Sari la conținut

spawn66s

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    spawn66s_spawn@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    GSR 600
  • Numar Moto
    2012

Informații profil

  • Interests
    Moto, trial bike,snowboard

spawn66s's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Salutare, Ma chinui sa gasesc un manual de service pentru GSR 750, ma poate ajuta cineva? Multumesc
  2. Salut randomURS, bine ai venit printre noi. Cat despre problema ta, daca ai ajuns la capatul cursei de reglaj al lantului la maxim, clar trebuie schimbat(eu as schimba tot chitul,lant,foaie si pinion) Sincer ma indoiesc ca sa intamplat deodata, cel mai probabil din cauza uzuri si oboseli metalului una sau mai multe zale s-au intins peste maximul admis, recomand o verificare completa tinand cont ca a dat semne de uzura. Să o stăpânești sănătos!
  3. Exact aceiasi problema cu axul am avut-o si eu, a ramas blocat si cand am rotit piulita sa rotit cu tot cu ax(filetul stricat fara nici un motiv, o fi vreun defect de fabricatie) si mi-a stricat si piesa care blocheaza axul sa nu se roteasca. Am reusit sa o desfac cu greu si cu o cheie facuta "custom" si am cumparat toate piesele sa le inlocuiesc(probabil luna asta)
  4. Salut, Etrierul intra pe un canal locator pe interiorul basculei si pe axul roti, este posibil sa fie pozitionat gresit sub canalul de pe bascula si de aceia se se miste. Am intalnit greseala asta la alte modele, nu sunt sigur ca se poate si la GSR, verifica
  5. Salut, Problema cu opritul motorului o am si eu,doar ca mi se intampla cand este motorul rece(sub 70grade) si nu am gasit rezolvare, consumul meu este de 7-8 in oras in conditii de trafic si mers agresiv.
  6. cine stie unde pot gasi un ax de roata spate? nou e peste 500 lei si mi se pare cam scump
  7. Cu filetul de la colier, din cate stiu vine cu tot cu suportul de la frana Daca vrei iti pot da oglinzile mele vechi (cea din dreapta este sparta, mi-a lovit-o un prieten din greseala cu o piatra) dar te poti folosi de suruburile ei. GPR Ghost= toba finala sport
  8. Salut, ce filete sunt bulite? poate te pot ajuta eu cu suruburile de la oglinzile originale.
  9. Salut, frumoasa achizitie. Sa il stapanesti sanatos
  10. Recomandare-YUASA YTX9-BS Revin cu o problema mai veche: -daca plec cu motoru rece iar in mers trag ambreajul scade in ture (sub 800) si moare,acest lucru se intampla numai cand temperature motorului este sub 60 grade (filtre,ulei schimbate, toba stoc, relanti reglat undeva 1400-1500rpm) Vreo parere? Thx
  11. Salut Corneliu si bv pt achizitie, si eu detin un GSR din 2006 si am avut aceiasi "problema" cu zornaitul, se pare ca GSR-urile sunt cam zgomotoase in cea ce priveste lantul de distributie. La a mea i-am verificat lantul,intinzatorul si patinele si sunt ok, am opservat un "zornait" cam la toate GSR-urile pe care le-am intalnit, daca intradevar se aude foarte tare la a ta te sfatuiesc sa consulti un mecanic deoarece nu de riscat cu distributia mai ales ca e o problema comuna la Suzuki(plus ca poate fi doar arcul de la intinzator care e foarte ieftin)
  12. Salut, Ma intereseaza pedala de frana, si farul daca nu este sgariat .
  13. Salut, Chei-10/12mm,14/17mm imbus-6mm, 4mm patent surubelnita cap PH2/PH3 cheie reglaj amortizor inelara 32mm tubulara17/10mm Cam astea sunt toate, am atasat si o poza.
  14. Salut, am eu trusa originala de la un GSR din 2006, o sa postez pozele saptamana aceasta daca te ajuta (nu sunt cine stie ce scule)
×
×
  • Creează nouă...