Sari la conținut

SuperComp620

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de SuperComp620

  1. Am gasti un Bosch pe acasa , e pt scooter . Am dr evo 70 cc acum , kit de 80 nu am vazut pe 2t :o Poate 77 , 86 cmc ( big bore ) , 94 cmc ( big bore , big evo ) . Cumpar o toba sport pana in 150 lei , vand leo vince tt lipsa un prezon la finala si indoita jos la cot - 100 ron . Salut !

  2. De unde esti?Daca esti din bucuresti sau in zona iti pot arata cum se face schimbul de ulei cat si pornirea lui.Prin bucuresti exista un mecanic care face un motor ca al tau sa merga ceas.Jumba se numeste sau Stuelwa il gasesti aici.

    Ma intereseaza sa verifice aprinderea , sau sa o repare . Nu da scanteie deloc , nici cu alta bobina !

  3. acuma gandindu-ma la vechimea motorului si ce au scris si baietii de la nomad cel mai bine este sa o revizezi complet,cauta un dealer sau trimite-o prin curierat sa iti verifice totul..eu personal te-as trimite la szolt la satu-mare..baietii aia stiu ce fac si au preturi de bun simt la manopera..de la valcea a plecat acolo un exc facut zdrente si erau pariuri 100% ca nu il mai repara nimeni..dupa o luna a venit inapoi si functioneaza excelent..asa ca tii recomand cu caldura..

    O adresa de mail / nr telefon de la szolt ?

  4. Poti verifica daca ambreiajul patineaza cu motoreta pornita pe loc, blochezi frana fata, bagi in viteza apoi incepi sa slabesti maneta de ambreiaj, daca motorul moare atunci nu patineaza, in caz contrar... te-ai prins.

    Desi nu cred ca e de la asta problema ta, poate ai un demon in motor :D

    Mai pe scurt , INCERCI SA FACI BURNOUT !

  5. am avut aceeasi problema la un ktm lc4. A fost senzorul de impuls.Pt. detalii suna la 0722531476

    Spune-mi aici frate .. unde se afla senzorul de impuls , app asta e din 98 asa ca nu am auzit de senzori la sub 2000 ...

     

    Am verificat , intra 5 volti in bobina . Am facut comanda saptamana trecuta de bobina la piesektm.ro si o sa vina luni !

  6. Sal'tare tuturor. Am un prieten cu un Suzuki Gs 500F si are o problema. (el n-are cont aici si scriu in numele lui)

     

    S-o descriem pe d-na problema: Te sui pe mobra, o pornesti, bagi in viteza si urca treptat in ture, nu are explozie de putere la nicio turatie (e constanta). Bagi a 2-a si face la fel. La a 3-a cica nu trece de 5000ture si ca mai mult de 100km/h nu merge.

     

    Simptomele sunt: Zici ca-i limitata "electronic". Parca ar merge in "3 pistoane din 4" (totusi nu balbaie, sta frumos la relanti). Vlaga n-are (te depaseste si scuterul de pizza).

     

    Au fost schimbate urmatoarele: placute de frana, uleiul (mobil 10w40), bujiile, filtru de aer, etc. S-a facut si carburatia (curatare si sincronizare) cel putin asa a spus "mecanicul".

     

    Are careva vreo idee despre ce ar putea fi vorba si cam ce ar trebui sa-i faca sa depaseasca si el melcul la semafor?

     

    Multam' anticipat!

     

    Nu ca m-as pricepe foarte bine , dar daca e pe carburatie incearca sa cureti carburatoarele , daca nu e de acolo uita-te la toba sa nu fie infundata !

  7. Salut lume ! De ceva timp mi-am cumparat un ktm lc4 din '98 , de la inceput nu il puteam porni cu decompresorul si trebuia sa ma chiui sa dau motorul peste cap , 2-3 zile l-am tinut la o matusa iar apoi l-am adus acasa . Acasa nu l-am putut porni decat impins , iar ziua urmatoare tras cu masina :( bagat in a4a . Acum nu mai da scanteie deloc , am fost cu el pe camp sa zicem . Si mi s-a oprit dintr-o data , acasa am desfacut bujia si am incercat sa vad daca mai da scanteie ... Nu a mai dat pic de scanteie , nimic ! :( De la ce credeti ca poate fi ? Si daca vi s-a intamplat cum ati rezolvat ? Bujia am incercat-o la un scuter , da scanteie .. Fisa nu prea cred , ma tem sa nu fie bobina de inductie :( Daca stiti sigur ce trebuie schimbat da-ti-mi si un link de unde pot cumpara va rog .

     

    Multumesc !

×
×
  • Creează nouă...