Sari la conținut

RoberT. Mihai

Membru
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de RoberT. Mihai

  1. Am fost la BIROULUI CERCETĂRI ACCIDENTE CU AVARII, am completat hartia, dar nu am depus-o, deoarece dupa am iesit afara cu un politist sa vada masina, ulterior mi-a zis ca daca nu stiu cine este si sunt camere de filmat sa vin cu inregistrarea si il gaseste dupa care sa ma cheme si sa imi dea asigurarea. Tot politistul mi-a zis ca nu exista termen limita in care sa fiu obligat sa merg la ei pt a declara, deoarece masina era parcata, treaba cu 24h este valabila doar atunci cand esti in circulatie. Am reusit sa vb cu tipul la telefon, si cum nu avem unde sa mergem ca este weekend a ramas pt Luni, la un service sa imi repare la masina, si pana atunci sa intru si in posesia inregistrarii, in cazul in care nu ne intelegem.
  2. Da sunt 2 camere este totul filmat zi/noapte 24-24h
  3. Am incercat de nenumarate ori, trebuia sa ajung in alt oras sa cumparam verechetele....fiecare dintre noi avem fel si fel de probleme si suntem presati de timp! Pacat ca se merge pe premiza lasa ca imi poarta altul de grija ca pe mine ma doare-n cot.... Am plecat!
  4. Eu am zis sa nu fiu neam prost si sa fiu intelegator, dar se pare ca facerea de bn este f...e de mama! Trebuia sa plec la prima ora din Bucuresti si ma tine pe loc, ca un tampit care din diverse cauze nu sa asigurat atunci cand a efectuat diverse manevre si atunci cand stii ca ai lovit pe cineva nu iti pui tel pe silent... De sunat l-am sunat si dupa un alt nr de tel dar nu raspunde, cred cu tarie ca este vb de un sofer de taxi (pt ca am vazut unul prin zona doar ce plecase), si mai cred ca daca nu ereau camere ar fi plecat fara sa ii pese! Ms pt sfat! » Post actualizat in 18 Jun 2016 08:40 Asta am zis si eu! Din pacate sunt presat de timp trebuia sa plec cum am zis la prima ora din Buc pt ca am zis sa fiu om! Nu am mai avut de aface cu nici un fel de accidente/tamponari drept urmare azi-noapte am sunat la 112 si am vb cu un domn, care fie vb intre noi ori eram eu nervos sau prea obosit dar nu sa facut inteles! Mi a cerut numele si adresa, oare sa inregistrat undeva astaa? Ms » Post actualizat in 18 Jun 2016 08:48 0786 093 574 nu am un nume
  5. Salut! Pe scurt azi-noapte pe la ora 01:20 am coborat sa las din bagaje la masina ajung langa ea si gasesc o hartie: IMI PARE RAU V-AM LOVIT MASINA! SUNATI-MA -NR de tel********** este lovita in partea din spate, bara scoasa 1cm din partea de sus + langa orificiul unde intra cuiul de tractare fisurat putin, si aproape de portbagaj indoita tabla 1cm, si zgarieata! Am vb cu respectivul la telefon cand am vazut si a ramas sa ne intalnim astazi si sa hotaram daca facem amiabila sau sa mergem la un service si sa imi repare stricaciunile. Problema este ca il tot sun de la ora 08:00 si nu raspunde, trebuia sa plec din buc si mi-a stricat weekendul! Ce este de facut: *Merg si fac o sesizare scrisa la politie cu nr de inregistrare cum ca am gasit masina lovita? parcarea din fata blocului dispune de camere de filmat (am sa cer inregistrarea) *Trebuie sa declar la unul dintre SEDIILE BIROULUI CERCETĂRI ACCIDENTE CU AVARII, in 24h? Este weekend si cred ca tipul trage de timp cum ca hai sa ti-o repar mai pe seara, (unde? la cineva in curte, pt ca peste tot o sa fie inchis dupa ora 18'') Voi ce spune-ti ? Ps: Masina are nr de Spania, este inscrisa pe numele Fratelui, am toate actele in regula! Multumesc!
