Sari la conținut

TAZ99

EX+
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de TAZ99

  1. m-ar interesa si pe mine. am o yamaha fjr. mergi cu nevasta, prietena?
  2. TAZ99

    Accident Mortal

    puneti pozele. sa nu ne mai ascundem dupa deget, sa nu mai bagam capul in nisip ca strutul. trebuie sa ne socheze realitatea ca sa nu ne mai credem supermani, si indestructibili. trebuie sa vedem cat suntem de fragili si nu atat de indestructibili cum credem ca suntem
  3. TAZ99

    Accident Mortal

    Buster, necrofag inseamna ceva care mananca morti. Ori Buster, noi nu vrem sa-i mancam, ci doar sa-i vedem tocmai in scopul de a nu face si noi ce fac ei. Iar daca tu nu vrei sa-ti vezi copilul intr-o poza ca astea, educa-l cum trebuie sa nu faca ce a facut tembelul ala care mergea cu 150 pe stradute omorand astfel 2 oameni nevinovati. Asa ca lasati pozele sa ne intre mintile in cap, ca pe toti ne mai apuca sa dam gaz din cand in cand. Lasati pozele, sunt educative. Trebuie sa privim crudul adevar in fata chiar daca lectia este macabra.
  4. Camionul era o raba veche, daramata si nu este exclus sa nu fi avut stop pe frana.
  5. din cate am inteles nu avea mai deloc viteza. undeva pe la 70 pe ora. o secunda de neatentie si.......a murit
  6. Azi in jurul orei 17.00 a avut loc pe centura Constantei un accident in urma caruia motociclistul a decedat pe loc. Din cate am aflat motociclistul a intrat in spatele unui camion care a franat brusc. Pe asfalt erau 2 casti, dar numai corpul neinsufletit al motociclistului. Probabil ca celalalt pasager a fost dus la spital Dumnezeu sa-l ierte !!!
  7. Varadero e o alegere excelenta. Eu am una din 2005, cu ABS. O conditie pentru ea este sa ai peste 1.80, eu am 1,91 deci ma incadrez. Este o placere la drum lung, dar poti intrat si pe un offroad usor(eu am intrat si pe aratura). E perfecta pt drumuri forestiere. Motorul tine multi kilometri, e indestructibila. Am un prieten italian care are cu ea 130.000 km, si nu renunta la ea. IA-O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  8. Sorine, asa ai zis ca te cheama, te rog nu ma mai ameninta ca-mi dai castane sau nu stiu ce altceva vrei sa-mi faci, pentru ca s-ar putea sa dai ochii cu mine si sa ai o mare surpriza, o surpriza care poate fi neplacuta pentru tine. Cred ca ai putut remarca ca eu nu te-am amenintat, si chiar am incercat sa ignor de vreo 4 zile posturile tale de o calitate interpretabila. Asa ca in concluzie te rog sa ma ignori. LA REVEDERE !!!! P.S. Te rog sa crezi ca multi m-au amenintat in viata, si toti, absolut toti au ramas in final cu un gust amar.
  9. uite aici hp2-ul din Constanta, nu ca ar fi mai bengos decat GS-ul, dar.........
  10. Dumnezeu sa-l iarta Dumnezeu sa-l ierte. PACAT! Hai sa lasam gazul mai ales in oras.
  11. si eu merg. am rezervat la un hotel in garmisch pe ultima 100 de metri. cred ca a fost ultima camera. am bmw r 1200 cl. ma stie florian (GIV32).
  12. Pleaca cineva din ARAD? Eu am un BMW, viteza de croaziera 120-130. Telefon 0727131273
  13. Pleaca cineva din ARAD? Eu am un BMW, viteza de croaziera 120-130. Telefon 0727131273
  14. la 2, Germania + Uk ma inscriu si eu. Am Yamaha FJR.
  15. aterizez la Arad dupa data de 15 aprilie. sambata plec in America de Sud(Brazilia), ca de, tre sa mai si muncesc. Cand ajung in Arad te sun sa iesim la o cafa cum spuneti voi pe acolo, la "Wings", sau "Divino".
  16. Yamaha pe care o am este FJR. multumesc pentru oferta de gazduirea remorcii + jeep. Daca nu am unde sa le las apelez la tine. oricum pe la jumatatea lui aprilie voi fi in arad si poate vorbim atunci.
  17. merg si eu. din pacate nu am un bmw prea tare, este un r 1200 cl, un cruiser cam lent. am si motor mai rapid dar nu este BMW, ci Yamaha. ce zici floriane merge cu CL-ul meu? eu sunt din constanta, iar pana la arad as vrea sa-l aduc pe remorca.
  18. la Varadero am tobe Arrow. mai am o Husqvarna enduro la care am akrapovic.
  19. sunt amator de o excursie zdravana. am 2 motoare, un Fjr si un Varadero. ma intereseaza excursia propusa de stefan, chiar daca este cam lunga. stefane mergi cu pasager?
×
×
  • Creează nouă...