Sari la conținut

PsychoVy

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    plastic, ca de carton nu se mai fabrica
  • Motocicleta
    Yamaha XVS 1300 / YZF 750 R
  • Numar Moto
    -- cu cifre si litere
  • Club
    --

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha YZF 750 R
  • Interests
    Bykes, airsoft, life & energy on Terra

PsychoVy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Multumesc mult Dstar! Si ce neam de alarma era? poate ma ajuta si altcineva cu ceva sugestii, va rog mult!
  2. Pai si mu merge sa fie pusa pe un anumit modul ceva sa facă gălăgie numai când se activează perimetrul?
  3. Salutare Star Riders! Am si EU o intrebare? Ati montat, careva, alarma pe motor? Chair as vrea sa imi instalez pe a mea o alarma ca sa stau linistit. Daca da, va rog sa-mi furnizati si mie niste sugestii de marci si tipuri de alarme care se potrivesc. Multumesc anticipat! Am mai citit EU pe forum despre alarme, dar sunt curios daca aveti ceva dedicat. » Post actualizat in 28 Mar 2015 12:15
  4. Sa stii ca nu tb sa imi readuci in atentie postul asta, pt ca l/am citit deja si am achiesat la gandurile tale privind acest demers. Este laudabil, dar e greu, pt ca entiziasmul zboara f. repede, din pacate. Iti spun sincer nu e musai de bani... pt ca 50 de eur pe an e f. putin, dar mai greu e sa strangi oameni inimosi si dedicati unei cauze!!! Mai mult decat motoritul in sine, este dorinta de a impartasi idei, sentimente si pasiuni comune. Ridingul, pana la urma, este A way of living.....
  5. Multumesc din suflet! Doresc tuturor acelasi lucru, dar in special celui care mi-a urat !!! !!! Sper sa te aleaga motoreta care iti place tie cel mai mult, ca de fapt, cam asa se intampla. Ea te cumpara pe tine, nu tu pe ea!!! Bafta maxima!!!
  6. Salutare SrgX! Eu am 1,77 m si 82 de kg. Mie mi se pare ca stau foarte bine pe ea, dar sincer nu am mancat km cu ea, ca am luat-o acum 4 zile si nu am avut timp decat sa o mut dintr-un garaj in altul. De comoditate, imi pare super comoda pozitia pe ea, dar ma edific mai bine la primavara. Singura pe care mi s-a parut mie ca stau mai bine ar fi Vn 900, dar nu mi-o doream. Sper ca si dupa 1 an 2 sa fiu la fel de topit cum sunt acum dupa Star!
  7. Salutare stimati STARuitori calareti de Stele!!! Din pacate, nu v-ati mai atins de topicul asta de o gramada de timp!!! Nu e pacat? intreb si eu si sper ca nu supar pe nimeni! De 3 zile sunt posesorul unui superb Midnight Star 1300. Este suplu, puternic si albastru metal. Multumesc tuturor colegilor de pe forum pentru informatiile pe care le-am citit si dobanit, pt a-mi alege motorul mult visat. Desi am inca o Yammy, nu intuiam ca si cruiserul pe care mi-l doream din tinerete va fi tot o Yamaha. Astept cu un real interes indrumari de la cei care detin moto inrudite, si nu numai, pentru a o ingriji cat mai bine, pentru simt ca o sa fim prieteni ceva ani de acum incolo. Mi-as dori, totodata si ceva sfaturi privind upgrade-uri si imbunatatiri pe care as putea sa i le aduc. Va salut cu respect!
  8. bai Escule inca o data LMA!!!A fost super, scurt dar super!!! tu oricum erai AVION (LA PROPRIU, cand am avut noi grija,afara),noroc ca nu ai ajuns in picaj de undeva pe trotuar, dar oricum "CREZI CA NE MAI PASA!!!"-ca tzie iti cam pasa(nu ai luat DESTUL FORTRAL )!!!!ca-ti rupeai noada, sau altceva!!!! ,si la FIGURAT ai fost un pic AVION, dupa Havane si atatzia clasici:- ALEXANDRION.............
  9. alte propuneri ar fi vino naibii sa te ia un pic mai repede ca deja iti lipsim lipsa uite de exemplu, fu ziua lu Escu si s-a cunoscut ca nu erai pa ci, LIPSEA TOCMAI MARTIE DIN POST WE MISSSSSSSSS U BA NASOLULE!!!!! A FOST KIAR HAOS MISHTO!si pe asta l-ai ratat, a fost inclusiv cu baloane de sapun stii ce comestibile au fost!!!!! hai vino dracu mai repede sau mai adreseazane si noua cate un gand ceva!!!
  10. bai grasule, nu uita ca mi-ai promis ca o sa-mi povestesti cum te-ai plimbat cu un Bosssssss-hossssssss RAUUUUU!!!!nu ma dezamagi!!!!ca te bat !! dar ai grija ca e mai mare un picutz decat jucaria ta,care e la DMW. ai grija de tine bai uratule! P.S. spre ca nu te-ai apucat intre timp de mestecat tutun, ca iti ingalbenesti dintzii si apa de gura din baie e pe terminate!!!
  11. nici nu stii DMW-ule ce dreptate ai?!!! Daca venea Blackul sigur galeata era insuficienta, si ce ar fi fost mai rau, e faptul ca ramanea Pow-Wow fara caini!!!ii halea si pe aia,daca se matolea un pic. GRASULE, stai linistit ,ca ni ai pierdut nimic!!! a fost "doar un pic" de vin, bere,palinca,vodka, de nu gaseam dimineatza suficient suc pt niste gaturi super uscate(parca am fi mancat super iute) si suficienta cafea pt capatzanile care nu incapeau pe usa.
  12. Mai fratilor ce mai conteaza cine cu cine a dormit, atata timp cat oricum cam toti eram craci si cioburi!!!dimineatza cam toti miroseam de parca am fi stat intr-o carmangerie.....si nu stiu daca senzatia era de la gratar sau de la golful lui DDU, care era cu fumuri in cap, pardon in tzeava!!!!!
  13. Grasule,Jiri,Traian,George si ma rog si Blackule!!!!ai grija de tine frate-miu,de abia ai plecat ,dar deja ma gandesc la SPERIETURILE generate de tine!!!!sper sa gasesti un BOSSSSSS-HOSSSSS de calarit!!!
×
×
  • Creează nouă...