Sari la conținut

rebelll

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de rebelll

  1. Va multumesc pentru sfaturi. Voi scrie ce am facut si daca am rezolvat. » Post actualizat in 15 Dec 2015 12:31 Am facut masuratori cu ohmetrul la senzor dupa cum urmeaza: Masurat 120 kohmi - cand l-am tinut in congelator 70 kohmi - la temeratura camerei 65 kohmi - cand l-am tinut in mana. Este defect sau nu?
  2. Salutare, tot eu sunt. Mi-au inchis cei de la fb contul, asa ca a trebuit sa intru cu asta. Am schimbat senzorul cu unul sh, dar se pare ca si asta face la fel. Tind sa cred ca este ceva de la circuit? Poate cineva sa ma ajute pe partea electrica, cum pot sa verific senzorul sau continuitatea firelor de la senzor pana la bord?
  3. phuu si eu care credeam...imi facusem rost de pusca si cureaua lata
  4. Mea culpa. Cam 100-150 metri. Am calculat si pe google maps aproximativ
  5. Salutare. Am trecut si eu pe la 16:20 pe acolo. Dupa poze a avut ceva viteza. 300 - 400 metri de la trecere pana la motor..Oricum sanatate celor 3.
  6. spune-mi te rog un magazin... am fost azi pe crizantemelor prin rahova (zona cunoscuta cu magazine de piese auto) dar tot degeaba . Am luat si becul cu mine sa-l arat pe acolo..se pare ca nu e h2..
  7. Salut. Stiti unde pot gasi in Bucuresti becuri de semnalizare h2 1w pentru o suzuki sv650s? Am fost la vreo 4 magazine de piese auto dar nu au asa ceva.
  8. Salutare. M-am intilnit cu GoodKat. Super baiat. M-a ajutat si cu mici lipituri la carena si cu reglajul ambreiajului. Foarte ieftin. Recomand cu caldura!!!!
  9. Va multumesc pentru sfaturi. O sa ma uit la unghiul de prindere daca are. Pe ala nu l-am scos. Am vazut in schimb pe mecanic ca a facut reglaje la tija. O sa mai incerc cu reglajele la ea si va spun daca am reusit. Sunt din Bucuresti si chiar vroiam sa trec pe la tine si pentru carena. Mici reparatii. In ce zona stai. Lasa-mi te rog un mesaj cu nr de tel pe pm.
  10. Salut. Sint nou pe acest forum si ca user si ca motociclist. Am si eu o problema cu motoreta si anume. Cind am cumparat-o la mana a doua, mi se parea ca iese putin mai greu din viteza I la semator de exemplu. Nu prea gaseam N-ul..apoi mi-a cazut motoul pe stinga (am uitat sa-i pun cricul si s-a lasat intr-o parte dupa ce m-am dat jos dupa ea..buseala de incepator recunosc:D) si mi s-a rupt suportul de la schimbator. Dupa ce l-am sudat si l-am pus inapoi (mi-a reglat ambreiajul un mecanic), dupa un anumit timp cind merg cu ea probabil se incinge uleiul nu mai pot s-o scot din viteza I decit daca opresc motorul, iar in viteza a doua intra foarte greu (sunt zile in care doar odata imi face figuri si pe urma e totul ok dupa ce se incinge merge mai greu in a doua dar intra). Dar repet asta dupa vreo 10 minute de condus. Pina in astea 10-15 min merge usor si ok...cineva mi-a spus ca ar fi de la ulei. L-am schimbat am. Am pus MOTUL 10w-40 4T. Imi puteti da un sfat ceva pina sa ajung la mecanic? Poate o fi de la reglaje? Va multumesc.
×
×
  • Creează nouă...