Sari la conținut

pestritu

Membru
  • Număr conținut

    244
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pestritu

  1. Salutari, Cumpar kawasaki zxr 750 din perioada 1991-2000. Conditii: Acte ok Fara modificari
  2. Momentan astept. Bun venit în grup!
  3. Vand kit Carene Carbon Aprilia Tuono Gen 1. Care ne frontala+far+parbriz, codita+stop, ram air, apărători bobina inducție, apărătoare lichid răcire.
  4. pestritu

    Jawa

    Indiană... fing fong iang sau ce o fii asta, arata bine. Cu o întreținere corectă eu cred ca duce mult.
  5. Salutari, avansul a fost recuperat de ceva timp. Acum astept sa vad pe partea de daune ce pot scoate de la ei.
  6. pestritu

    reparatie Simson 250

    Total de acord cu Maestrul Ivan, recontitionarea unei astfel de motorete ajunge lejer la 2000 e.
  7. Avocata a facut demersurile necesare, acum astept raspunsul oficial de la AB
  8. Sunt perfect de acord in ceea ce priveste Dacia, in ultimii 6 ani am mers numai cu Dacia, Logan 300.000 km si Duster 290.000 km si inca merg cu el.Insa confortul si siguranta sunt marea lor problema, iar eu fac minim 1000 km pe saptamana.
  9. Avansul de 10.000 lei a fost platit in contul bmw, fix pt a rezerva masina
  10. Daca nu au obligatii contractuale inseamna ca au dreptul sa vanda masina pt care am dat avans(pt rezervare), semnat ctr leasing, trimis pe cineva sa o vada, zbor tm-buc pt semnarea ctr plus alte lucruri facute inutil?
  11. Notificarea este deja pe drum. » Post actualizat in 02 Nov 2018 11:36 Zero obligatii din partea lor. O porcaririe de contract in care sunt favorizati doar ei.
  12. Initial asta aveam de gand sa fac, dar duupa intalnirea cu Dumnezeul suprem aka "directorul de vanzari" m.am razgandit.Timpul si energia consumata cu ei fara rezultat... Costa bani
  13. Nu vreau sa iau alta masina de la ei. Vreau masina pt care am platit avasnsul sau avansul+despagubiri. Eu consider ca este înșelăciune ceea ce au facut ei. » Post actualizat in 02 Nov 2018 06:27 Incerc sa vad daca trag lozul norocos la MB Autoklass
  14. Luni am fost sa vorbesc cu directorul de vanzari si incerca sa descarce responsabilitatea pe un angajat.A venit cu propunerea sa imi dea alta masina cu 1600 e mai scumpa care avea 6000 km in plus si era cu 4 luni nai noua fata de cea din antecontract. I.am spus ca o accept, dar fara sa platesc diferenta de 1600e. Concluzia discutiei a fost ca "ne vedem la judecata"
  15. Nu stiu daca toata intamplarea poate fi considerata o teapa sau sunt eu ghinionist. In cautarea unei masini pt firma am gasit un 320xd la Automobile Bavaria. Totul a decurs minunat, pret bun, km putini masina aproape noua=> semnat antecontract, platit avans si semnat contractul de leasing. In ziua urmatoare am fost sunat de reprezentantul de vanzari ca are o veste proasta "masina a fost vanduta de un alt agent de vanzari". Astept momentan raspunsul de la avocat sa vedem ce se poate face.
  16. Corect, toba de Dacie este mult mai usoara )
  17. Provident are in oferta imprumut de maxim 10.000 lei. Cat a fost dauna? P.s. daca scapi ieftin din treaba asta mai poti trage o dubla cu betia.
  18. Sunt atat de Racing incat este o idee buna sa ai un motor de rezerva in garaj
  19. Slabe șanse, a fost anul trecu unul si a ajuns la un coleg de forum. Pt gen 1 am eu unul de rezerva.
  20. Eu cu Dan(rsv2), Moise(rsv1), Paul(tuono1), Valentin(Falco) si inca 3-4 trompete stricacioase cred ca reprezentam 50%+1
×
×
  • Creează nouă...