Sari la conținut

CEMAAPUCAT

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de CEMAAPUCAT

  1. Ma iertati ca intreb, o motoreta nu se poate aduce si pe roti? Vad multe posturi cu "factura de transport"
  2. Sa il stapanesti sanatos si daca ai nevoie de ajutor ... PM. VN 800 la VN 800 trage Daca imi permiti .. tobele alea sunt gaurite cu bormasina????
  3. Modelul meu ca multe altele are tambur pe spate. Tendinta e sa franezi mai tare pe fata unde ai disc - de aici si blocarea. Tine doar de cioparist si de stilul lui de mers.
  4. Sincer, L-am vazut si eu. Dupa un pic de ajutor de la "cercetatorii britanici" am ajuns la simpla concluzie ca nu merita. Adica exact ca la Top Shop. Produse prezentate ca fiind esentiale vietii de zi cu zi fara de care nu puteam sa traim (de fapt nu stiu cum am reusit sa ajungem in 2015 fara ele) pe care merita sa dai banii daca nu joci la loto sau pacanele (alea "e": prioritate). Uite articolul care te lamureste: http://www.webbikeworld.com/r3/kettenmax-chain-cleaner/
  5. Dupa cum se vede am un VN de 800 din 1995 si am si un prieten cuun VN de 800 din 2008. Al lui e drifter model cu roata groasa pe fata al meu model A (subtire). Mult mai manevrabil al meu dar al lui are coarnele inaltate si mai late. Mult mai avantajos la drum lung dar mai greu in oras. Acum pe partea tehnica nu sunt mult difere ntiate. Carburator de reglat? Da, daca umbla un sculer matriter in ea chinez care habar nu are. Am patit-o si consumul era de 10%. Consumul in cazul ambelor motoare este simiar. Cam 6-7 %. Motorul este puternic de 54 CP. Dar parca i-ar trebui a sasea la 90. Asa o simt. Alte intrebari daca ai da-mi PM.
  6. Cei care merg pe chopper tin la "moda". De aceea merg mai dezbracati pe motoare. Nu exista nici o legatura intre motocicleta si siguranta asa cum ai intrebat (risc mai mic).
  7. » Post actualizat in 23 Jul 2015 10:10 L-as sfatui sa mearga pe motocicleta care are un numar de vanzari cat mai bun. Aici castiga shadow si intruder. Eu m-as axa pe aspect iar aici castiga (e alegerea mea) intruderul. Numarul de vanzari mai mari pe un model inseamna access mai usor la piese de schimb.
  8. taxa de inmatriculare la Directia de taxe si Impozite din Piata Amzei. Te duci direct la casierie cu buletinul Taax de talon (37) la CEC.
  9. CEMAAPUCAT

    Kawasaki Vulcan

    Unii spun ca problema asta e de la ambreiaj. Ar trebui reglat - al meu are un joc de 10-15 mm ca idee. Am avut si eu problema ca o bagam in prima treapta si murea motorul dar o facea si cu motorul cald si am descoperit ca switch-ul de la cric era atat de murdar ca ramanea blocat si atunci imi taia motorul.
  10. Da. Am fost eu azi. Si am picat pe chestia cu toba. Am un FMF si au cerut sa fie toba omologata (care din pacate nu mai e disponibila la motocicleta mea din 2006). Mai era un tip cu o Hayabusa care avea revenire tot din cauza tobelor. Venise ieri am inteles si a fost respins, le-a montat pe cele originale si a terminat repede. De la RAR am inteles ca tobele omologate sunt cele care au un numar de identificare pe ele care se potriveste cu numarul de identificare de la motor (acu ce se intampla cu cele aftermarket omologate nu stiu). (RAR VOLUNTARI)
  11. Stiu ca incerc imposibilul dar are cineva idee unde as putea gasi o toba pentru Yamaha WR200R? Am fost la RAR iar acolo motivul de refuz a fost - toba neomologata. Habar nu am ce toba e originala insa am inteles ca toate au un numar stantat pe ele. Acu problema este ca imi trebuie una omologata ca sa trec de RAR. Originala nu se mai gaseste avand in vedere ca anul de fabricatie este 1992. Oare pot monta si o alta toba omologata (aftermarket sau de la alt model care sa se potriveasca) pe ea ca sa ma prezint la RAR?
  12. CEMAAPUCAT

    Kawasaki Vulcan

    Salut, Nu poti. Trebuie inlocuite. Din cate imi dau seama cel dinaintea ta a taiat sitele si de aici zgomotul gros. http://www.ebay.com/itm/03-Kawasaki-Vulcan-VN-800-Classic-OEM-Upper-Exhaust-Pipe-Muffler-good-used-shape-/331019992252 Le gasesti mai ieftin pe e-bay. Succes.
  13. CEMAAPUCAT

    Kawasaki Vulcan

    bun, treci la drum acum
  14. CEMAAPUCAT

    Kawasaki Vulcan

    Ai rezolvat problema? http://www.motoretail.ro/cumpara/semnalizator-en500-vn800-vn1500-dreapta-fata-9821 au si de stanga in pagina mai jos
  15. Salut, KTM EXC 520 e regele motoarelor de 4 timpi enduro. Cat despre kitul de enduro nu stiu ce cuprinde. Uite un link care te poate ajuta (poate ca stiai deja) KTM EXC. Bafta!
  16. Multumesc de raspunsuri. Deja am inceput planificarea.
  17. Parerea mea: mai stai un pic. In postul tau am citit ceva ce nu mi-a placut :"sa ies seara putin cu ea prin oras( ca da bine la imagine cand apari la teresa cu ea, cred ) ". Cand uiti de asta incearca din nou. Fara suparare.
  18. Il stiu pe cel din Ciolpani insa cross-ul pe circuit e cam mult pentru mine (cred). Merci de idee.
  19. Acum ca am intrat in posesia unei Yamaha WR 200 as vrea sa stiu opinia voastra pe unde as putea sa incep sa ma dau cu ea. Sunt din Bucuresti si ma gandesc ca ar exista drumuri unde as putea incepe aventura off-road. Orice sugestie este binevenita. Multumesc.
  20. PM catre Lope: Posteaza si tu ceva si nu ne mai tine in suspans.
  21. Guys, Azi nu vin ca ma duc sa ascult leopardul. Daca nu mai iesiti pana sambata ne vedem la academie (bai si fara copiute si alte prostii din astea ca va dau pe mana DN1 de va mananca conservarii). LOPATATI USOR PRIN ASFALTUL TOPIT.
  22. CEMAAPUCAT

    Accident Pitesti

    Omule, Si dupa ce iti iei B esti la fel de inconstient. Criticile trebuiesc duse la extrem. Nu vreau sa am vreun sentiment de mila pentru cei care au facut chestia asta (mers fara permis) si au scapat. Sunt infractori. Echivalent cu detinerea unei arme fara permis. Dovada => topicul de aici e plin de "Accident moto, sofer fara permis". Include si tu la idioti inconstienti cei care merg cu viteze ilegale prin oras si "mi-a intors conservarul in drum" ca sa ai o viziune mai larga a ceea ce s-a vrut exprimat in postul respectiv. Asfalt uscat/
×
×
  • Creează nouă...