Sari la conținut

mytyk

Membru
  • Număr conținut

    169
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mytyk

  1. Salut,incepand de astazi am ceva probleme cu motocicleta si habar nu am de la ce e. Se manifesta in felul urmator :

    Dau la automat invarte odata sau de doua ori dupa care "moare" luminile in bord foarte diminuate dupa care in cca 1 sec porneste imediat, mentionez ca in tot timpul asta eu nu iau mana de pe butonul de start.

    Verificat ulei e pe full si e in parametri, verificat baterie 12,9 la rece, incarcarea 13.7 constant, sigurantele is toate la locul lor si nearse, bornele stau strans( nu am verificat sub ele daca au mizerie etc) Are cineva o idee? Nu sunt mecanic de aia intreb.

    Multumesc anticipat

  2. mersi

     

    eu cred ca mi-au gresit cand mi-au trecut in carte la RAR...dar e greu sa te intelegi cu ei

    si voiam sa fiu sigur, macar sa stiu de ce insist

    parerea mea e urmatoarea: atata timp cat reusesti sa o inmatriculezi nu ai de ce sa te agiti, vara e scurta asa ca mergi cu el cat poti
  3. Din proprie experienta tre sa iti dau dreptate, primii 500 km sau 1000 au fost teribile cauciucurile ( Pilot Road 2 dot 2013 ) spatele fugea la orice acceleratie mai brusca , orice suprafata, dar dupa ce si-au facut rodajul crede-ma ca nu se compara cu nimic, am intrat cu 140 intr-o curba aplecat pana la scarite ( de nevoie;)) ) si nici un scartait nimic, parca eram lipit de asfalt, la banii care au costat (1100 lei ) sunt exact ce ma asteptam


    Mai ce sa zic, noi n am avut (cauciucuri), dar sa stii ca am avut gume SH (DOT 2 ani vechime), foarte moi si aderente,si culmea, profile diferite (Super Corsa III pe fata si Dunlop Sportmax GP pe spate) si era foarte ok.

    Asta cu dimensiuni diferite intr-adevar nu ma mai risc nici eu.

    Oricum si gumele noi, la inceput tre sa fii ultra-careful ca-s mai periculoase ca alea SH..

    Daca as avea bani, n-as ezita si mi-as lua noi noute...





    Acu' o intrebare de n00b:

    Poate varia consumul de la o toba la alta? Ma refer la faptu' ca acum am un GPR si ma gandeam sa pun ceva de carbon, mai scurt, pt un sunet mai profund .. Ar influenta consumul? ( GPR ul nu are nici el DB killer din cate m am uitat si dupa cum s-aude)..


    » Post actualizat in 21 Sep 2014 10:02

    Cum ai reusit sa faci rost de datele astea?:-)

    Pentru posteritate, iata consumu junioarei din ultimii 53000 km :ninja:

    http://www.spritmonitor.de/en/detail/371674.html

     

    si da, merge chiar placut la 5 grade, distractia incepe la minus : :12101: attachicon.gif1520681_1465189433698373_1036615332425541384_n.jpg

    atunci chiar poti face insolatie

     

     

    p.s. in alta ordine de idei, inidiferent de cum merg cu ea, cu un plin fac 250Km sigur ( de 3 ori mi-a murit motorul exact cand intram in benzinare :D )



    din discutiile de zilele astea de pe grupu de feisbuc Sul are H11, cel putin asa spuneau posesorii de S, pe N ai sigur H4.

  4. Salut, ieri am facut o tura de 400 km prin tara, am avut consum undeva la 4 %, dupa 200 km am facut plinul si cu chiu cu vai au intrat 8 litri. In oras e alta poveste sub 6 7 nu am scos niciodata, ceea ce inseamna ca merge normal consumul mixt ar trebui sa fie undeva la 5%.

    da, de intretinere ma ocup constant, in toamna am schimbat filtrul de aer si in primavara asta bujiile


