Sari la conținut

Timisoara2

INACTIV
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.tutorialeinstalarejocuri.blogspot.ro/
  • Yahoo
    poli.timis21
  • Skype
    poli_08_07

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timișoara
  • Motocicleta
    Keeway Hurricane 50

Timisoara2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. zxr 400 mi se pare foarte bun si se gaseste sub 1000 euro, mersi de raspuns!
  2. Eu stiam ca forumul este construit sa iti schimbi parerea cu difierite persoane despre anumite lucruri. Capacitati mintale reduse cred ca ai tu pentru ca eu am intrebat niste ,,experti'' despre niste motoare pe un forum de motociclisti... iar tu vi si imi spui sa imi caut singur... Am corectat mai sus, am scris ca vreau un super sport (daca exista) pentru categoria A2, daca nu ceva care sa semene cu un supersport si am dat ca exemplu un R6. Sunt obisnuit cu astfel de persoane, de obicei nu le bag in seama... Dar cateodata trebuie sa le mai si raspunzi.
  3. Mergeti la KOKIX pe topic si discutati despre problemele lui, eu inca astept niste recomandari de motociclete pentru A2, restu sunteti
  4. Ce mentalitate ai !!! conteaza ce este? Da este CHINEZESC si iti garantez ca functioneaza mult mai bine ca si unele cunoscute ... Problema este alta, daca el a spus ca il repara atunci asa trebuia sa fie ! Nu i l-am bagat eu pe gat cu forta !!!
  5. Tu crezi ca acum stau sa calculez, am fost de mai multe ori la el si de fiecare data mi-a luat cate 150 ron pentru o manopera pe care numa el o stia. Problema nu a fost asta, m-am intors cu motorul si i-am spus ca nu functioneaza cum trebuie, el nici macar nu vroia sa il probeze si se contrazicea cu mine ca merge perfect. Pana l-am convins sa urce pe el si sa mearga putin, dupa ce s-a intors mi-a spus ca este ceva de la alimentare (deci a gasit o problema). Eu am dus scuterul la el sa il repare si cand am mers dupa el a spus ca functioneaza perfect, dupa ce m-am intors si l-a probat a spus ca este ceva la alimentare... Deci ce sa cred eu de aici ? (Cel mai prost mecanic posibil. Fiecare cu parerea lui.) Mi-a luat bani dar el nu i-a facut nimic pentru ca tot aceasi problema o avea...
  6. Dupa ce ca esti ... mai si semnalizezi!
  7. Nu il recomand la nimeni, am dat vreo 300-400 de ron si motorul tot stricat este.
  8. Poate pana maine mai recomandati si ceva motoare ca pana acuma numa de femei si de calarit ati povestit Am spus ca am nevoie de recomandari pentru catogoria A2, nu pot sa iau A din cauza ca nu am implinit inca 24 ani...
  9. Nu prea ma pricep la prescurtarile astea... Credeam ca se numesc Super Moto nu stiam de Super Sport. Vreau sa imi recomandati motoare super sport, alea din lista de mai sus sunt faine dar motorul este prea tacut si nici design-ul nu imi place. Imi plac alea care se aud fain si care au carene sport ca si motoarele din GP.
  10. Salut, ce SM imi recomandati pentru categoria A2 in afara de astea http://motorhead.ro/motociclete-pentru-incepatori-compatibile-cu-permisul-a2/ (toate sunt urate) Cel mai frumos de acolo este Kawasaki Ninja 250R, as vrea ceva de genul Yamaha R6.
  11. Salut, stie cineva unde pot sa gasesc un mecanic moto in Timisoara ? Am si eu un scuter si nu stiu la cine sa il duc la reparat... Mersi!
×
×
  • Creează nouă...