Sari la conținut

CEMAAPUCAT

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de CEMAAPUCAT

  1. Sa il stapanesti sanatos si daca ai nevoie de ajutor ... PM. VN 800 la VN 800 trage :)

    Daca imi permiti .. tobele alea sunt gaurite cu bormasina????

     

    Cu cardanul pierdeau ceva putere. Intr-adevar, mult mai comod ca n-ai intretinere, si eu il preferam. VN750...o merge bine, dar arata mult mult mai urat decat vn800, mai ales decat varianta clasic. Da a Virago750 care pare inghesuita tare fara nici un rost....parerea mea.

    Cum spuneam, am luat VN800 clasic si sunt multumit de el, nu regret alagerea nici un moment.

  2. Modelul meu ca multe altele are tambur pe spate. Tendinta e sa franezi mai tare pe fata unde ai disc - de aici si blocarea. Tine doar de cioparist si de stilul lui de mers.

     

    La ciopar am auzit ca se blocheaza fata mai usor, vb aia, multa greutate pe spate..deci tine si de moto putin :D

  3. Sincer,

    L-am vazut si eu. Dupa un pic de ajutor de la "cercetatorii britanici" am ajuns la simpla concluzie ca nu merita. Adica exact ca la Top Shop. Produse prezentate ca fiind esentiale vietii de zi cu zi fara de care nu puteam sa traim (de fapt nu stiu cum am reusit sa ajungem in 2015 fara ele) pe care merita sa dai banii daca nu joci la loto sau pacanele (alea "e": prioritate).

     

    Uite articolul care te lamureste:

    http://www.webbikeworld.com/r3/kettenmax-chain-cleaner/

  4. Dupa cum se vede am un VN de 800 din 1995 si am si un prieten cuun VN de 800 din 2008. Al lui e drifter model cu roata groasa pe fata al meu model A (subtire). Mult mai manevrabil al meu dar al lui are coarnele inaltate si mai late. Mult mai avantajos la drum lung dar mai greu in oras.

    Acum pe partea tehnica nu sunt mult difere ntiate. Carburator de reglat? Da, daca umbla un sculer matriter in ea chinez care habar nu are. Am patit-o si consumul era de 10%. Consumul in cazul ambelor motoare este simiar. Cam 6-7 %.

    Motorul este puternic de 54 CP. Dar parca i-ar trebui a sasea la 90. Asa o simt.

    Alte intrebari daca ai da-mi PM.

  5.  

    Am pe cineva care vrea sa isi cumpere chopper si ezita intre bmw r1200c, intruder si shadow... eu nu stiu mai nimic despre modelele de mai sus, daca poate cineva sa imi dea un sfat cu plusuri si minusuri, v as fi recunoscator

    » Post actualizat in 23 Jul 2015 10:10

    L-as sfatui sa mearga pe motocicleta care are un numar de vanzari cat mai bun. Aici castiga shadow si intruder. Eu m-as axa pe aspect iar aici castiga (e alegerea mea) intruderul. Numarul de vanzari mai mari pe un model inseamna access mai usor la piese de schimb.

  6. taxa de inmatriculare la Directia de taxe si Impozite din Piata Amzei. Te duci direct la casierie cu buletinul

     

    Taax de talon (37) la CEC.

     

    Salutare,

     

    Unde se poate achita taxa certificat de inmatriculare (~37 ron) si taxa inmatriculare (~60 ron) ? Posta ? Cec ? (Am domiciliu in sector 1)

    Placutele le platesc la ghiseu cand depun actele pentru inmatriculare !?

     

    Multumesc !

  7. Unii spun ca problema asta e de la ambreiaj. Ar trebui reglat - al meu are un joc de 10-15 mm ca idee. Am avut si eu problema ca o bagam in prima treapta si murea motorul dar o facea si cu motorul cald si am descoperit ca switch-ul de la cric era atat de murdar ca ramanea blocat si atunci imi taia motorul.

