Sari la conținut

Leusor

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Leusor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Janel, a trecut mai bine de o luna... Esti in sesiune? Mai spune cate ceva
  2. Janel, mama, mai scrie ceva, ca adormim aici
  3. Super pasaj. Eu insa incep sa imi pun o problema care devine tot mai vizibila: in curand vei fi pus in situatia de a alege dintre doua bune (ca sa nu zic rele): scriitor sau ... militean?
  4. Nu mi-am schimbat imaginea (ca nu era rea, nu exista, sau mai bine zis, nu-mi formasem o imagine despre problemele care le aveti voi, sau mai bine zis, despre cum se vede lumea din celalalt punct de vedere). Daca acum imi imaginez cum se vede din "celalalt" punct de vedere, e clar ca povestirile tale captivante au contribuit la adancirea cotrobairilor pe acest forum. Si cunoasterea unor caractere pe care nu le banuiam asa captivate de pasiunea lor si o lume in care imi place sa patrund. Daca ma accepta, pe mine, conservar...
  5. Am citit unul dintre posturile tale pe un forum de conservari (am aflat acum ca asa ne numim cei care inca nu stim sa mergem pe 2 ... roti) si am intrat pe acest forum sa citesc "Opera completa". Dupa ce am citit toate posturile, pot sa imi scot palaria in fata ta si sa te indemn sa continui sa scrii, ca probabil asta este un dar care il ai. O sa vad cu alti ochi motociclistii (pe forumul pe care activez am invatat unele lucruri pe care trebuie sa le fac pentru a proteja motociclistii) si o sa-i salut cu drag... Si apropos, ce e cu pauza din luna septembrie?
×
×
  • Creează nouă...