  6. Eu in vara asta am avut asa ceva pus pe ea, este buna numai pt faptul ca tine curiosii, pisicile, copii la distanta, pt umbra, si in cazul in care ti-o fura nu iti pare rau! Si tot merita sa dai 1euro pe ea, in caz ca gasesti masura buna! Salz!
  7. Probabil, insa majoritatea 'scarmau' pt a ajunge la fundul cutie..poate este acolo ceva de pret si nu a iesit la iveala ) ...asa ca si husele moto pot fi undeva ascunse!
  8. In jur de 10-15 buc, ce am vazut in mare! Au pus un fel de cutii mari, acolo sunt puse impreuna diverse produse...haine pt copii/dama/barbati, articole pt bucatarie, tot felul de obiecte..astfel incat tot ce este intr-o anumita cutie costa 3/5 sau 10 lei! » Post actualizat in 09 Sep 2015 15:38 Bafta! » Post actualizat in 09 Sep 2015 15:38 Habar am, intreaba pe cineva din zona! » Post actualizat in 09 Sep 2015 15:40 Nu am vazut altceva pt moto!
  9. Salut, azi am mers sa imi fac cumparaturile necesare de la Lidl (Bd. Timisoara-Plaza), si am vazut ca are husa moto la 5 lei buc, am mai luat 2 buc pt niste prieteni, eu am una de 1an si sunt multumit de ea. Poate sunt doritori care sa profite de pretul mic! Bafta!
  10. Domnilor va multumesc pentru ajutorul oferit! Sunt hotarat sa iau ROMBAT http://www.rombat.ro/ro/node/154 Sper sa ma tina ceva, desi este o baterie ieftina..pt k vreau sa ies cu motorul nu sa ma uit la el! Sa aveti parte de drumuri bune si la mai multi km fara incidente! Salutare! » Post actualizat in 14 Jul 2015 22:19 Pe masina eu am caranda, iarna trecuta nu am folosit masina 3 luni cand am verificat-o se prezenta la fel de bn (incarcata)..cred ca este diferenta intre bateriile de masina si cele de motor. Ms oricum! » Post actualizat in 14 Jul 2015 22:25 Pe masina eu am caranda, iarna trecuta nu am folosit masina 3 luni cand am verificat-o se prezenta la fel de bn (incarcata)..cred ca este diferenta intre bateriile de masina si cele de motor. Ms oricum!
  11. Cred ca am sa iau una din astea doua.. http://www.rombat.ro/ro/node/154 Pret 85lei+TVA+costurile de transport http://www.e-acumulatori.ro/cu-agm/baterie-moto-varta-cu-agm-12-v-8-ah-borne-inverse-1.html Diferenta este mare de pret, dar de calitate? Pareri de la cunoscatori! N bn!
  12. ia-ti una medie cu 12 , 14 ah...... . Am obs ca cele de 12/14 ah sunt mai mari, nu imi incap sub şa
  13. Ms de pont am sa caut, sa ma informez! Salut! » Post actualizat in 12 Jul 2015 21:20 Are vreo 2 ani +/- cateva luni..dar in ultimi 4-5 ani am tot avut Yuasa YTX9 BS, si nu am fost multumit deloc! Vreau sa iau una 'buna' la un pret mai mic si la anul alta..nu sa dau 250-300 ron, si in primavara/vara sa imi faca iar figuri.. cel putin asa gandesc acum! M-am acrit de dat banii aiurea.. Sanatate!
