Sari la conținut

TAZ99

EX+
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de TAZ99

  1. puneti pozele. sa nu ne mai ascundem dupa deget, sa nu mai bagam capul in nisip ca strutul. trebuie sa ne socheze realitatea ca sa nu ne mai credem supermani, si indestructibili. trebuie sa vedem cat suntem de fragili si nu atat de indestructibili cum credem ca suntem

  2. RIP Scuteristului in primul rand! Singura lui vina este ca s-a intalnit cu un prost...

     

    Foarte bine ca s-au scos pozele. "Necrofagii " interesati sa le solicite pe PM. Nici eu nu as vrea sa vad (si nici o tara intreaga) o asemenea poza cu copilul meu... Poate la un moment dat o sa intelegeti...

     

    Pacat..

     

    Buster, necrofag inseamna ceva care mananca morti. Ori Buster, noi nu vrem sa-i mancam, ci doar sa-i vedem tocmai in scopul de a nu face si noi ce fac ei. Iar daca tu nu vrei sa-ti vezi copilul intr-o poza ca astea, educa-l cum trebuie sa nu faca ce a facut tembelul ala care mergea cu 150 pe stradute omorand astfel 2 oameni nevinovati.

     

    Asa ca lasati pozele sa ne intre mintile in cap, ca pe toti ne mai apuca sa dam gaz din cand in cand. Lasati pozele, sunt educative. Trebuie sa privim crudul adevar in fata chiar daca lectia este macabra.

  3. mah, poate as fi zis la fel, dar este posibil ca intr-un moment de proasta inspiratie sa faci o greseala fatala. si eu sunt adeptul "selectiei naturale", dar este posibil sa fi f bun, dar sa faci la un moment o greseala mica, dar fatala. de ex eu am intalnit o gramada de camoiane/turisme fara semnalizare pe frana. cand stai in trena tirului, si ala pune frana, daca nu se aprinde stopul, esti pierdut. in stuatiile ca mai sus, eram cu masina, si era cat pe aci sa ii pup, si initial nu imi dadeam seama de ce era sa intru in el, deoarece stai in spatele lui fara grija, si constati brusc ca scade distanta dintre mine si el. e f neplacut. zic ca este si asta o posibilitate, caci sunt o groaza de jeguri pe sosele.

     

     

    Camionul era o raba veche, daramata si nu este exclus sa nu fi avut stop pe frana.

  4. Azi in jurul orei 17.00 a avut loc pe centura Constantei un accident in urma caruia motociclistul a decedat pe loc. Din cate am aflat motociclistul a intrat in spatele unui camion care a franat brusc. Pe asfalt erau 2 casti, dar

    numai corpul neinsufletit al motociclistului. Probabil ca celalalt pasager a fost dus la spital

     

    Dumnezeu sa-l ierte !!!

    post-7785-1178986780_thumb.jpg

  5. Varadero e o alegere excelenta. Eu am una din 2005, cu ABS. O conditie pentru ea este sa ai peste 1.80, eu am 1,91 deci ma incadrez. Este o placere la drum lung, dar poti intrat si pe un offroad usor(eu am intrat si pe aratura). E perfecta pt drumuri forestiere. Motorul tine multi kilometri, e indestructibila. Am un prieten italian care are cu ea 130.000 km, si nu renunta la ea.

     

     

    IA-O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Si ce vrei sa zici prin asta

    Ai ramas fara cuvinte pentru prima uoara

     

    Lasa nu te mai da cu capul in pereti de pomana ca nu o sa iti mai vina caska si pe urma ai sa zici ca e din cauza mea. Poate dau ochi cu tine prin constanta ca acum stiu numarul tau si stam putin de vorba ca barbati

     

    Dar poate ne intilnim toamana sa iti dau niste castane ca vad ca ai capul tare

     

    Sorine, asa ai zis ca te cheama, te rog nu ma mai ameninta ca-mi dai castane sau nu stiu ce altceva vrei sa-mi faci, pentru ca s-ar putea sa dai ochii cu mine si sa ai o mare surpriza, o surpriza care poate fi neplacuta pentru tine. Cred ca ai putut remarca ca eu nu te-am amenintat, si chiar am incercat sa ignor de vreo 4 zile posturile tale de o calitate interpretabila. Asa ca in concluzie te rog sa ma ignori.

     

     

    LA REVEDERE !!!!

     

    P.S. Te rog sa crezi ca multi m-au amenintat in viata, si toti, absolut toti au ramas in final cu un gust amar.

  7. ...HMM :moto: ...dificila alegere ai de facut,intre fjr si bmw.... :moto: ....io stiu!!...alege cu intelepciune!!...daca vii in arad sa nu faci sa nu ne intilnim ca ma supar pe tine si nu mai vin vara la mare!!! :moto:

     

    aterizez la Arad dupa data de 15 aprilie. sambata plec in America de Sud(Brazilia), ca de, tre sa mai si muncesc. Cand ajung in Arad te sun sa iesim la o cafa cum spuneti voi pe acolo, la "Wings", sau "Divino".

  8. @taz99

    ...in principiu poti veni cu orice ai in stare sa mearga atita drum!!..am vazut poze de acolo in care apareau si alte marci de motoare,doar ca ar fi oleaca aiurea sa mergi la bmw bikerfest cu altceva decit bmw,mai ales ca ai unu!!

    ...despre viteza de croaziera eu zic ca vor fi portiuni in care se va merge tare(pe autostrada) ca sa putem merge mai incet si sa belim ochii la peisaj cind ne apropiem de destinatie.Cit de tare vom merge pe autostrada mai vedem noi in functie de cita militie sta sa ne jecmaneasca!!

    ...ce yamaha ai?

    ...daca il duci pe remorca,pe durata excursiei am unde sa lasi 1 remorce + 1 masina ,in curte la socrii mei.

     

     

    Yamaha pe care o am este FJR. multumesc pentru oferta de gazduirea remorcii + jeep. Daca nu am unde sa le las apelez la tine. oricum pe la jumatatea lui aprilie voi fi in arad si poate vorbim atunci.

×
×
  • Creează nouă...