Sari la conținut

petrolhead8

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de petrolhead8

  1. Bing`urile ce au servit motorul timp de mai bine 30 de ani s`au invechit si au nevoie de garnituri noi, o-ringuri,etc. Ca reactie, la temperaturi ridicate carburatoarele turbeaza si imi tin motorul turat intre 2000~3000. Pe langa asta inregistrez si un consum de 10%, cu 4l mai mult decat ar fi trebuit. Rog comunitatea sa ma ajute in cautarea unor carburatoare BING de 32mm sau macar un contact de unde as putea cumpara un kit de inlocuire garnituri/jeturi pentru acest model. De asemenea, carburatoarele de pe Suzuki DRZ400 se potrivesc, asa ca intr`o ultima instanta as putea recurge la o asemenea "inventie". Va multumesc; vreau sa revin pe 2 roti cat de curand !
  2. motocicleta e in totalitate stock. nu cred ca vreunul dintre fostii proprietari i`a schimbat ceva piese incat sa rezulte consumul asta. dar, o s`o cercetez poate am surprize. mersi
  3. Salutari. Am un BMW R65 din '81, achizitionat recent, care se pare ca face 100 de km cu 10 l. I`am ajustat valvele, sincronizat carburatoarele(nu le`am desfacut sa vad poate este diafragma ciupita/crapata), filtrul de aer e ca nou si nu merge infranata. Citand numeroase surse, modelul are un consum mediu de 5-6 l/100; jumatate ! Va rog, opinia dvs.
×
×
  • Creează nouă...