Sari la conținut

CataVan

Membru
  • Număr conținut

    99
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Alba Iulia
  • Motocicleta
    Suzuki DR 350s

Vizitatori Recenți Profil

544 citiri profil

CataVan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mi-am îndreptat privirea spre Ktm si cred ca nu o sa dau greș Mircea,imi poti spune ceva păreri despre exc 250,400 si 450 toate 4t? Am uitat sa specific ca am 1.83 si 82 de km si ceva experiența in coclauri...
  2. E prea mic pt mine,am avut Dr350 si era destul de greu si puturos.Bugetul alocat este 3000e,nu cred ca e o problema suma asta pentru a găsi ceva bunicel. » Post actualizat in 07 Sep 2017 09:00 Mircea,am văzut ca majoritatea sfaturilor bune sunt date de tine pe forum,ce ma sfătuiești despre Yamaha wr,capacitate...etc in comparație cu Ktm si Honda? Cred ca in proporție de 70% ma îndrept spre Yamaha...
  3. Merci de informații însă nu m-am decis ce modele sa aleg dintre cele 2...as alege cross pentru simplu fapt ca evit chestii in plus care ar putea sa se defecteaze(Electromotor...etc) dar mi-ar fi pe plac si enduro pt suspensii si cutie.Imi poti baga si ceva de la Ktm in categoriile astea? Având in vedere câte modele sunt pe piața e destul de greu sa te decizi la ceva..
  4. Buna seara, Am o mare dilema,dupa o perioada fără motoreta pentru coclauri m-am decis sa revin la vechile obiceiuri însă nu sunt decis ce jucărie sa imi aleg...in principiu as vrea ceva in 4 timpi,250 cred ca e suficient însă nu stiu ce sa aleg.Dupa lungi căutări si gânduri m-am oprit la 2 modele: Honda crf 250 si Yamaha yz250f! Motocicleta se folosește la plimbări prin pădure dar si enduro(cat de hard ma țin mâinile).Ma puteți ajuta cu o părere/sfat pentru o eventuala achiziție? Mulțumesc si o seara faină!
  5. Am sunat la Foris si ramane sa imi gasesc supape,apoi le trimit chiulasa cu tot cu supape pentru rectificat si schimbat scaunele supapelor.
  6. Nu doresc sa se mai intample nimanui ca e tare urat sentimentul cand nu gasesti piese si sta motoreta desfacuta in garaj... Radu imi poti spune cat te-a costat pe tine reparatia si ce trebuie sa trimit cu ea la baietii de la Foris?
  7. S-a rupt doar ciuperca,tija supapei a ramas la locul ei fara sa sara vreo siguranta.
  8. Marea problema e faptul ca nu gasesc una SH,am sunat la toti cei care dezmembreaza DR-uri si nimic.Am vorbit mai multe cu un tip ok din Valcea si mi-a spus ca prima data cand apare un Dr la dezmembrat,se da chiulasa cu totul la un pret destul de mare apoi lumea ramane cu restul pieselor(fapt probat de mine,gasesc orice piesa in afara de chiulasa).Omul zicea ca a vandut chiulasa cu supape si ax cu came la pretul de 1200 de lei...
  9. In primul rând va salut! Dețin un Suzuki Dr 350s iar la ultima ieșire am întâmpinat o problema destul de mare si anume o supapa s-a rupt si a căzut pe cilindru,rezultanta o chiuloasa zapacita...din păcate nu găsesc una in stare decenta dar astăzi am auzit ceva zvonuri cum ca exista șansa de a schimba scaunul supapelor si rectifica chiuloasa.O sa pun poze si va rog sa va dați cu părerea cei care știți.
×
×
  • Creează nouă...