    » Post actualizat in 21 Jun 2014 11:45

    daca in oras nu scade sub 6,5-7 inseamna ca ai probleme mai mari ca mine :) sincronizarea i-am facut-o undeva prin septembrie. Ce ma supara e ca indiferent de drum, consumul e intre 6.5 si 7.4, pana si hornetul in afara scoate mai bine. Anul asta am de facut nistre drumuri ft lungi si colegii zic ca ar trebui sa consume cam 5 iar in oras 6,5 si de-asta cred ca cv nu e in regula, pt ca mie nici in afara fara (forje sau cv de genul) nu imi scade sub 6 jumate

  5. Merci. Am luat-o la o ocazie intr-o situatie mai delicata si am platit sub pretul pietei.

    Intre timp am ajuns la 1.550km. E o placere sa mergi cu ea.

    Felicitari in cazul asta, si eu am avut noroc cu sv-ul meu, nu as merge pe altceva momentan, 2V e cam tot ce as putea sa imi doresc, consum decent ( 6 oras 4 afara , asta daca nu te dai la ea ) cuplu mare si foarte manevrabila:)

  6. Pentru Bacau am actualizat datele pe pagina eventului. Acolo vom fi ajutati de catre Moldavia Bikers RC (multumim pentru disponibilitate).

    Probabil ca luni voi afla detalii si despre plecarea din Constanta.

     

    @remu1 : sa iasa ochii ? :box: glumim. Serviciilor secrete le transmitem sa fie cu ochii pe noi si sa observe cum se comporta niste oameni civilizati.

    Salut poti pune te rog un link catre pagina eventului? Multumesc.

  7.  

    Eu nu am avut de ales, am luat mobra cu niste oglinzi "carbon".. Le-am gasit pe astea la pret bun si am zis ca le iau ca sigur sunt mai bune ca si chinezariile alea. Si parca imi plac mai bine ca si acelea originale.

    stii cum e? e al tau si trebuie sa iti placa:-)
  8. nici mie nu-mi place suportul acela de numar mare...din pacate daca vrei sa-l inlocuiesti cu ceva mai mic cred ca trebuie sa-l tai (cred) ...eu asa l-am luat, taiat si zic ca se vede mai bine

    Si al meu a fost taiat, nu arata rau deloc in schimb nu imi plac oglinzile tale, le prefer pe alea stock

    » Post actualizat in 27 Aug 2014 09:25

    Salut! Am vzut ca vorbiti de sv si ma bag si eu in discutie.sunt proaspat posesor al unui sv 650 s din 2001 si am niste nelamuriri.in primul rand de pe la 140 km/h in sus incepe sa trepideze de te ia frica.mai mult de 160 nu i-am dat pentru ca nu ma simteam in siguranta.a doua problema e ca aud tot felul de zgomote ciudate.stiu ca sv-ul este un motor mai zgomotos de felul lui dar necunoscand pe nimeni care sa aiba nu pot sa compar.daca puteti sa ma lamuriti cu ceva as fi recunoscator.multumesc!

    E ciudat, vezi sa nu ai ceva probleme la furca sau cauciucul fata. Zgomote ciudate la motor? Ce vrei sa zici cu asta? Ce fel de zgomote? Si al meu face ca masina de cusut dar e un zgomot rotund, sunete de tonalitate joasa ca sa zic asa, nimic metalic. Cat despre top speed, 220 m-am simtit destul de safe. bine cat de safe poti fi la 220;)))

  9. Ce mi se pare de rahat in cazul de mai sus: cat am stat acolo sa vad ce se intamplase (tocmai auzisem ca victima nu purta casca), a trecut un motociclist FARA CASCA pe vitezana!

    Nu contest abilitatile unora, insa ... parca e buna la ceva si chestia aia pe cap.O fi de la caldura? :)

    Casca e buna in sinea ei, nu te trage curentul...nu te dor dintii...:))

  10. salutare. sunt riderul . momentam sunt in spital operat la picior ( tibia rupta si pusa tija) iar mana este rupta si ea. multumesc pentru urari si asfalt uscat. AVETI GRIJA DE VOI

    Salut, ma bucur ca esti bine, sau relativ bine la cum arata accidentul. Insanatosire grabnica, ai avut norocul de pe lume, Felicitari:-).

×
×
  • Creează nouă...