     

    Salutare la toata lumea , am un Vulcan 800 din 98 si am o problema la el drept pentru care va cer sfaturi , porneste la sfert ,il las sa se incalzeasca cateva minute cu socul tras apoi cand dau sa plec si il bag in sarcina ( in viteza) moare motorul , mentionez ca nu tot timpul se intampla acest lucru . Daca o turez tare si o tin din ambreiaj o ia , insa nu este normal si in plus de asta imi umplu frigiderul de carne de fiecare data cand fac galagie , am tobele modificate si locuiesc intr-un cartier de blocuri . Va multumesc antipat pentru sfaturi , locuiesc in Bucuresti poate in recomandati si un doctor bun pentru motor .

  8. Da. Am fost eu azi. Si am picat pe chestia cu toba. Am un FMF si au cerut sa fie toba omologata (care din pacate nu mai e disponibila la motocicleta mea din 2006).

     

    Mai era un tip cu o Hayabusa care avea revenire tot din cauza tobelor. Venise ieri am inteles si a fost respins, le-a montat pe cele originale si a terminat repede.

    De la RAR am inteles ca tobele omologate sunt cele care au un numar de identificare pe ele care se potriveste cu numarul de identificare de la motor (acu ce se intampla cu cele aftermarket omologate nu stiu).

     

     

    (RAR VOLUNTARI)

     

    Salut. A facut cineva autentificarea de curand in Bucuresti? eu am pe moto toba schimbata cat si far cu lupa (fara xenon). Se uita la starea carenelor ?

  9. Stiu ca incerc imposibilul dar are cineva idee unde as putea gasi o toba pentru Yamaha WR200R?

    Am fost la RAR iar acolo motivul de refuz a fost - toba neomologata. Habar nu am ce toba e originala insa am inteles ca toate au un numar stantat pe ele.

    Acu problema este ca imi trebuie una omologata ca sa trec de RAR. Originala nu se mai gaseste avand in vedere ca anul de fabricatie este 1992.

     

    Oare pot monta si o alta toba omologata (aftermarket sau de la alt model care sa se potriveasca) pe ea ca sa ma prezint la RAR?

  10. Salut,

     

    Nu poti.

     

    Trebuie inlocuite. Din cate imi dau seama cel dinaintea ta a taiat sitele si de aici zgomotul gros.

     

    http://www.ebay.com/itm/03-Kawasaki-Vulcan-VN-800-Classic-OEM-Upper-Exhaust-Pipe-Muffler-good-used-shape-/331019992252

     

    Le gasesti mai ieftin pe e-bay.

     

    Succes.

     

    Salutare,

    Urmeaza cel mai probabil maine sa achizitionez un VN800A din '97.

    Cum e prima mea motocicleta cel mai probabil o sa revon pe aici cu intrebari (sper nu enervant de multe).

    Ce as vrea sa tiu acum: Motocicleta are tobele stock dar fara site. Exista vreo posibilitate sa "reduc" un pic nivelul decibelilor?

    Fara sa imi iau tobe noi sau sa le tai pe astea sa le pun sitele la loc....\

     

    Ma gandeam ca poate exista un "amortizor" de sunet care sa poata fi instalat mai simplu.

     

    Multam

  11. salut! da, am rezolvat, am gasit pe OLX de la un tip care le dause jos de pe un VN900 din 2013, s-au pupat la fix, si originale. 180 ron amandoua.

    Pentru schimbare, e ceva de lucru si fiind cauciucat supoertul, intra fortat prin gaura aia mica pe unde se vede ca sa rupt. e si un filmulet pe youtube....

     

     

    bun, treci la drum acum :)

  12. Ai rezolvat problema?

     

    http://www.motoretail.ro/cumpara/semnalizator-en500-vn800-vn1500-dreapta-fata-9821

     

    au si de stanga in pagina mai jos

     

     

     

     

    Salut!
    Caut o semnalizare fata - stanga pentru VN800 Clasic ('96). Am impresia ca sunt la fel stanga cu dreapta. Aveti idee de unde as putea cumpara una? Sau cineva pe aici care are?

    A mea era fisurata si de la vant / viteza a cedat de tot, mai sta in fire,,,

    Merci!


    » Post actualizat in 16 Jun 2015 06:16

    Salut!

