Sari la conținut

Boo

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.moto.gr/forums

Profil

  • Locatie
    Athens, Greece

Informații profil

  • Interests
    Moto, Computers, Internet

Boo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Inainte de a pleca trimitemi um email sau un PM aici sa-ti dau telefonul meu, poate ne intilnim in Atena
  2. Nu exista Acrapovic pentru mopeds. Majoritatea sunt Sebring si Motosport. Si nu vezi mare diferenta la putere/viteza, mai mult e zgomotul. (depinde unde o pui si ce altceva mai faci la un moped) Puterea masurata cu tobe si filtru originale la TDM, 74HP Puterea masurata cu K&N filtru si Remus Titanium (race) tobe, 81HP Viteza maxima +/- 245Km vs +/- 220Km original Cam alelasi lucru la un DT200R (2T) cu full DEP si Twin-Air filtru, in scala mai mica bineinteles. In special la un 2T esapamentul si filtru e foarte important, e forte important ce folosesti, cit de bine e calculata toba si cazanul (?). O singura lovitura micuta sa aiba cazanul si nu o sa mearga cum trebuie, cum a fost calculat aerul sa iasa. La DT de exemplu am gasit ca DEP merge mult mai bine decit altele (FMF, Pro-Circuit,..) Pe cind la un WR sau motociclete MX (CR,YZ,RM) un FMF esapament merge mai bine. Si nu vorbesc numai de viteza sau putere, cum accelereaza,la ce fasma de RPM iti da puterea aceea si cit o tine. PS. Nuti lasa motocicleta fara filtru de aer, in special o 2T ca o sa te intrebi de ce sa stricat
  3. E mai bine sa schimbi toate, lantul si pinioanele daca vrei sa tina mai mult. Daca pui lant nou pe pinioane uzate, pinioanele o sati uzeze lantul mai repede. Sau invers, pinioane noi cu lant uzat. Nu stiu daca e mult sau putin (nam nici o idee cit este 5,5 milioane :| ) dar cel mai bine este sa schimbi tot setul.
  4. Boo si eu Ma cheama Andreas, nascut in Galati Romania, traiesc in Atena, Grecia din 1990 (roman din partea tatalui, grec din partea mamei). Am ajuns in forumul asta din link in link (i "surf" alot) si am zis sa spun un salut Lucrez la o Yamaha Center in Atena, ma ocup de motociclete din 1991 (profesional din 1993). Nu mai stiu ce sa spun.. Ma scuzati de greselile care le fac dar nu am scris in romaneste de aproape 15 ani..
×
×
  • Creează nouă...