Sari la conținut

bendix

Membru
  • Număr conținut

    252
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Banat
  • Motocicleta
    Transalp
  • Club
    -

bendix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Vand Topcase Givi Maxia (56 litri) pentru 2 casti integrale. Este folosit si putin zgariat, dar in rest este in stare buna. Eu l-am avut pe un Transalp. Se da cu placa de prindere. Pret 350 de lei. Si geaca Held textil, numarul 3XL, cu protectii interioare, folosita un singur sezon. Este potrivita pentru o persoana de peste 1,80 m, si aproximativ 110-120 kg. Pret 240 de lei Tel. 0724827453
  2. nano, multumesc ca mi-ai atras atentia ! Oricum voiam sa merg dupa Pasti sa fac un pic de scandal, acum voi avea in plus acest argument. ubermuri, m-am straduit sa reduc la minim timpul cumparatorului. la mine nu prea conta ca aveam toata ziua libera, dar el trebuia sa faca aproximativ 150 de km pe o zi cam ploioasa. Asa ca eu am aflat cu o zi inainte ce acte si ce copii xerox trebuia sa avem la noi, le aveam pe toate pregatite. Am scris chiar si contractul in cele 5 exemplare cum mi s-a spus mai sus. Asa ca nu asta cu actele a fost problema, ci procedura celor de la Directia fiscala Timisoara. Si la urma urmei, ca dadea 50 de lei la un intermediar sau ca plateste 70 de lei intarzierea cu inmatricularea, cam tot pe-acolo este. Important este principiul ! Noi ne-am prezentat cu toate actele si cu copiile necesare, eram amandoi in fata functionarului de la fisc pregatiti sa semnam si nu am putut sa rezolvam o problema simpla, aceea de a finaliza un contract de vanzare/cumparare. Nu voi lasa lucrurile asa ! A fost unul din putinele momente din viata mea in care mi-a fost rusine ca sunt timisorean Cumparatorul mi-a spus ca si-a vandut motocicleta cu cateva saptamani inainte la el in oras si a mers totul struna (doar la directia fiscala din primaria de acolo).
  3. Multumesc celor care mi-au raspuns ! Am fost astazi la Directia Fiscala a Municipiului Timisoara, departamentul impuneri mijloace de transport, care in Timisoara se afla la Iulius Mall. Mi s-au cerut urmatoarele acte: - Contract vanzare/cumparare http://www.dfmt.ro/modules.php?module=epress&id=77&lg=ro - Cerere de scoatere din evidenta mijloc de trasport http://www.dfmt.ro/uploads/files/dir_fiscala/afisari%202016/formulare%20tipizate/declaratie%20scoatere%20mijloace%20de%20transport.pdf - Copie xerox CIV (Carte de identitate vehicul) - Copie xerox buletin vanzator - Copie xerox buletin cumparator (parca nu mi-au cerut si copie de talon motocicleta, desi o aveam la mine) Mi-au dat in schimb un biletel cu care sa ma prezint din nou in 45 de zile !!! Cumparatorului nu i-au dat nimic, nici contract vanzare/cumparare vizat, nici certificat fiscal cum ca nu am datorii/amenzi la fisc, nimic !!! Trageti voi concluziile, eu sunt atat de scarbit incat nici macar nu ma mai pot revolta Noroc ca am avut un cumparator de buna credinta, care m-a crezut pe cuvant ca nu am datorii si ca ii voi trimite prin posta contractul vizat peste 45 de zile. Si noroc ca RCA-ul se poate face pe numele noului proprietar, dar pe baza cartii mele de identitate a motocicletei. Ramane sa schimbe ulterior cumparatorul pe polita de RCA noul numar de inmatriculare (atunci cand va fi).
  4. Buna, am si eu o intrebare: A vandut cineva de curand o motocicleta ? Ma intereseaza in ceea ce priveste actele. Care sunt pasii de urmat ? Eu sunt din Timisoara si maine imi vine un potential cumparator din alta localitate. Am vrea sa terminam totul intr-o singura zi. Am tot sunat la Directia Fiscala ca sa intreb, dar nu raspunde nimeni. Multumesc !
  5. Se vinde Honda Transalp din 1996, printre ultimele fabricate de japonezi, (dupa aceea productia s-a mutat in Italia). Motocicleta este buna, doar mici defecte optice, merita vazuta. Capacitate cilindrica 583 cmc, putere 50 CP. Verificare tehnica valabila pana in martie 2018. Motocicleta nu a mai fost folosita de aproximativ 2 ani, cauciucuri aproape noi, bateria noua . A fost tinuta iarna in garaj si in restul sezonului in curte, sub acoperis. Pret 1400 euro, negociabil. Tel. 0724 827453 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-transalp-din-1996-632248.html » Post actualizat in 07 Apr 2017 17:25 S-a vandut, multumesc !
  6. bendix

