Sari la conținut

s3rafi

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de s3rafi

  1. Baieti, am si eu o intrebare, cand intra pe ,,rosu,, cum imi arata pe afisaj si cati km mai pot merge asa? Vreau sa-i fac consumul dar nici nu doresc sa raman in pana prostului pe undeva.

     

    Cred ca am ceva probleme cu pluta din rezervor pentru ca nu-mi arata bine pe afisaj, daca raman pe o singura linie din 5-6 cate are si ajung sa-i pun combustibil.....pana la plin intra 8-9 litri, e cam mare diferenta pana la 20.

  2. Salutare fazeristi :),

     

    Un mic ajutor daca se poate. Am un fz6 din 2006 care nu mai porneste daca este in viteza, trebuie pus pe liber altfel nu scoate nici un zgomot. Inca o intrebare, cati litri inseamna o linie pe afisajul de combustibil?

  3. Mai pune ceva si ia ti r1.

     

    Sper sa iti dai seama ca am glumit. Supersportul este pentru pista. Ia ti ceva de oras. Ai cat B ? De cand ? Ai experienta in trafic ? Ai mai mers pe motoare ? Arunca un ochi pe la accidente si gandeste te ca spui o prostie. Nu ai permis dar vrei r6 sau gsxr. De ce ? Tu nici nu stii ce inseamna o motoreta ... Nu alege doar dupa aspect. Un motor nu e un blug sau un tricou. Implica mult mai multe ... Sper sa faci o alegere inteleapta si sa intelegi ce vreau sa zic.

    Am permis de conducere cat.B si sunt constinet la ce pericole ma expun, am intrebat nu am dat cu parul. La accidente m-am uitat si consider ca te poti face la fel de praf daca ai masina sau motor cu capacitate cilindrica mica daca conduci ca un inconstient.

     

     

     

     

    Atunci reformulez intrebarea, ce motocicleta mi-ati recomanda pentru un incepator? Mi-as dori un sport touring......eventual enduro touring daca si sport touring-ul este prea mare pt. un incepator. Tin sa mentionez ca am o inaltime de 190cm.

×
×
  • Creează nouă...