Sari la conținut

Serjvrs

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2014
  • Motocicleta
    Aprilia RS125,Aprilia Pegaso 50
  • Numar Moto
    TM**PA!

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia RS125, Aprilia Pegaso 50,Aprilia Sr50,Piaggio Sfera

Serjvrs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Da,e nervoasa..eu zic ca pt 125cc,e ce trebe
  2. Ulei doar motul full sintetic bag si voi baga. Bujia maine o schimb.. » Post actualizat in 29 Mar 2015 23:30 Salutare,am gasit problema,de fapt un mecanic bun dupa ce a vazut cum face a zis ca e din electric..a dat şaua pasagerului jos,unde e cdi si a vazut ceva acolo ce era in plus,legat din CDI..mult probabil era un limitator(fiindca scria pe el Rs125/80kmh)..mecanicul a spus ca este un amplificator de scanteie si ca daca e 'bulit',asta este cauza.. a legat inapoi firele in CDI,i-am dat o cheie..si in 14k rpm s-a oprit turometrul..am montat motorul,am iesit la o tura si..diferenta enorma ! cand am dat treapta 2,roata fata s-a ridicat de la sol..am simtit ghidonul cum mi-a fugit(inca nu am avut parte de experiente de genu') . Va multumesc tuturor pt sfaturi!
  3. am vorbit cu un mecanic bun si vineri duc motorul la el..mi se pare totusi ciudat cum se manifesta..o problema de genu' am mai avut si la un pegaso de 50,doar ca pe la 5500-6000 se plafona si la fel facea ca si cand ar fi avut rev limiter..la ala era dusa muzicuta,adica lamelele stateau ' cracanate ' . va multumesc mult pentru sfaturi,si in continuare astept sa aud chestii noi si de folos Asfalt uscat !
  4. Numarul inca nu este pt ca abia sambata l-am cumparat..il voi inmatricula cat de curand.fostul proprietar nu a umblat in carb,tot asa a mers si la el si nu l-a deranjat,nu a verificat nimic..daca era ciupita acea membrana,simptomele cam astea erau? Gabi Papi,cum verific daca lucreaza PV? Ulei am Motul Full sintetic acum in el dar nu stiu exact de care pt ca am aruncat sticla si am pus in alt recipient.. Aprilia..chiar nu o turez pe loc aiurea dar eram curios daca s-a schimbat ceva. Oricum dupa ce m.am jucat cu aerul l-am pus fix in pozitia 'standard'(cum era inainte)..sa incerc maine sa ii pun alta bujie? Pe langa ea e complet uscat.. si rateuri a dat doar cand l.am turat cu aerul mai deschis decat cum era..
  5. Salutare,de cateva zile mi-am luat un Rs125 din 2004,2T,Rotax 122 si Power Valve..toate bune si frumoase pana sa ma dau cu el..porneste bine,trage bine de la ture joase,pe la 6000-6500 se simte cum intra PV-ul,iar pe la 8000,poate foarte putin peste,pana in 8500,isi da in bot..plafoneaza,nu stiu cum sa spun,parca intra rev limiter-ul ) si mai mult nu urca in turatii..iar rev limiter nu are. am schimbat filtrul de aer sport cu altul sport nou,m-am gandit ca e imbacsit..se simte foarte putin la ture joase ca se ' infige' mai bine,dar tot nu creste in turatii..m-am jucat eu cu surubul de aer cum mi-a spus cineva,daca il deschid mai mult aerul,cand il turez pe loc,ajunge tot la 8000rpm si da si rateuri..daca il inchid mai mult,parca merge la fel..peste 8000rpm oricum nu creste..ce sfaturi imi dati? nu am idee ce sa-i fac..m-am mai gandit eu sa verific muzicuta,fiind 2t,dar nu am avut sculele necesare si nu am reusit sa dau jos gatul de admisie..va multumesc si o poza,doua cu vatamata..
  6. mersi frumos..puteai spune asa de la inceput ) ..pai scanteia de la bujie(daca pun),nu e mai puternica decat cea de la bricheta de aragaz? + ca,daca as pune as vrea sa ii pun un buton,sa 'declansez' cand vreau eu..nu sa mearga tot timpul.. si daca trag socul, (castigand mai multa benzina,diminuand cantitatea de aer),ar trebui sa aprinda oricum scanteia zic eu ..
  7. nu esti deloc interesant..
  8. mersi.. si totusi..ce as putea face pt 'kitsch-ul ce vreau sa.l fac?
  9. mersi mult:) consumul nu ma prea intereseaza..oricum,cum ai spus si tu,cred ca e nesemnificativ ce ard eu acolo.. btw,manca doar de 99 benzina .la rezervor scrie minim de 98 sa bag.. ceva de genu' ..
  10. si daca dau foc..dau la ale mele,nu la ale tale deci..
  11. ceva asemanator cautam..mersi
  12. bossu oricum merg ilegal si cu asta si cu Pegaso,daca as merge si cu unu de 600,ce ar fi? nu e problema achizitionarea unuia ) + ca voiam mai mult de ' sanchi ',fun,etc,faza cu flamele..dar na
  13. si daca o leg (bobina) la alimentarea bobinei care-mi da scanteia pentru motor, bo.ule,nu-mi ia din puterea celeilalte?
  14. Am cerut ajutor,precizand ca nu ma pricep..daca nu aveati chef pt chestii dinastea,mai bine nu raspundeati..decat sa stricati buna dispozitie a altora cu ironia si aroganta voastra..
×
×
  • Creează nouă...