    Accident moto

    Asta este diferenta dintre Codul Rutier (care are reguli clare) si conducerea preventiva (care nu are reguli clare). Asa ca nu are rost sa va suparati unii pe altii, depinde din ce unghi privesti lucrurile. Toti aveti dreptate. Multa sanatate motociclistului !
  7. bendix

    Facerea de bine...

    Erau manusi la toate Lidl-urile din oras. In principiu. orice oferta nu dureaza la ei mai mult de 2 saptamani. Articolele le ridica din magazin chiar daca nu se epuizeaza stocul si le reintroduc aproximativ 3 -4 luni mai tarziu.
  8. Mai exista ceva la care trebuie sa fim atenti acum ca a venit primavara. Exista multi copii si tineri pe role, care au viteze superioare celorlalti care traverseaza strada. Mare atentie ! Legea ii asimileaza ca fiind pietoni ! Spre deosebire de biciclisti care trebuie sa traverseze pe langa biciclete, nu scrie niciunde ca cei pe role trebuie sa se descalte
  9. Eu as plati rovigneta stramosilor nostri daci, daca as putea, ca au deschis drumuri in vaile astea superbe !
  10. Inseamna ca eu ma pot considera "norocos" - kamikaze-ul meu, macar nu a facut-o intentionat
  11. Confirm si eu. Exista pietoni care provoaca probleme deosebite in trafic. Eu am patit-o cu automobilul, e adevarat, dar situatia e de asa natura sa puna in garda si motociclistii. Am lovit un pieton pe zebra. Eu aveam verde (el avea rosu). Era un vagabond. Totusi, dupa ce s-a terminat socul accidentului, am analizat faptele la rece si am incercat sa inteleg de ce nu l/am vazut pe om, chit ca traversase neregulamentar. M-a lamurit martorul (caci din fericire am avut martor, un sofer care venea in spatele meu). Vagabondul a inceput traversarea zebrei incet, pana la mijlocul strazii. Dupa aceea a zbughit-o la fuga. Nu stiu ce a fost in mintea lui, oricum, era afumat bine de alcool. Eu, m-am uitat pentru o fractiune de secunda in oglinda din dreapta, voiam ca dupa zebra sa schimb banda. Creierul meu, in mod inconstient probabil, a analizat viteza initiala a omului, pe cand mergea la pas. Faptul ca a luat-o la fuga m-a luat pe nepregatite. A fost ca si cand cineva a fost parasutat de nicaieri in fata masinii mele. Atentie mare !
  12. (scuze, am raspuns la un anunt de anul trecut, nu stiu cum se poate sterge postul de tot)
  13. Desteptii de la stiri nu au indicat locatia unde s-a intamplat tragedia. Asa ca pana nu stim sigur daca a fost drum public sau nu, nu are rost sa va certati degeaba. Singurul lucru care ar trebui retinut este sa purtati echipament de protectie adecvat traseului. Dumnezeu sa-l odihneasca pe baiat !
  14. Adica a confundat "obligatoriu inainte" cu "sens unic" ? Asta chiar ca ar fi tare ) Eu raman la parerea mea ca nu-i mergeau stopurile. Am spus insa, asta nu are legatura cu dinamica accidentului.
  15. Celor care nu au instinct de conservare ar trebui sa le pese totusi de ceilalti ! Nu era pe circuit, era in oras, puteau fi oameni pe trotuar. Sanatate kamikaze-ului si sa-i vina mintea la cap !
×
×
  • Creează nouă...