Sari la conținut

Rudix

Membru
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Rudix

  1. Daca al nostru e bine,e in regula:)
  2. Rudix

    Mobra mea

    Frumoasa:) ai grija de ea
  3. Mersi de sfaturi si raspunsuri:)
  4. Din cate m-am informat,pt A2,ar fi frumos Ninjala-ul La 39 cp ai destula putere,si la consumul pe care il are 3.74 l/100 sau ceva in genu,e prea bun.Din pacate sunetul stock pe toba lasa de dorit,pretul ridicat chiar si second,si lipsa de reprezentanta kawasaki in Romania(avem asa ceva macar in Bucuresti?).Alt dezavantaj la Kawasaki ar fi carenajul expus,care la prima tranta necesita reparatie.Daca sa zicem ma loveste cineva,de unde sa fac rost in Romania de carenaj nou pt el...?Ma bate gandul sa imi iau una...
  5. Rudix

    toba

    Nu te-as sfatui sa faci asta...Asta daca vrei sa te mai plimbi si noaptea:)
  6. Salut!Eu recomand Honda Cbr 125,am eu una din 2004,are 46000km ,12000 facuti de mine,si merge,deci e fiabila.Desi unii spun ca e urata,eu nu as spune,daca vrei carene bombate care la prima tranta sunt varza,recomand Yzf R 125.Desigur ca orice carena se sparge,dar la YZF sunt mai in "evidenta" carenele si oglinzile.Ramane la aprecierea ta daca sa-ti iei sau nu,dar mie m-i se pare ca la banii nostrii in Romania,decat sa dai cel putin 1700Euro pe un YZF,te dai pe un CBR,care merge la fel de bine,si consuma si putin(in cartea tehnica scrie 2l/100).Cauciucurile la CBR-uri sunt intradevar subtiri considerand ca le-ar avea pe cele stock,dar pana la urma sa nu uitam ca ne referim la clasa 125,si nu exageram cu inclinatul.Sa mai ai grija deasemena cu ce ar fii de schimbat la el din categoria consumabile,ca toate conteaza,sa dai 1000 pe el si sa mai pui vreo 300 in cauciucuri lant si alte d-astea,nu e tot una,scoate in evidenta defectele cat ar fii de mici cand mergi sa-l iei:) Avantaje:Foarte fiabila,consum mic,nu te doare spatele,pret mai mic decat multe altele... Dezavantaje:profilul pneurilor,marimea,unele aspecte(bara de care se tine pasagerul din spate),pasagerul din spate o sa se cam planga de dureri de fund:)) In concluzie,eu zic sa incepi cu asa ceva,mai ales daca esti incepator,dar tine minte,nu i-l subestima ca e mic si fragil ca nu e chiar asa,eu stiu mai bine:))
  7. Da,dar din cate am auzit se incalzesc cam tare si nu prea m-as mai complica atat.
  8. Becuri de 21w cu acelasi soclu nu am gasit.Incerc sa iau releul acela.Mersi fain de sfaturi,asfalt uscat sa aveti
  9. Releu clicaie,dar doar odata,nu clicaie in continuu cum ar trebui.Clicaie atunci cand dai comanda din buton,un singur bzzz si restul nimic.
  10. Salut!Tocmai mi-am cumparat semnalizari simple,after market,le-am montat si nu clipesc la semnalizare.Am schimbat 2 relee intre ele,releele amandoua sunt mecanice.Becurile semnalizarilor sunt de 12v10w,si am primit diferite sfaturi referitoare la achizitionarea unui releu electronic.Releul meu de acum are 2 pini,deci imi trebuie ceva cu 2 pini.Cautand pe internet am gasit asta http://www.viomotor.ro/piese-si-accesorii-moto/piese-electriceelectronice-moto/piese-electriceelectronice-moto-c80/releu-semnalizare-12v-p656.html Motocicleta este an fabricatie 2004,si nu stiu sigur daca sa cumpar releul si daca va functiona cu releul de acolo.Mersi fain ca ai citit pana aici
  11. Salut.Am si eu un cbr 125 si am aceeasi problema:o semnalizare nu merge(dreapta fata) iar celelalte raman aprinse.S-a uitat cineva care se pricepe si se pare ca poate fi de la un cablu pt ca am 2 releuri si amandoua merg,iar nu este ars nici un bec,ca doar semnalizarile sunt cumparate noi pe fata.Verifica bine circuitul,asta e sfatul meu.Asfalt uscat:)
  12. Salut ,ma numesc Rudi am 16 ani,A1 din iulie 2013,1200km cu CBR 125:)
×
×
  • Creează nouă...