Sari la conținut

SupermotoHL

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SupermotoHL

  1. Salutare din nou Am o constatare la asigurator duminica, iar scarita mea e rupta dar a fost sudata si nu o sa mi iau banii pe ea , Gasesc pe la vreun coleg o scarita dreapta rupta stramba ? Orice ajutor va fi de folos , multumesc !
  2. Eu merg pe Motorex Top Speed 10w40 si sunt multumit
  3. Gata , am pus bateria si a nu am mai avut probleme , am si masurat-o , e in regula ! Astept si eu banii pe luna asta sa ma apuc de filtre , vorba ta ) Merci mult de raspunsuri ! Drumuri faine sa aveti
  4. Supermercu fain , bateria e moarta clar , o sa incerc cu benzina si alta baterie , mentionez ca atunci cand am pus o pe redresor imi arata ca e full , 12v , dar am inteles ca daca i veche , poate sa nu aiba amperajul necesar , asa e ? M i s a mai spus si ca e posibil sa nu imi incaece statorul , ce spui ? Merci !
  5. Salutare ! Nu am mai intrat pe forum de ceva vreme , ma bucur sa vad ca mai sunt calareti de Z uri pe aiici , chiar ma gandeam ca sunt pe cale de disparitie ) Z 750 2004 la mine Dupa o iarna fara nici o cheie am incarcat o cu cabluri de la masina , am plecat cu ea la drum , 300 m am mers 5 km/h pe zapada si n a avut nimic , cum am dat de asfalt si putina acceleratie mi-a murit , am pornit o impinsa, am tinut-o in turatii 300 m , la prima intersectie a murit din nou , cu tot cu soclu . A avut cineva vreo situatie asemanatoare ? daca incerc sa i dau de pe loc, nu mi invarte se aude doar un tacanit .
×
×
  • Creează nouă...