  14. Salut! Aveam pretentii de la yuasa..insa vreau sa incerc si altceva, si 'cevaul' asta sa nu ma coste prea mult..sunt dispus sa dau mai putin si sa ma tina macar o vara.. Aseara am dat o fuga pana la GEO-ZGA (ms pt ajutor man) si incarcarea parea ok, (doar ca atunci cand am ajuns la el primele doua verificari aratau ok..dupa cateva min nu prea mai urca de 13...), bateria a fost incarcata inainte si aseara am pus-o pe mobra, cand am pornit se vedea si in bord/far ca baga...dupa ce am ajuns acasa, am oprit motorul cu gandul sa vad daca mai porneste...pla nu invartea deloc! Asa ca o sa caut baterie noua + sa curat ce este pe acolo de curatat..si sa vad cum decurge situatia apoi..
  15. Bateria dupa ce am patit a 2-a oara am pus-o la incarcat si dupa cateva ore mi-sa aprins un led (care scrie ca este sulfatata)..cred ca inca nu este 'moarta' de tot..doar cand ii vine 'ei' se pune in scurt si se descarca! Dar vreau sa stiu daca imi incarca corespunzator (in far cand accelerez se vede ca baga).. Nu pot din pacate sunt la munca in weekendul asta si ajung acasa dupa 22:30! De asta am zis Luni ca sunt liber.. Salut
  16. Salut, * Revin cu problema mea, si intreb..este vreun coleg prin zona Dr Taberei ( Pta-Moghioros)..Sector 6, dispus sa ma primeasca, sau sa vina la mine cu un aparat de masura sa vad daca incarcarea este buna, deoarece dupa 2 saptamani am patit iar aceeasi 'buba'..dupa ce opresc motorul nu mai are curent bateria nici sa invarta (de pornit nici nu se pune vorba), Asta pt Luni, si dau cateva berii! macar pt deranj! *In cazul in care este bateria de vina, ce imi recomandati din bateriile acestea: Despre cele cu gel nu stiu mai nimic..sunt mai bune?! http://www.e-acumulatori.ro/cu-agm/baterie-moto-varta-cu-agm-12-v-8-ah-borne-inverse-1.html#descriere http://www.shopmania.ro/piese-auto/p-baterie-motocicleta-varta-508012008a514-funstart-agm-ytx9-bs-12v-8ah-102743345 http://www.shopmania.ro/piese-auto/p-landport-baterie-moto-agm-cu-pachet-acid-ytx9-bs-8-ah-en-70-borna-133554752 http://www.shopmania.ro/piese-auto/p-exide-maintenance-free-8-ah-en-120-borna-inversa-ytx9-bs-133554293 http://www.romimoto-piese.ro/search/baterie+moto+YTX9-BS/in/all/article/84854 - Eu modelul asta am avut, (ultimele 2), si nu am fost deloc multumit! Ps: Nu prea mai vreau sa dau 250 sau mai mult pe baterie..as lua una de 100 -200 roni maxim! Sanatate si numai bn!
  17. Frumoasa foc, sa o stapanesti sanatos!
  18. Pe seara am vrut sa plec din Baneasa, din nou am incercat sa pornesc si nu aveam curent, se pare ca bateria sa descarcat...dar asa de repede in 2 zile? Am rugat un coleg motociclist sa imi dea un 'branci' si a pornit...am schimbat cateva cuvinte cu el si mi-a dat un nr de tel unde sa merg sa vad cum sta treaba...am ajuns la crangasi si am zis sa bag gaz..nu am oprit motorul, nu am vrut sa risc sa nu mai porneasca si asa am avut o zi grea...dupa ce am platit...motorul datea semne sa 'moara' (becurile in bord se stingeau din ce in ce pana sa oprit motorul), dupa care stiti ce a urmat ...am lasat-o in peco..ma duc maine cu masina sa trag curent si sa o pornesc pt a o aduce acasa! Sunt fara cuvinte si plin de nervi..imi vine sa iau 1 L de benzina si sa ii dau foc!
