Sari la conținut

mariang

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mariang

  1. Daca a fost inecata, da-i la automat cu bujiile scoase.

    CBR 600RR cand se ineaca .... le pornesti greu.

    ..ai şi tu dreptate..dar acu, cu această motocicletă îmi "dau doctoratul" în mecanică..:)..am demontat şi montat lucruri la viaţa mea..dar nu erau...motociclete..:))..

    Încă o întrebare...de ce mi-a intrat doar 2 litri si un pic de antigel nou..după ce am golit vechiul antigel..?

  2. Acel FI nu a rămas aprins...se aprinde cand pui contactul..dar n-am spus ca a rămas aprins. Oricum am facut următoarele : am dat jos din nou mizeria de radiator am scos bujiile, le-am curățat ,le-am montat la loc, am montat radiatorul la loc am turnat antigel...bine-nțeles ca tot nu a vrut sa pornească...am cedat si am sunat un camarad care are un atelier de reparat motociclete in Braila..a ținut-o aaccelerată si a ținut totodată si demarorul cam vreo 8-10 secunde pana a pornit..a murit de nou a repornit-o...si mi-a dat verdictul ...schimbă BUJIILE...!! Asta a fost tot:))..

  3. Cand ai demontat radiatorul furtunul din dreapta l-ai scos de la radiator sau de la termostat?

    Ce anume ai mai demontat cand ai scos radiatorul?Ai dat jos si rezervorul,filtru de aer?carena fata?

    tot ce înseamnă furtun...am decuplat de la radiator...am scos radiatorul si doar atât..am dat jos carenele stânga dreapta si cea de sub..nu am umblat la cea din față..
  4.  

    si primul sfat a fost constructiv, verifica mufele. ceva nu este "vazut" de ecu. sistemul de racire n-are nici o treaba cu pornirea motorului deci acolo n-ai facut nimic gresit, sigur s-a miscat ceva cand ai scos/montat radiatorul.

    ...daa am înțeles asta...nu am " înțeles" chestia cu împinsul..reiau muncesc în Buc. iar my " sweet cocaine" este in Br...fac o colecție de sfaturi iar in week-end le voi încerca pe toate...sigur sfatul tau cu împinsul pana ajung la viteza constructiva...NU îl voi urma..:)
  5.  

    am dat miarul acum cateva saptamani, a fost o dezamagire pentru mine. ma intorc la prima dragoste, italiencele! :D cel putin asta e ideea, tot o italianca imi cautam si cand am luat rr-ul :)) imi mai face cu ochiul si un kawa zx10 2007+.

    Alo..!!!Dating-ul in altă parte..:))..porniți-mi RR-ul meu de care sunt mândru si pe care îl iubesc...

    PS: ramonica...eu sunt bugetar..nu știu ce ocupație ai tu...nu mă interesează...dar reamintesc ca e un subforum cu probleme tehnice...nu cu visele noastre... Succesuri!!!

  6. Bună ziua,

    solicit puţin ajutor în legătură cu ceva probleme la moto de mai sus..Iată..am dat jos radiatorul, l-am lipit că avea o mică spărtură, l-am montat înapoi am umplut instalaţia cu apă demineralizată pentru curăţat instalaţia, după care am vrut să pornesc..Nu a mai pornit(inainte de a da jos radiatorul a avut un comportament normal..)..am reverificat circuitul de la instalaţia de răcire, radiatorul..am măsurat bateria..12,5 V..sugestii..păreri?

     

    Vă mulţumesc..

×
×
  • Creează nouă...