Sari la conținut

awbdan

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Focsani
  • Motocicleta
    Hornet 919 cc
  • Numar Moto
    De Vrancea

awbdan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. E ok. Eu ma orientez pe 6%. Autonomie cca 350 km
  2. Ești binevenit la resuscitarea " zonei Vrancea".
  3. Sa traim ...bine ! Ceva planuri ptr sfarsitul de saptamana ?
  4. awbdan

    In Vama de 1 Mai (2015)

    Revin cu noi informatii. Varianta Tecuci Galati e practicabila in proportie de 98%, au inceput lucrarile de reabilitare/ peticire. Au mai ramas ceva gropi la iesire din Tudor Vladimirescu spre Galati si intre vames si Piscu. Pana la 1 mai va fi reparat 100%. Am verificat vineri personal )
  5. La plimbare prin Harghita
  6. Eu asa am cumparat motorul, n am schimbat nimic. N am idee cum se conduce cu ghidonul original, cu cel din dotare merge ok.
  7. Va multumesc pentru urari !
  8. Salutare tuturor. Hai sa ma laud si eu putin cu jucaria mea . Un motor frumos dar cam nebun. Cand vreau sa las in urma grijile si supararile nu e nevoie decat sa urc in sa si sa accelerez brusc . Consum la pompa 6-6.3 pe Bucuresti Pitesti, pe drum normal nu i am facut inca un consum. Anvelope DOT 2014 pirelli diablo strada. [/url] ">http://
  9. hop si eu cu a mea ) print screen windows
  10. S o stapanesti sanatos si sa avet grija unul de celalat. Motorul e un pic cam traznit, trage de rupe, daca ai scapat mana in gaz te lasa in urma )
  11. awbdan

    112 - Vrancea

    Alte alea : un sfat, transport moto defecte, chei etc
  12. awbdan

    112 - Vrancea

    Pentru urgente si alte alea 0747221321
  13. Poti merge sa faci in orice oras din Romania scoala, singura conditie este sa gasesti pe cineva sa te ia in spatiu pentru a obtine domiciliu temporar in acel oras.
  14. awbdan

    In Vama de 1 Mai (2015)

    Eu , fiind din zona, va dau un singur sfat - aveti mare grija pe ruta Tecuci - Galati, drumul e distrus 99%, sunt adevarate cratere pe asfalt. Din pacate nu pot ajunge in Vama in aceasta perioada, asfalt uscat !
×
×
  • Creează nouă...