  19. Am dat o fuga..contact si a pornit ca si cum nimic nu s-ar fii intamplat! Ma bucura faptul ca nu am fost nevoit sa desfac la ea...dar am si o curiozitate care o sa ma bantuie de ce nu a vrut azi sa porneasca si m-a lasat in drum plin de numai eu stiu ce! Sper sa nu se mai repete! Multumesc tuturor pt ideei, sfaturi, pareri, ajutor!!! Va salut si sa ne auzim-vedem prin trafic cu bn! » Post actualizat in 24 Jun 2015 17:23 darcocbr -Ma gandesc la ce ai zis tu....poate in nervii mei azi nu mi-am dat seama ca era in viteza si eu degeaba aveam ambreajul tras... Dar cand am ajuns in parcare atunci sigur era pe liber...inca nu mai invartea..palpaiau becurile in bord, si caraia ca si cum bateria era moarta! Am sa fiu mai atent pe viitor..insa sper sa nu mai patesc asa ceva! Salut!
  20. Bateria a fost pusa o data la 2...2.5 saptamanii deoarece am avut moto ín alt oras si nu avea cine sa il porneasca decat atunci cand veneam eu o data la 2 luni.. si mi-sa zis ca este ok sa fie pusa pt intretinere/incarcare Incarcarea este ok (a fost masurata) Ms
  21. Cand am incercat sa pornesc eram in trafic (fara cric pus) dupa ce iesit din nebunia din trafic am avut cricul pus dar era pe liber (din instinct tin strans ambreajul la pornire)..dar nu a vrut! Oricum ms mult pt sfaturi!
  22. Bateria este cumparata in primavara si pusa la redresor o data la 2 sapt..redresorul asta il am : http://www.svalvolatimoto.eu/components/com_virtuemart/shop_image/product/MANTENITORE_CARI_528e3b2032741.jpg » Post actualizat in 24 Jun 2015 09:39 Salut, nu m-am uitat la sigurante, am sa verific .. ms de sfat! » Post actualizat in 24 Jun 2015 09:45 O sa incerc sa o pornesc impinsa, asta pe seara cand ies de la program, oricum mi-a stricat ziua... Ms
  23. Asa am patit cand aveam o baterie veche nu avea amperaj si incercam sa pornesc caraia (palpaiau becurile in bord), dar acum ...bateria este noua, incarcata vineri si pusa pe moto, Duminica am venit in Bucuresti (nu mai zic ca am mers prin ploaie 130km...alta poveste ), revin...eu cred ca din cauza apei ridicate are un senzor de supra incalzire astfel incat sa nu porneasca? (dar daca nu pornea avem curent, nu caraia, ci doar nu pornea), cand apasam sa porneasca butonul era 'inactiv'..parca nu aveam nici cheia in contact.. » Post actualizat in 24 Jun 2015 08:10 Nu am incercat impinsa ca eram super nervos + transpirat..eram cu prietena mea..nu avea cine sa ma impinga...treceau oamenii pe langa mine dar cum la noi poti sa mori pe strada ca nimeni nu iti da o mana de ajutor..am renuntat si ca eram presat de timp!
  24. Salutare, Am avut parte de o intamplare nefericita in dimineata asta si anume, am pornit la drum spre munca in Baneasa, totul in regula cand ajuns la Presei am facut o greseala de incepator si mi sa oprit motorul, incerc sa il pornesc..iar si iar..imi bag imi scot, fac ca toate alea...dar el tot nu vrea sa porneasca, trag ( adica o imping) unde vad o parcare..incerc iar de 2 ori fara succes!! O las si plec ca si asa am intarziat.. Cand am incercat in repetate randuri sa o pornesc nu invartea deloc ca si cum bateria era moarta, dupa ce am tras undeva la umbra am incercat iar si a invartit ff putin (curent are bateria este noua...farul avea curent), ma gandesc sa nu fie din cauza temperaturii ridicate a apei? Numai bn!
  25. Domnilor va multumesc pt sprijinul oferit, mi-am facut o idee.. sa vad unde ma hotaresc sa merg! Salutare tuturor!
×
×
  • Creează nouă...