Sari la conținut

Pausan Cosmin

Membru
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Pausan Cosmin

  1. Pausan Cosmin

    Hai La O Plimbare !

    Da, am intrat. Am mai găsit vreo 2 scoli de sofer. Mi se pare putin dubios sa nu faci a2. O sa sun sa ma interesez, îndată ce stiu ca am si eu zi liberă de la lucru, căci momentan am lucrat o luna fara zi liberă si n-am prea avut timp sa ma interesez.
  2. Pausan Cosmin

    Hai La O Plimbare !

    Esti sigur ca se face doar A?! Pentru ca eu nu am 24 de ani si nici experiența anterioară.
  3. Pausan Cosmin

    Hai La O Plimbare !

    Școala moto, imi cer scuze. 'Multumesc de informație.
  4. Pausan Cosmin

    Hai La O Plimbare !

    Am achiziționat si eu un Kawasaki Ninja 300 si vreau sa ma apuc de A2. Eu sunt din Zalău, de abia mutat in Dej, cu munca. Recomanda cineva vreo școala auto?! Orice sfaturi sunt binevenite.
  5. Pausan Cosmin

    Hai La O Plimbare !

    Sunt ceva motociclisti prin Dej?!
  6. Voi o numiți românește, eu o numesc practic. E vorba de perspectiva din care o privești. Nu vad de ce ar trebui sa astept o luna pe camera fara sa fac nimic, daca oricum mi-am facut orele si toate actele in regula. E vorba de timp pierdut si nu vad pe cine ar avantaja sa pierdem timp in loc sa rezolvam asta cat mai repede ca si ei sa-si ia banii si alt student la rând. Dar multumesc pentru răspunsuri, maine o sa merg sa ma înscriu si sa rezolv cu demersurile. O seara buna.
  7. Ați inteles voi greșit. La noi din cauza ca sunt prea putini oameni care fac aceasta categorie, se dau examene o singura data pe luna. Poate si atunci cu un elev, sau chiar deloc. Orele mi-a spus doamna de la școala verde in fata ca nu e necesar sa le fac pe toate, depinde cum prind de repede. Asta dupa ce am intrebat daca pot face școala pe motorul meu. Eu vreau sa nu stau o luna degeaba doar ca nu prind sfârșitul lunii asteia cu cele 4 saptamâni in școala, cand aia poate ma duc 20 de ore la condus si ma mai tin 2 saptamâni pr camera. Poti sa o numești ca vreau sa o rezolv românește, eu ii zic ca vreau sa o rezolv practic fara timp pierdut fara rost, cand toata procedura durează mult mai putin.
  8. Am fost deja la o scoala auto. Legislatia + orele de condus dureaza 4 saptamani obligatoriu. Problema e ca examenele sa dau in ultima vinere a lunii ( a fiecarei luni ) iar eu daca stau 4 saptamani in scoala, mai am de asteptat 3 pana sa fiu programat la examene. Si asta nu e ok.
  9. Ideea e ca eu am deja motorul, inmatriculat, costumul cumparat, sunt cu toate puse la punct, mai am nevoie de permis. Voiam sa-l termin intr-o luna ca sa pot sa conduc si eu putin, inainte sa vina iarna pe bune. Stie cineva daca se poate conduce undeva fara permis? Vreun poligon/spatiu privat/etc?! Ca sa ma mai familiarizez si eu cu motorul meu.
  10. O școala nu face categoria A, alta a spus ca doar luna viitoare la final ma poate programa la examene. 2 luni pentru școala de șoferi mi se pare foarte mult.
  11. Buna ziua. Caut pe cineva cu care sa fac categoria A2 cat mai rapid. Sunt dispus sa platesc sa grabesc lucrurile. Sa ne intelegem, nu vreau sa fiu ajutat sa iau permisul fara sa-l merit, vreau sa fiu programat cat mai repede la examene. Sunt disponibil sa fac scoala si pe motorul meu. (un kawasaki ninja 300). Multumesc.
  12. http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-nsr%20125-r-din-1997-507535.html Ce ziceti ? S-ar merita pentru prima motocicleta ? As vrea sa ajung cu ea cu MAXIM 1000 eu (buget maxim) pe sosea .. Stiu ca e putin si ar trebuii sa mai astept , dar de la anul plec in italia la munca sa fac bani de motor bun ! Pana atunci , sa prind ceva indemanare si sa nu-mi banui daca o zgariu , etc !
×
×
  • Creează nouă...