Sari la conținut

deepinside

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de deepinside

  1. Ceva trebuie sa fie de vina,nu cred ca nu exista solutie...de mult ai problema asta?
  2. Salut...imi puteti da un sfat,unde sa verific? Problema e ca dupa ce ajung pe rezerva la benzina,motorul nu mai trage bine...cand accelerez se aude ca trage aer pe la filtru dar nu are demaraj. Mersi .
  3. As vrea sa clarific ceva cu baietii de la Dafway, sa stiti ca nu am vrut sa supar pe nimeni doar ca am facut o comanda la voi martea trecuta confirmata telefonic in aceeasi zi si reconfirmata joi dupa ce am asteptat-o doua zile si care nici pana azi nu a ajuns de aceea am banuit ca nu mai aveti timp si de comenzi. Cat despre invitatia voastra...sincer as trece pe la voi daca nu ne-ar despartii 600 de km, sunt unele lucruri(majoritatea) pe care as prefera sa le las pe seama unui specialist care in zona mea lipseste cu desavarsire. Multumesc si am sa revin cu eventuale completari cand ajung in fata unui PC deoarece momentan tastez de pe un telefon. As vrea sa clarific ceva cu baietii de la Dafway, sa stiti ca nu am vrut sa supar pe nimeni doar ca am facut o comanda la voi martea trecuta confirmata telefonic in aceeasi zi si reconfirmata joi dupa ce am asteptat-o doua zile si care nici pana azi nu a ajuns de aceea am banuit ca nu mai aveti timp si de comenzi. Cat despre invitatia voastra...sincer as trece pe la voi daca nu ne-ar despartii 600 de km, sunt unele lucruri(majoritatea) pe care as prefera sa le las pe seama unui specialist care in zona mea lipseste cu desavarsire. Multumesc si am sa revin cu eventuale completari cand ajung in fata unui PC deoarece momentan tastez de pe un telefon.
  4. Ok, am inteles, banuiesc ca nu stii unde as gasii, sau si alte piese second de Monster in afara de baietii de la Dafway care banuiesc ca sunt prea ocupati. Multumesc si a preciez gestul.
  5. Scuze...vroiam sa spun bordul cu turometru de pe modele mai noi pe M600, dar se pare ca trebuie facute ceva modificari(banuiesc ca in interiorul bordului?!?!)
  6. Am o intrebare daca nu va suparati... este compatibil ceasul cu turometru pe un monster din 98?
  7. Ms baieti, oricum nu ma apucam eu de capul meu ...prima oara voi fii ucenic...pozele din link totusi m-au adus cu picioarele pe pamant. Am o intrebare insa...nu cumva gasiti prin garajele voastre un melc de kilometraj ratacit?
  8. dar am inteles ca merge servisat...nu? inca ceva...ati putea sa imi recomandati un ulei de furca si unul de motor eventual un magazin online de unde le pot cumpara?
  9. Ms de raspunsuri baieti Buggy,Crazy-devil...ma asteptam la asta @DAFWAY cred ca o sa-l trimit la voi cand ma hotarasc sa-i dau mobrei o pauza banuiesc ca e ok sa il trimit prin curierat si cand il returnati sa-l puneti cu ramburs...apropos la un set de simeringuri pref/ulei si ulei pentru furca imi puteti da un pret(cred ca prin PM sa nu incalcam vreo regula). Multumesc inca o data baieti si Ride Safe.
  10. Salutare baieti si fete...o intrebare de incepator, amortizorul spate isi pierde proprietatile cu timpul? mi se pare cam moale si daca da, se poate incarca cu gaz la vreun service? Ms tare..
  11. Ma asteptam la asta cu toate ca nu inteleg cum a putut iesii din locul lui...ma rog. Ms icsu, oare este de cauciuc, plastic, metal...poate fii improvizat cumva?
  12. Nu am cazut...Doamne fereste, pur si simplu nu mai functioneaza...de fapt ar functiona daca chiar S-AR ATINGE dar nu o fac, switch-ul are un buton foarte mic care sub nici o forma nu ajunge prin gaura suportului la maneta presupun ca este valabil doar la M600 ''de aceea am intrebat daca nu cumva mai este ceva intre switch(buton) si maneta''. Merci paulynos.
  13. Cred ca nu m-ati inteles, switch-ul functioneaza((desfacut si actionat cu mana) cand apas butonul se stinge stopul) dar montat pe locul sau, butonul nu atinge nimic deci stopul ramane aprins tot timpul de aceea am intrebat daca nu cumva mai este ceva intre switch(buton) si maneta. Multumesc pentru feedback.
  14. Salut baieti si fete, sunt relativ nou pe la voi si as avea vreo doua intrebari...1)unde as gasii un melc km pentru Ducati(poate aveti voi vreunul de rezerva binenteles contra cost) si 2) ieri mi-a ramas aprins stopul ca si cand apasam frana...dupa o indelunga cautare am observat ca este din cauza franai fata, intrerupatorul dintre maneta si ghidon functioneaza dar nu este actionat cand apas frana si din aceasta cauza vreau sa va intreb daca mai are vreo piesa intre el si maneta. Va multumesc pentru eventualele raspunsuri. P.S am cam nimerit numarul paginii
×
×
  • Creează nouă...