    Cum pot inlocui semnalizarea asta? Pare complicat, ca nu iese din cauza tablei de protectie de pe jamba....tabla pe care nu o pot da jos daca nu dau jamba efectiv jos....Sau ce solutie as avea sa imi pun o semnalizare nu neaparat originala? Ca nu gasesc variante de nici un d-zeu...

  13. Multumesc,si da sunt din bucuresti,pana la urma optez pentru un 520,am gasit unul din 2004 si e din alexandria,deci aproape,are roti de enduro dar am un kit complet de supermoto ktm si vreau sa ma fau cu el pe strada

     

    Salut,

     

    KTM EXC 520 e regele motoarelor de 4 timpi enduro. Cat despre kitul de enduro nu stiu ce cuprinde. Uite un link care te poate ajuta (poate ca stiai deja) KTM EXC.

     

    Bafta!

  14. Exista circuit de motocross langa Ciolpani. Sunt sigur ca se organizeaza si cursuri de motocross in care vei avea multe de invatat.

     

    Bafta.

    Il stiu pe cel din Ciolpani insa cross-ul pe circuit e cam mult pentru mine (cred). Merci de idee.

  15. Acum ca am intrat in posesia unei Yamaha WR 200 as vrea sa stiu opinia voastra pe unde as putea sa incep sa ma dau cu ea. Sunt din Bucuresti si ma gandesc ca ar exista drumuri unde as putea incepe aventura off-road.

     

    Orice sugestie este binevenita.

     

    Multumesc.

     

     

  16. Sunt multi posesori de permise de conducere care n-ar trebui sa aiba dreptul sa conduca pe drumurile publice, la ce prostii fac.

     

    Si, lasand la o parte litera legii (ai dreptul de a conduce o moto dupa ce dai mascarada de examen, indiferent ca tu de fapt stii sa circuli cu 5 km/h, sa faci 8-uri si S-uri, adica, mai nimic), dpdv PRACTIC, nu exista nici o diferenta. Daca el avea A-ul luat de o zi, crezi ca brusc era mult mai prudent, atent? Sau oare s-ar fi schimbat ceva? Nu.

     

    Una peste alta, nu se mai schimba nimic. Omul a gresit, a platit. Hai sa-l lasam sa se odihneasca, si sa incetam cu critici duse pana la extrem, care de fapt nu ajuta pe nimeni.

     

    Omule,

    Si dupa ce iti iei B esti la fel de inconstient.

    Criticile trebuiesc duse la extrem. Nu vreau sa am vreun sentiment de mila pentru cei care au facut chestia asta (mers fara permis) si au scapat. Sunt infractori. Echivalent cu detinerea unei arme fara permis. Dovada => topicul de aici e plin de "Accident moto, sofer fara permis".

     

    Include si tu la idioti inconstienti cei care merg cu viteze ilegale prin oras si "mi-a intors conservarul in drum" ca sa ai o viziune mai larga a ceea ce s-a vrut exprimat in postul respectiv.

     

    Asfalt uscat/

  17. Exact! Sa recapitulam ce inseamna examenul pt A :

     

    -legislatie

    - ture de poligon cu o moto care abia se misca, de ii tii ghidonul la 30 de grade ca sa mearga drept

    -dupa maxim o ora (timp total de condus moto prin poligon) instructorul vine si zice ca nu mai are rost, esti pregatit

    -dai examenul, si primesti plasticul in mana pe care scrie, mare si lat, "A".

     

    Imi explici te rog care este diferenta intre un om cu B (sau orice alta categorie) care stie sa miste o moto printr-un poligon si un incepator cu A-ul in mana?

     

    Pt ca in aprecierile "comunitatii motocicliste din Romania", unul fara A este idiot inconstient cocalar si prost, iar unul cu A este un incepator ghinionist.

     

    Raspuns: Dreptul de a circula cu motocicleta acolo unde a murit ala. Adica pe drumurile publice. Tot idiot inconstient ramane pana la obtinerea categoriei A. Dupa ce l-ai luat idiot inconstient ramane cel care nu vrea sa invete sa mearga. E clar raspunsul?

×
×
  • Creează nouă...