul ca avem o zona special pentru camping !
  5. BMW Motorrad Romania deschide sezonul moto din acest an cu o petrecere organizata in primul weekend dupa Paste, 11-12 mai 2013, pe Circuitul de motocross Breghina de la Zarnesti (judetul Brasov). Evenimentul incepe sambata, la ora 11:00, si cuprinde demonstratii oferite de catre campionul mondial la stunt-riding Chris Pfeiffer, sesiuni de drive-test cu motociclete din gama BMW si Husqvarna, concursuri cu premii, concerte sustinute de trupele romanesti Robin and the Backstabbers si Moonlight Breakfast, o super surpriza denumita „90 ani in 90 secunde” si o parada a motociclistilor, totul garnisit cu mancare si bautura bavareza. Intrarea este libera ! Petrecerea BMW Motorrad de la Zarnesti se va derula dupa urmatorul program: Sambata, 11 mai 11:00 Deschidere eveniment 11:30-17:00 Drive test BMW Motorrad, modelele GS 17:00 Stunt-show Chris Pfeiffer 17:30 Moment special 19:30 Chris Pfeiffer show + sesiune autografe 20:15-21:15 Concert Robin and the Backstabbers 21:15-22:15 Tombola cu premii 22:15-23:15 Concert Moonlight Breakfast Concursuri cu premii Duminica, 12 mai 9:30-13:30 Drive test BMW Motorrad, modelele GS Concursuri cu premii 14:00 Sfarsitul evenimentului, cu parada motociclistilor (Zarnesti-Brasov) Va asteptam !
×
×
  • Creează nouă...