Sari la conținut

bgd.321

Membru
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Skype
    explorer2010

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta
  • Motocicleta
    Suzuki GS500F 2008

bgd.321's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Buna ziua. O intrebare am : Detin un Suzuki GS500F 2007 si am comandat o toba de la un baiat de pe site. VSC ( Vascu Ionut), poate ati auzit de el. Baiatul imi face doar toba propriu-zisa si colierul de prindere de la scarita motorului. Intrebarea mea este : Vor fi nevoie de adaptari pentru legatura TOBA-COT , sau baiatul imi face direct toba pentru cotul meu? De altfel, daca stie cineva, care este diametrul cotului de la gs500f 2007 , sa ii spun baiatului (Eu am motocicleta in service, nu pot sa verific personal) . Va multumesc frumos !
  2. Nu se merita sa iei carene chinezesti... am auzit ca se deformeaza din cauza caldurii pe timpul verii .
  3. Da am toate bucatelele marunte (90% din ele cel putin cred) . La locul accidentului un prieten a luat toate bucatelele si le`a pus intr`o sacosa dar probabil trebuiesc si putine completari.
  4. Multumesc mult. O sa dau un telefon in cateva ore.
  5. E prea departe. Am nevoie in Constanta. Multumesc mult oricum !
  6. Unde sa merg la dezmembrari la noi in constanta ? NU as putea sa pun carene de gsxr 600 sau ceva similar? E neaparat nevoie de gs 500 f ? Sa o las naked nu e o optiune ;/
  7. Nici un service nu mi`a cerut 2000 euro. A fost o parere aproximativa a unui prieten care a patit aceeasi chestie la motor. Da totul e ok in afara de estetic si maneta de soclu.
  8. https://db.tt/TQsXV54C https://db.tt/TQsXV54C https://db.tt/LQg1hRFU https://db.tt/HDCqScLZ https://db.tt/oBcvqRlF Nu sunt acasa momentan. Le puteti vedea pe dropbox sau le pun din nou acasa cand ajung?
  9. Mersi de reply, dar la service ma costa pe undeva la 2000 euro. E un baiat in constanta care se ocupa cu reconstruirea carenelor, dar nu pot sa fac rost de numarul lui.
  10. Buna ziua. Cunoasteti pe cineva in Constanta care se ocupa cu reconstruirea carenelor ? E sparta carena din fata si cele laterale, rezervorul indoit etc.
  11. Se pot comanda capacele de motor de undeva? Aveti vreo idee?
  12. Motorul e nou, 8000 km. Il am de 2 saptamani. Nu stiu unde e filtrul de aer si da, mirosea a benzina nearsa
  13. Am motorul in service de azi dim, m`au sunat acum si mi`au zis ca filtrul de aer trebuie schimbat ca e imbacsit si bujiile de altfel. De carburatie nu mi`a zis nimic.
  14. Consuma enorm de mult. In conditii de mers pana la 6 mii de ture Asa voi face, mersi !
×
×
  • Creează nouă...