Sari la conținut

mariang

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mariang

  1. mariang

    Service furca

    Mulțumesc pentru sfaturi..anal..izez si iau o decizie..)
  2. Unde si la cine fac un service la furca..CBR 600 RR..in Brăila?..
  3. Casca !!!...lăsați rasul!!!)))) deci aveti sau..?!?...)))
  4. Revin.....are cineva sa imi împrumute sau sa imi închirieze azi o casca fullface..mărimea S..?..
  5. O Vama..sâmbăta asta?!..cineva?!.. » Post actualizat in 19 Aug 2016 14:30 nimeni?!..
  6. mariang

    Câinenii Băi

    Merge cineva la câinenii-băi weekendu asta ca tot e întrunire..?..
  7. Nu găsești..am căutat eu acu ceva vreme..Bucuresti sau eBay...doar..
  8. Pai am o CBR..mai bine pana la Buzău..sau Tulcea..că "e"mai multe curbe..) » Post actualizat in 22 Jun 2016 15:10 La Câineni-Băi..sâmbăta asta..ca tot se organizează o întrunire?!..
  9. Călătorii de o zi..pe weekend?!..ceva?!..
  10. Dă cineva o tură la Câineni...azi?..
  11. pe unde gasesc o garnitura pentru galeria de evacuare..Honda CBR 600 RR 03-04..(inafara de ebay...samd..)..?
  12. Honda CBR 600 RR 03... site..NGK- IMR9C-H manual-NGK-IMR9C-HE pe alte site-uri am mai auzit de NGK-IMR9C-HES CĂLĂUZIŢI-MĂ in a face alegerea corectă.. ) Vă mulţumesc!
  13. ..ai şi tu dreptate..dar acu, cu această motocicletă îmi "dau doctoratul" în mecanică....am demontat şi montat lucruri la viaţa mea..dar nu erau...motociclete..).. Încă o întrebare...de ce mi-a intrat doar 2 litri si un pic de antigel nou..după ce am golit vechiul antigel..?
  14. Acel FI nu a rămas aprins...se aprinde cand pui contactul..dar n-am spus ca a rămas aprins. Oricum am facut următoarele : am dat jos din nou mizeria de radiator am scos bujiile, le-am curățat ,le-am montat la loc, am montat radiatorul la loc am turnat antigel...bine-nțeles ca tot nu a vrut sa pornească...am cedat si am sunat un camarad care are un atelier de reparat motociclete in Braila..a ținut-o aaccelerată si a ținut totodată si demarorul cam vreo 8-10 secunde pana a pornit..a murit de nou a repornit-o...si mi-a dat verdictul ...schimbă BUJIILE...!! Asta a fost tot:))..
  15. Bujjjiiileeeeee....ele erau..))...4 bucăţi..pentru sezonul următor.. Vă mulţumesc pentrul sprijinul acordat..
  16. tot ce înseamnă furtun...am decuplat de la radiator...am scos radiatorul si doar atât..am dat jos carenele stânga dreapta si cea de sub..nu am umblat la cea din față..
  17. ...daa am înțeles asta...nu am " înțeles" chestia cu împinsul..reiau muncesc în Buc. iar my " sweet cocaine" este in Br...fac o colecție de sfaturi iar in week-end le voi încerca pe toate...sigur sfatul tau cu împinsul pana ajung la viteza constructiva...NU îl voi urma..
  18. Bravooo!..deci se poate...!!..asta chiar a fost constructiva..))
  19. Alo..!!!Dating-ul in altă parte..)..porniți-mi RR-ul meu de care sunt mândru si pe care îl iubesc... PS: ramonica...eu sunt bugetar..nu știu ce ocupație ai tu...nu mă interesează...dar reamintesc ca e un subforum cu probleme tehnice...nu cu visele noastre... Succesuri!!!
  20. Roger!...weekendul viitor...muncesc in alt oraș...dar daca mai ai alte idei constructive(a se reține)...le ascult.
  21. R_ramona dragă....n-am înțeles exact faza aia cu împinsul și viteza constructivă...?!.. » Post actualizat in 20 Oct 2014 11:34 . Nope!
  22. Pun contactul, aud pompa de benzina probabil cum se actioneaza..dă sa pornească, 2,3 "bârâituri"...cu pauza de vreo 1-2 secunde între si gata...imi pare rău ca nu am facut un video....inițial am uitat sa cuplez ventilatorul de la radiator...dar la fel a facut si după..nu am mai umblat la nimic...
  23. Bună ziua, solicit puţin ajutor în legătură cu ceva probleme la moto de mai sus..Iată..am dat jos radiatorul, l-am lipit că avea o mică spărtură, l-am montat înapoi am umplut instalaţia cu apă demineralizată pentru curăţat instalaţia, după care am vrut să pornesc..Nu a mai pornit(inainte de a da jos radiatorul a avut un comportament normal..)..am reverificat circuitul de la instalaţia de răcire, radiatorul..am măsurat bateria..12,5 V..sugestii..păreri? Vă mulţumesc..
×
×
  • Creează nouă...