Sari la conținut

CiufuMadalin

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Yamaha fzr 600 r

CiufuMadalin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sunt din comuna 1decembrie langa bucuresti, am luat aceasta motocicleta pentru ca imi place foarte mult modelul si vreau sa il readuc la original si in stare de funcționare cu un buget cat mai limitat eram interesat daca se poate repara fara schimbarea blocului motor si daca da cam cat costa. Mulțumesc anticipat
  2. Salut, am un fzr 600r din 1994, in urma unei căzături sau spart 3 din cele 5 urechi care tin capacul aprinderii, știe cineva prin Ilfov pe cineva care ar putea repara asa ceva ? Precizez ca este Dorna de urechile de prindere de pe blocul motor nu cele de pe capacul aprinderii (capacul aprinderii are si statorul prins pe el) reparația trebuie sa fie perfecta ca sa nu riște sa se atingă statorul de rotor.
  3. Inainte sa decid ce sa fac din experienta voastra inafara de stator si releu mai poate fi altceva? problema: nu incarca bateria, motorul merge perfect pana se descarca bateria si pe urma se opreste. ceva idei? multumesc anticipat
  4. Multumesc mult diowrc75 , asta cautam ca pe e-bay am vazut si eu piesa aceea doar ca nu prea am incredere in cumparaturile online dupa o experienta proasta.
  5. Salut, am si eu o Yamaha fzr 600 r .an 1994. tip motor 4JH, dar am probleme cu alternatorul, dupa indelungite verificari am descoperit ca problema este statorul, problema este ca nu gasesc absolut pe nicaieri un stator pentru ea, are cineva vre-o idee de ce as putea face in cazul asta? Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...