Sari la conținut

licubogdan600

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de licubogdan600

  1. ideea era sa imi iau un hornet.. oare as risca prea mult? su nu cumva sa raman cu ea )
  2. pai crezi ca atunci cand o sa te opreasaca or sa mai vrea sa negocieze asa pe burta goala ) ?
  3. ce ziceti daca in acte puterea initiala a motocicletei ar fi sa zicem cu 4 5 cai peste limita, adica 100/97 ceva pe acolo, limita fiind de 96, as putea avea probleme?
  4. de ex un gsxr srad poate fi condus cu a2 avand doar 92 sau 96 cp....ideea e ca moto poate sa aiba oricati cai ideea e ca in acte sa nu aiba mai mult de 96 pt a putea fi limitata. asa ca nu orice moto poate fi omologata... sau cel putin asa stiu eu.
  5. oricum nu mi-as fi luat R1, as fi vrut in gsxr 600, dar daca nu se mai poate nu e nicio prob. , o sa ajungem si acolo, ideea e ca nu am nevoie de raspunsuri de genul raspunsului tau, daca nu vrei sa ajuti e ok, nu ajuti, dar nu asa ideea era sa fceam o lista cu motocicletele acceptate pt aceasta categorie , in afara de cele inca in fabricatie care apar si pe net. ms oricum!
  6. Salut! am deschis acest topic pentru a afla mai multe lucruri in legatra cu noua cat. A2. M-am interesat si am aflat ca primul criteriu in alegerea unei motociclete care sa se incadreze aici este: nr. max. de cp, mai exact undeva intre 47-48. in caz ca motocicleta respectiva depaseste acest nr. de cp, aceasta poate fi limitata, insa nu daca are mai mult de 96 cp, dar intrebarea este unde? si cum? Ideea este ca as vrea sa aflu mai multe in primul rand pentru ca ma pregatesc pt. achizitionarea unei astfel de moto., dar si pentru ca am impresia ca multa lumea are inca intrebari, multe intrebari in legatura cu noua categorie A2. multumesc anticipat!!!
×
×
  • Creează nouă...