Sari la conținut

awbdan

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de awbdan

  1. Revin cu noi informatii. Varianta Tecuci Galati e practicabila in proportie de 98%, au inceput lucrarile de reabilitare/ peticire. Au mai ramas ceva gropi la iesire din Tudor Vladimirescu spre Galati si intre vames si Piscu. Pana la 1 mai va fi reparat 100%. Am verificat vineri personal :))

  2. Salutare tuturor.

    Hai sa ma laud si eu putin cu jucaria mea :).

    Un motor frumos dar cam nebun. Cand vreau sa las in urma grijile si supararile nu e nevoie decat sa urc in sa si sa accelerez brusc :P.

    Consum la pompa 6-6.3 pe Bucuresti Pitesti, pe drum normal nu i am facut inca un consum. Anvelope DOT 2014 pirelli diablo strada.

    [/url] dihania_acasa_1.jpg dihania_acasa_2.jpg dihania_acasa_3.jpg dihania_in_zapada.jpg eu_si_dihania_1.jpg eu_si_dihania_2.jpg">http://balea_lac.jpg dihania_acasa_1.jpg dihania_acasa_2.jpg dihania_acasa_3.jpg dihania_in_zapada.jpg eu_si_dihania_1.jpg eu_si_dihania_2.jpg

     

     

  3. Eu , fiind din zona, va dau un singur sfat - aveti mare grija pe ruta Tecuci - Galati, drumul e distrus 99%, sunt adevarate cratere pe asfalt.

    Din pacate nu pot ajunge in Vama in aceasta perioada, asfalt uscat !

  4. Si a trecut si ziua aceasta frumoasa. Dupa ce am vazut ca pe Tara Vrancei motoarele au intrat in hibernare, am luat o usurel spre vecinii nostri dupa malul Dunarii, cu intentia declarata de a face o ultima "degustare" a cafelei de pe faleza din Galati.

    Am bagat gaz si la intersectia din Nănesti m am intersectat cu un grup de colegi pe motoare cu nr. de Galati ce mergeau spre Braila. Cum deja ma plictisisem la culme singurel pe drum, m am alaturat acelui grup si am ajuns in Galati prin Braila.

    Salutari tuturor celor din Galati . Promit ca la anul sa revin la "zid" .

×
×
  • Creează nouă...