Sari la conținut

s3rafi

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Motocicleta
    Yamaha FZ6N

s3rafi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc pentru oferte, o sa ma gandesc bine ce sa aleg
  2. As gasi tobe sport la 300 de euro?
  3. Salutare. Stie cineva de unde se poate comanda geamul de pe bord, cel din stanga, mai exact kilometrajul? Bordul e de s2.
  4. Baieti, am si eu o intrebare, cand intra pe ,,rosu,, cum imi arata pe afisaj si cati km mai pot merge asa? Vreau sa-i fac consumul dar nici nu doresc sa raman in pana prostului pe undeva. Cred ca am ceva probleme cu pluta din rezervor pentru ca nu-mi arata bine pe afisaj, daca raman pe o singura linie din 5-6 cate are si ajung sa-i pun combustibil.....pana la plin intra 8-9 litri, e cam mare diferenta pana la 20.
  5. Nu am formulat corect, nu ma refeream la o evacuare stock
  6. Salutare, Stie cineva de unde pot lua o toba de esapament sh la 200-300 de euro?
  7. Trag ambreiaj, cric dar sunt moemnte si momente, de obicei porneste cand motorul e incalzit. Trag ambreiajul si nu se aude nimic, abia dupa ce pun pe liber porneste...bag in viteza si o ia.
  8. Salutare fazeristi , Un mic ajutor daca se poate. Am un fz6 din 2006 care nu mai porneste daca este in viteza, trebuie pus pe liber altfel nu scoate nici un zgomot. Inca o intrebare, cati litri inseamna o linie pe afisajul de combustibil?
  9. Sunt dispus sa dau 2500-3000 de euro, daca gasesc o ocazie buna pot creste plafonul la 4000. Si mie imi place Fazer iar daca spui ca ai o pozitie buna in sa e si mai bine. Am mers pe ideea R6 pentru ca imi place design-ul Yamaha.
  10. Multumesc pentru recomandare, o s-o iau in calcul.
  11. Am permis de conducere cat.B si sunt constinet la ce pericole ma expun, am intrebat nu am dat cu parul. La accidente m-am uitat si consider ca te poti face la fel de praf daca ai masina sau motor cu capacitate cilindrica mica daca conduci ca un inconstient. Atunci reformulez intrebarea, ce motocicleta mi-ati recomanda pentru un incepator? Mi-as dori un sport touring......eventual enduro touring daca si sport touring-ul este prea mare pt. un incepator. Tin sa mentionez ca am o inaltime de 190cm.
  12. Salutare motociclisti, bine v-am gasit! In cel mai scurt timp o sa-mi iau si eu A-ul si ma gandeam la o motocicleta supersport. Ce-mi recomandati intre suzuki gsxr 600 si yamaha r6?
×
×
  • Creează nouă...