Sari la conținut

SuperComp620

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SuperComp620

  1. Are cineva stator SEM pentru LC4 ? PM va rog daca aveti si pretul
  2. Scuzati ca invii topicul . Nu e din bobina , statorul cred .. Aveti careva de vanzare ? Am gasit unul pe un site din Germania cu 280 euro + transportul 35
  3. Am gasti un Bosch pe acasa , e pt scooter . Am dr evo 70 cc acum , kit de 80 nu am vazut pe 2t Poate 77 , 86 cmc ( big bore ) , 94 cmc ( big bore , big evo ) . Cumpar o toba sport pana in 150 lei , vand leo vince tt lipsa un prezon la finala si indoita jos la cot - 100 ron . Salut !
  4. Ma intereseaza sa verifice aprinderea , sau sa o repare . Nu da scanteie deloc , nici cu alta bobina !
  5. La asta m-am gandit , NGK iridium , dar mai e si aia cu 4 electrozi ..
  6. Salut lume , sunt cam nou pe aici . Eu am un Malaguti F12 Panthom cu ceva modificari . Voi ce bujie aveti ? Si ce imi recomandati , ceva pana in 50 de lei , a mea e de masina .
  7. Incearca sa vezi daca nu e blocat motorul , in fine , nu le am cu astea in 4 cilindri , doar cu cele monocilindrice , incearca s-o pornesti impinsa cu a2a sau a3a ...
  8. Mai pe scurt , INCERCI SA FACI BURNOUT !
  9. Spune-mi aici frate .. unde se afla senzorul de impuls , app asta e din 98 asa ca nu am auzit de senzori la sub 2000 ... Am verificat , intra 5 volti in bobina . Am facut comanda saptamana trecuta de bobina la piesektm.ro si o sa vina luni !
  10. Salutare lume ! Am si eu un lc4 super comp din 98 , cam batran . Cam cati km tine ? De ex : Eu am stupi , si merg cu el zilnic vreo 7-8 km , fiul meu se mai plimba cu ea , cam jumatate de rezervor pe camp .... nu este "forjata" si nici nu o sa fie , cam 10k km tine ?
  11. Incerc sa desfac capacul maine ! Multumesc @ Lupu @ alex_en stiu cat costa Nu reusesc nimic Am vazut ca intra curent in bobina .. Deci ea este de vina nu ?
  12. Nu ca m-as pricepe foarte bine , dar daca e pe carburatie incearca sa cureti carburatoarele , daca nu e de acolo uita-te la toba sa nu fie infundata !
  13. Salut lume ! De ceva timp mi-am cumparat un ktm lc4 din '98 , de la inceput nu il puteam porni cu decompresorul si trebuia sa ma chiui sa dau motorul peste cap , 2-3 zile l-am tinut la o matusa iar apoi l-am adus acasa . Acasa nu l-am putut porni decat impins , iar ziua urmatoare tras cu masina bagat in a4a . Acum nu mai da scanteie deloc , am fost cu el pe camp sa zicem . Si mi s-a oprit dintr-o data , acasa am desfacut bujia si am incercat sa vad daca mai da scanteie ... Nu a mai dat pic de scanteie , nimic ! De la ce credeti ca poate fi ? Si daca vi s-a intamplat cum ati rezolvat ? Bujia am incercat-o la un scuter , da scanteie .. Fisa nu prea cred , ma tem sa nu fie bobina de inductie Daca stiti sigur ce trebuie schimbat da-ti-mi si un link de unde pot cumpara va rog . Multumesc !
×
×
  • Creează nouă...